![]() |
Originally Posted by Pauline Kael:
- Aveti grijä sä nu divulgati identitatea nici unui user färä acordul lui. - Europe_east e profesoarä de matematicä în S.U.A. Acum doi ani, a venit în România si s-a organizat un forumeeting, ca sä ne cunoascä. E foarte simpaticä si de viatä. |
Originally Posted by Pauline Kael:
Cat de mult citesti site`u :lol: |
hm, poate ar trebui sa-mi fac si eu o poza sa ma exhib, asa, din spirit de contradictie.
oscilez insa intre un Adonis-Narcis si intre un Hamlet. Sau poate un simplu hoplite ar fi de ajuns. Sau un David? Dileme, dileme... |
bai copii, io nu ma mai joc. n-aveti pic de poezea.
|
vrei sa zici ca punem poze false? :hmm:
|
Vrea sa spuna ca pumem poze bombe... :lol:
|
si ca o concluzie vrea sa zica sa sterg ultima poza? :hmm: sunt cam obosita la ora asta...am mai dat si peste un aurolac prin Cotroceni :sleep:
|
Moaa..EgOisM.. u're really a pice of work. :w00t:
:oops: Well... ce-ai zice de un ceai ceva.. un film la cinemateca... o seara in cafeneaua actorilor.. Mm? :happy: |
Nuuu.. cum sa stergi poza aia... :love:
|
probabil ca o sa fiu prezenta la urmatoarea intalnire cinemagia,asteptam sa aleaga Gloria un film,unul BUN,foarte BUN si extraordinar de BUN!(hope sa existe asa ceva :lol: )
|
Exista..exista.
Don't lose hope. That's all we have. |
Originally Posted by djinjis:
esti prea obosit ca sa te exhi....obosit la spirit adica |
trebuie sa-ti marturisesc ca nu ma straduiesc sa-ti urmaresc rationamentele sau lipsa lor. cine asculta de fapt ce spun femeile? stranie supozitie. vocea lor e un placut zgomot de fond.
"acum se vede mai bine?" bustul, da. |
aha, deci cam atat privesti tu la o gagica....bustul.....pai la fel si Adi Minune si Costica Salam....
|
da alte celebriatati voi nu aveti pe acolo? nu, cand am zis bust, ma refeream la inima ta, la tine cea din interior care incerca sa iasa la suprafata in antiteza cu mine, cel din exterior care incearca sa ajunga in interior. phaaa, iar am intarziat. numai tu esti de vina. mai e mult pana deseara?
|
ai intarziat din cauza mea? pai ai dat si tu 2 reply-uri amarate, sa intzeleg ca ti-a luat o zi intreaga sa MI le scrii si tot degeaba, ca tot in intarziere esti?
vai dragule, nu tre sa te stradui asa de tare (desi nu prea se vede nici un rezultat pozitiv din stradania asta) ce inseamna phaaa? :o |
Originally Posted by EgOisM:
EgOism ,super poza.Daca n-ai prieten ,poti bea un ceai cu Films4all :) Si chiar daca ai. @Europe _east,de ce nu suntem poetici?A,ca nu-si pun baietii fotografii pt ca sunt urati si complexati .Poate vreti sa va arat douaj'de poze acum :P |
Pauline astept cu nerabdare clipa in care vom viziona un film superb impreuna cu alti forumisti!
20 de poze cu tine :w00t: :w00t: sau macar mai pune 1 :lol: |
Daca te intalnesti cu F4a.Pare serios si normal. :) :love:
Si eu abia astept amaratul ala de film. |
All times are GMT +2. The time now is 00:02. |