Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

StefanDo 10 Apr 2009 11:38

ai luat decizia cea mai buna pentru toata lumea

corinka 10 Apr 2009 12:29

Originally Posted by StefanDo:

ai luat decizia cea mai buna pentru toata lumea

N-o s-o si respecte. Pe Dragomara o mananca sub limba sau mai bine zis pe degete. Nu cred ca rezista.

StefanDo 10 Apr 2009 12:33

normal ca n-o sa reziste :)
n-a rezistat nici cand o ajutam din toate puterile ;)

redmen 12 Apr 2009 02:03

Am vazut ca acuma la poll`uri apare in dreptul fiecarei categorii si cine a votat.Pare interesant sa vezi cine cum voteaza,dar totusi nu ar fi mai bine daca nu s`ar vedea ?

L.E. In afara de Gloria,Stefan si Pitbull forumul are moderatori care nu au mai intrat de ani de zile.Nu credeti ca e timpul sa faceti ceva in privinta asta ? :)

Neuptolem 12 Apr 2009 15:16

Ce ia-ti facut Dragomarei? Ati scos-o din "grila"? ;)

StefanDo 12 Apr 2009 15:29

nu, a primit doar un avertisment

halebardul 13 Apr 2009 16:31

Originally Posted by Neuptolem:

Ce ia-ti facut Dragomarei?

ia îți? sau i ați?

"Ia-ți mireasă ziua bună" vs "I-ați cumpăra un îndreptar ortografic, ortoepic si de punctuație?"

Dragomara 13 Apr 2009 17:40

help meeee, pls

că doar e Sămptămâna mare, şi tbb să ne minţim că suntem buni, toleranţi şi înţelegători.
Ăştia nu vor să-mi şteragă contul şi postările. Am trimis nşpe mesaje, am făcut scurtă la mâna stângă tot ştegând manual postare cu postare.

Dau ce vreţi voi. Şi încă ceva pe deasupra.

Aaaa... ponturi de forum, cel mai uşor s-au şters postările pe care le scrisesem cu galben pe fond albastru. Nu se ştie niciodată când ai nevoie/ trebuie să nu mai exişti.

Revin: nu e o glumă. Nu sunt supărată. Îmi vreau doar înapoi postările, din moment ce timpul şi nervii nu mi le mai pot recupera.

Vreau să creşteţi IQul şi implicit valoarea culturală a forumului ştergându-mi postările. Io mi-s doar o vacă care spamează, nu ştiu gramatică, habar n-am despre filme, aaa... şi mai mai şi beau... vin.

Deci, tata-mare Daniel, fă-mi şi fă-ţi o favoare, fă o delete query pe criteria "Dragomara". Dacă nu ştii, dă-mi mie voie, te rog.

No, hai, măcar atâta merit şi eu, "nefericita, dar inteligenta Dragomara": delete, delete, delete, pretty please.

I will never be back. Dă-mi înapoi toate cuvintele şi userul meu, chiar şi după ce-o să şterg tot ceea ce-am postat, tot vor rămâne pollurile deja închise, cele în care niciun user nu mai poate posta/ edita.

No, ce tb să fac pentru asta?! ŞI TU ŞI EU ŞTIM CĂ AŞ FACE ORICE. Te rog. Cum să te fac să pricepi că nu e o glumă, şi că pur şi simplu mi-a ajuns?!

StefanDo 13 Apr 2009 18:02

cinemagia n-o sa-ti stearga niciodata contul

Dragomara 13 Apr 2009 18:09

how come?!

Originally Posted by StefanDo:

cinemagia n-o sa-ti stearga niciodata contul

doar mi l-ai şters, şi mi-ai banat de zeci/ sute de ori IPul?!
acum îţi ofer ceea ce-ai vrut dintotdeauna. ce se întâmplă cu tine, Ştefane, ai uitat cine eşti şi ce-ai vrut mai mereu?!

