![]() |
Toti actorii buni buni vad ca sunt atrasi de Batman,is curios,o sa fie mai bun Depp in rolul lui Ridller,decat Ledger in rolul lui Joker?
|
am incercat si eu sa-l vad. merita. se doarme excelent.
trebuie sa ma documentez, nevoia asta de eroi trebuie sa aiba bune argumentatii psihologice. simt cum alunec in depresie. :lol: |
Quote:
|
Originally Posted by Picasa2:
fa`i o excursie pe munte :) |
Originally Posted by Picasa2:
la juno te-ai oripilat, batman te arunca in depresie. Sigur esti ok? Sugerez o cura de filme romanesti :) |
Am fost si eu aseara la Batman, mai bine stateam dracului acasa decat sa ma duc sa ma enervez degeaba. In primul rand l-as calca cu masina pe cel care a facut castingul. Tin sa va spun ca am citit f multe benzi desenate cu Batman, daca nu chiar pe toate, am vazut si desenele animate (cele facute prin 1990-1995), stiam totul despre Batman. Cum e Bruce Wayne, cum e Batman, cum e Dent, Alfred, s.a.m.d. (by the way: cine e Fox????? e prima oara cand aud de el). Bale si Bruce Wayne sunt ca baba si mitraliera, nu au NICIO LEGATURA!!! Cel mai ok Bruce de pana acum a fost Keaton. Wayne care adoarme la sedinta....LOL. Sa fim totusi seriosi. Statea costumul ala pe Bale ca dracu, nu avea nicio alura de Bruce Wayne.
Chiar daca s-a mai spus, as fi spus-o primul : JOKER RULZ!!! SUPERJUCAT SI FOARTE BINE SURPRINS CARACTERUL PERSONAJULUI. Si in locul lui Dent ar fi fost mult mai bun un alt actor. Hai ca nu mai zic nimic ca iar imi aduc aminte si ma enervez. Puteti sa ziceti ce vreti ca nu ma intereseaza. Sunt fan Batman de 15 ani si oricine a inteles acest personaj si lumea in care se desfasoara imi va da dreptate. |
fox este de fapt... Q :D
apare in multe dintre benzile desenate, ca CEO al wayne enterprises, furnizor de gadget-uri si voce a ratiunii, 3 in 1, adauga emulsie si iese spuma poll cu villain-ul din urmatorul Batman aici |
din ce-mi aduc aminte: ca barbat, imi place Batman, vocea si costumul sunt supersexy, idealurile sunt marete etc., Dumnezeu stie de ce-oi fi adormit dupa prima jumatate de ora?! :D
cat despre Joker - el are carisma, o, da, 90% dintre actorii frumosi de la Hollyood nu poseda asa ceva. in jumatatea de ora pe care-am vazut-o castingul mi s-a parut ok. @stefan - un nou mod de-a citi postarile: nu de la stanga la dreapta, nu in diagolnala, nu de sus in jos, nu prin ochii lui Pitbull, ci doar printre randuri. hai, stiu ca poti. |
Stefane, mâine-mi fac si eu clonä, sä n-am ambitie!
(Sau, poate, am voie doar dacä m-ai bannat de 17 ori înainte?) |
fã-þi! fã-þi! s-o gãsi vreun ruginit confrate de-al tãu, fost comunsit turnãtor sã actualizeze prea onorata "conducerea" din 2 în 2 postãri. asta ca sã nu zici cã nu ai experimentat ªI TU ambele laturi ale baricadei. baftã!
|
Fiecare are dreptul la un nou inceput ! De mai multe ori. 8)
|
Lecart - da'tu de unde ºtii la ce are dreptul fiecare din cei 5 miliarde ale planetei? pot folosi postarea ta drept scuzã pentru noul meu cont, mã rog, peste "romanul" deja scris de peste 2,5 luni? :P
--- Vai, acum mi-a picat fisa! Postarea nu mi se adresa. Eu zic sã-i întrebi pe cei urmãriþi, ascultaþi, persecutaþi care e pãrerea lor despre noile începuturi ale turnãtorilor. Te avertizez cã nu o sã-þi placã. |
Originally Posted by StefanDo:
Chiar nu stiu ce se intampla, eu si la a treia vizionare am ras la glumele geniale si replicile Joker-ului sau ale lui Lucius ca sa nu mai zic de replica lui B. Wayne: "I'm gonna tell them the whole thing was your idea". Poate ca marea majoritate a populatiei nu intelege glumele si poate nici actiunea...poate au fost un pic depasiti de film... La Cinema Pro in seara avanpremierei cica s-a aplaudat foarte mult...la Hollywood Multiplex cam de loc. Eu am ramas si a doua si a treia oara pana la sfarsitul creditelor sau macar pana a scris "in memory of our friends..." si am si aplaudat cand a aparut numele lui Heath pe ecran...pacat ca 95% din sala se golise, probabil se grabeau sa-si scoata masinile din parcare... Nu inteleg ce se petrece cu publicul nostru. Vine lumea la film dar nu are nicio reactie fata de el...what the fuck? |
S-a aplaudat? Pe cine au aplaudat? Si de ce? LOL. Sa aplauzi la un film e chiar o dovada de ..... (puneti voi aici un cuvant cu o conotatie negativa).
|
Continua tu si argumenteaza daca esti in stare, te rog.
|
Originally Posted by Flopcaru:
|
Ii pelocu trei pe imdb.com.
|
Aud ca urmatoarea Catwoman in urmatorul Batman va fi sigur Angelina Jolie.
|
nu e sigur nici macar daca se face urmatorul batman
|
Scumpule,eu am citit aici barfa asta:
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=211533 |
All times are GMT +2. The time now is 03:10. |