![]() |
Zmeura de aur este un "premiu" total aiurea. Daca nu ma insel anul trecut pana si Al Pacino a fost nominalizat... In plus, as putea sa-ti dau zeci de exemple in care filme foarte bune n-au primit nici macar o nominalizare importanta. Oscar-urile sunt overrated.
Nu ca as fi un mare fan al filmului, ba chiar il consider putin cam supraevaluat, dar pentru genul din care face parte mi se pare destul de bun. |
Originally Posted by Medicate:
acuma ce sa-i faci ? nu te poti rahati in gusturile omului, vorba aia....dar in zmeurile lor io tot ma rahatesc...ca ursul...pentru Vineri 13 a lui Cunningham si Cruising (Friedkin)...si in rest...sta-le-ar in grumaz |
.....
Vineri 13 .... nu l-am vazut . Momentan ma uit la o mini - serie Wolf Lake ( 2001 , gen : Horror ) foarte tare , vi-l recomand !
___________________ ....Just medicate ! |
Originally Posted by Medicate:
thx pt recomandare...nu stiam de serial |
am vazut fear itself :D asa cum ma asteptam este mai slab decat masters of horror, un episod este gen scarry movie :)))
|
buna
cateva filme...nu stiu daca le-ai vazut si nu stiu daca o sa ti se para foarte de groaza dar.. the descent,the haunting in connecticut sau sorrority row.sau white noise desi ultimmult nu e foarte horror..dar daca vrei sa afli cum sa -ti fie frica e atunci cand esti intr-o situatie aproape de moarte gen accident cu masina...atunci sa vezi ce iti creste adrenalina....sau sa ai un accident unde cineva apropiat a murit langa tine si tu ai supravietuit....atunci e adrenalina mai mare decat orice film de groaza ...pe bune
|
Seria Saw mi s-a parut excelenta, dar mai mult decat horror mi se pare psihologic.Ar mai fi cateva: Silence of the lambs, Qube , The exorcization of Emily Rose :"> !
|
pt mine Saw a murit odata cu primul sequel cu care filmul a inceput sa se copieze pe el insusi si de unde a luat-o cu viteza in jos
|
Originally Posted by Cinemania:
|
de vazut le vedem cam toti, sau macar astia fanatici, chiar cu riscul de a da in constipatie, insa Saw de la 2 incoace a incetat sa mai fie un horror reusit
in mare, imprumuta cate ceva din reteta slasher-ului clasic si are momente bune (destul de putine), insa si alea nu sunt altceva decat niste incercari seci de reinventare sau mai bine zis regurgitare a unei tocanite expirate |
Un horror clasic care mi a placut foarte mult este Cannibal Holocaust (1980) regizat de Ruggero Deodato.Mi-a placut in special pt. mesajul pe care-l lasa acest film si anume:suntem mai salbatici decit acei zisi canibali.Un aspect pe care poate unii dintre care ati vazut acest film,si nu l-ati stiut este faptul ca animalele ucise in film sunt ucise pe bune fara nici un trucaj.Pt. acest film regizorul italian a avut multe probleme cu justitia.
Alte filme:The Hills Have Eyes,primul ca al doilea e cam varza. Wrong Turn 1 si2;Faces of Death(fetele mortii),care sunt toate niste filmari reale ,putind spune ca asta este un snuff adevarat.,e.t.c. Apropos stiati ca filmul Mirrors a fost filmat o mare parte din el in Romania ? |
respect :D
mai treci pe la noi |
Originally Posted by cuntss:
|
da
|
Originally Posted by Gospin:
|
Capitala are locatii bune pt horror,dar mai avem nevoie si de un regizor/scenarist inventinv.:D
|
si "Pulse" a fost filmat prin rectoratul politehnicii si a iesit o mare varza...acum vezi,depinde si de regizori si actori...
|
Halloween si The Thing (John Carpenter)
|
Horror Express cred ca a fost primul meu film horror pe care l-am vazut.Nu voi uita niciodata acei ochi albi pe care ii aveau oamenii din tren.:-&
|
All times are GMT +2. The time now is 16:00. |