![]() |
Nu ne "suparam", dar chiar nu consider ca lipsa de sensibilitate e un apanaj exclusiv masculin. Pe mine chiar m-a facut sa vibrez puternic filmul asta si, cu riscul de a cadea in ridicol, marturisesc ca am fost realmente marcat puternic de el. Si nu sunt genul mimozei telenovelistice. Merita si Ramona ceva?
|
Cine e Ramona? Merita,dar ce stie sa faca? :)
|
Originally Posted by Constant:
|
Mai bine zis: "Boogie" e un film foarte bun, care tie nu ti-a pläcut.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Am vazut zilele trecute, la B1 TV, filmul "Priveste inainte cu manie". Chiar e foarte bun, mult peste celelalte productii marca Margineanu. Poate ar fi meritat nominalizat.
|
Cum au fost selectate filmele? nu se mai actualizeaza lista? As fi vrut sa regasesc in ea si "Rstul e tacere". Sau "Filantropica"... Il ador pe Caranfil!
|
Undeva, pe parcurs, s-a discutat si despre selectia asta. Mi-am permis libertatea de a alege doar câte un film al fiecärui regisor, fiind curios sä väd cum sunt cotate în functie si de autorii lor, si tinând seama si de faptul cä, deocamdatä, fiecare are câte o filmografie redusä numeric, în care filmul cel mai bun iese în evidentä clar. Astfel, de exemplu, e clar cä oricare dintre cele patru filme ale lui Nae e mai bun decât "Legäturi bolnävicioase" sau "Cum mi-am petrecut sfârsitul lumii" - dar, dintre ele, "E pericoloso sporgersi" e indiscutabil vârful; deci, în principiu, cine-l admirä pe Nae sigur va vota "...sporgersi" - iar cine-i preferä pe Giurgiu sau Mitulescu, are posibilitatea sä le voteze câte un film.
Stiu cä nu e cea mai fericitä formulä - dar, cum numärul optiunilor din poll se reduce la zece... |
Originally Posted by Pitbull:
|
"Dolce far niente" nu e românesc, e o coproductie intenationalä, în primul rând franco-italianä.
|
Aha, deci era vorba despre cele patru filme romanesti ale lui Nae Caranfil. As vrea sa vad "Dolce far niente", dar am o vaga senzatie ca nu-l voi gasi la inchirieri... :(
|
cel mai bun film romanesc de dupa 89
Dupa parerea mea, cel mai bun film de dupa 89 nu este in clasament.
Acesta este Restul e tacere al lui Nae Caranfil. In rest, e de vazut si Examen filmul de debut al lui Titus Muntean care a r trebui sa faca mai multe filme. Eu cred ca ii da clasa lui Mungiu. |
Îi bun ºi „Restul e tãcere” dar mai bun îi „Filantropica”.
|
Dupa '89 :
BALANTA ; O VARA DE NEUITAT ; PREA TARZIU ; TERMINUS PARADIS ; DUPA-AMIAZA UNUI TORTIONAR ; NIKI ARDELEAN colonel în rezerva(iti crap capu' cu ciocanu'). PINTILIE IS GOD ! |
Eu il prefer pe Caranfil. De gustibus...
|
Päi cam asa e...
Per ansmblu, Nae e cel mai bun (confirmat!) ca profesionist, artist, experientä. Cei doi Cristi, Radu, Cornel, dau toate semnele de a-l egala, ba chiar a-l si întrece - dar deocamdatä sunt abia pe drum într-acolo (oricum, mult peste nivelul maxim pe care l-a atins vreodatä Pintilie, încercând si el acest drum, înainte de a se präbusi tragic, grotesc si definitiv.) |
Ce e aici? Ne dam cu parerea daca Bruce Lee il bate pe van Damme sau invers? :)
si Nae are ce invata de la tineri, si tinerii au ce invata de la Nae, poate maine Corneliu il intrece pe Nae, poate Nae il va intrece pe Fellini... |
Originally Posted by mafalda:
|
Originally Posted by Floydman:
|
Originally Posted by Floydman:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:47. |