Dragomara 13 Apr 2009 18:18

offf... Doamne

cum să te fac să pricepi că nu glumesc?! trimite-mi pe mail o dovadă cum că renuţ la user/ postările de pe CineMagia şi că nu am absolut nicio pretenţie la nimeni şi nimic de-aci, te rog. Am trăit prea multe mizerii pe Net ca să-mi mai pierd vremea şi cu ce e corect, sau nu, în relaţia CineMagia cu mine, şi tu şi eu ştim că multe nu au fost tocmai ok. renunţ la cele mai ordinare drepturi. vreau numai să nu mai exist aci, şi dacă se poate să banaţi permanent acest IP, aşa cum vrea Mihnea, te rog.

Suspect de bizar 13 Apr 2009 18:57

Ba să-ţi râmână mesajele.Ca un monument la ce nu ar trebui făcut.

Dragomara 13 Apr 2009 19:30

Lol

Originally Posted by Suspect de bizar:

dragă, cel puţin dpdv logic fraza ta e un nonsens. şi copiii "ştie" că monumentele se fac pentru ceea ce TREBUIE să nu uităm. mi-ar fi plăcut să fi rămas poezia, ea m-a durut cel mai tare, ea e dincolo de inocenţă.
da'ce şi cu cine vb io aci?! trezeşte-te, trezeşte-te, Dragomara!

Tata-mare Daniel, haide, te rog, arată-mi că mă iubeşti un pic... un pic cam de vreo 315 postări, un cont şi-un IP, pretty pls!

Liviu- 13 Apr 2009 19:38

Originally Posted by Dragomara:

Originally Posted by Suspect de bizar:

şi copiii "ştie" că monumentele se fac pentru ceea ce TREBUIE să nu uităm

Ai repetat ce a zis el.

Suspect de bizar 13 Apr 2009 19:39

Las-o că „ea nu dat cu seama la întrebarea acesta”.

Dragomara 13 Apr 2009 19:51

no, că acum m-aţi dat pe spate amân2

acum realizez io de ce nu a făcut nimeni niciun monument al PROSTIEI.
ea doar e inclusă.
ce să fac pentru un interlocutor inteligent?! în această viaţă, dacă se poate, vă rog?!

tata-mare Daniel, heeeelp meeee, pls! delete, delete, delete!

----
pt. IQ <50: geniilor dacă mi-aţi face un monument, automat eu aş avea valoare, O valoare. şi grupa mică ştie că valorile "e" numai "chestii" pozitive.

Suspect de bizar 13 Apr 2009 19:53

Hai mai zi,că le adunăm toate într-un volum „Vorbe de duh” înainte să-ţi dai duhu'.

Dragomara 13 Apr 2009 20:00

Lol

le aduni tu, le aduni, da' io dacă aş fi în locul tău m-aş întreba cum le procesez, şi mai ales la ce bun?!

acum dacă tu ai fi băiat deştept ai fi conştient că ai avea de câştigat mai mult decât o colecţie de vb de duh dacă io mi-aş da duhul mai repede. traducerea: ai rămâne-n istorie drept cel care-a reuşit să-l facă pe tata-mare Daniel să-i şteargă contul Dragomarei. gândeşte de 2 ori. pentru chestia asta se fac 15 statui. nu una. ce zici?! hai că io dau bronzul şi plătesc şi proiectul. te bagi?!

Suspect de bizar 13 Apr 2009 20:01

Hai să nu.

Dragomara 13 Apr 2009 20:10

bine

hai că m-am plictisit de moarte. anunţă-mă, te rog, când îmi şterg ăştia contul/ postările/ IP-ul - am nevoie de un motiv serios ca să deschid o sticlă de vin, spre disperare antialcoolicilor mondeni. (mi s-a luat de atâta ceai verde)
aaa... şi colecţionează-mă pe blog.

All times are GMT +2. The time now is 20:54.