Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Cum va place cafeaua? :) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90855)

Floydman 26 Apr 2010 21:15

la nisip. cu arome turcesti

Judex 26 Apr 2010 21:36

Nu sunt cafegiu, prefer un ceai bun, dar, de cand am citit o carte despre care am mai povestit pe forum, a inceput sa ma pasioneze domeniul. Insa insist - e vorba de ideea de cafenea, de clientii care s-au perindat prin aceste localuri, de multe ori fiind vorba de celebritati, scriitori, artisti, oameni care au facut istorie. De fapt cred ca tocmai asta e fascinant la cafenele - rolul asumat de agora moderna, faptul ca se pot face asocieri cu libertatea de expresie.
Bineinteles ca din acea carte nu avea cum sa lipseasca urbea mea de adoptie - ar trebui sa mi se permita deja sa-i spun astfel. Nu mai stiu daca am pus pe forum sau i-am aratat cuiva in particular o poza cu Cafeneaua Hawelka, oricum nu pierdeti mare lucru, am nimerit intr-o marti cand e mereu inchis, se intunecase, eu ma grabeam sa ajung la meci, asa ca poza nu e cine stie ce. Dar data viitoare cand ajung acolo voi incerca sa schimb si cateva vorbe macar cu un Hawelka - acum sunt deja trei generatii in conducere.
Pana atunci, trebuie sa spun ca am inventat o culme avand in gand chiar acest topic de pe acest forum: culmea snobismului - sa fii in Viena si sa bei cafea la Starbucks. :D

PS
Bineinteles ca scrisesem gresit numele cafenelei. :))
Nu-i nimic, cu ocazia asta va trimit direct la sursa -cititi in engleza, sa nu va chinuiti cumva. :P
http://www.hawelka.com/

copila_satanista 27 Apr 2010 08:22

Originally Posted by Floydman:

la nisip. cu arome turcesti

eu n-am baut niciodata facuta la nisip :(( =P~

RomaniaMare 04 May 2010 16:04

de obicei nu consum cafea,dar daca e sa fie,atunci prefer ICE COFFEE XXL de la Dunkin Donuts.Aştept vara asta ca să am parte de Ice Coffee :))

illotempore2002 05 May 2010 04:41

Nu prea-mi mai place cafeaua in ultima vreme. Fara zahar e cam prea amara iar cu zahar e aiurea si nu pot bea. M-am lasat si de tigari.

Judex 05 May 2010 06:51

Originally Posted by illotempore2002:

Nu prea-mi mai place cafeaua in ultima vreme. Fara zahar e cam prea amara iar cu zahar e aiurea si nu pot bea. M-am lasat si de tigari.

Poate ne ajuti sa iesim din criza

http://www.trilulilu.ro/demential/671a0f2a0e1f73

Ce zici? B-)

vlad4s 06 May 2010 07:35

Am baut un capucino cu ciocolata...bunicel,ii mai trebuia putin zahar

portofel 06 May 2010 09:25

Imi place cafeaua mai dulce(atunci cand consum)...in rest 3in 1!Mai mult la munca,in anturaj,dar fara tigari!!!!!

copila_satanista 06 May 2010 09:26

Imi tot fac la munca 3in1 si nu se compara cu cea la ibric dupa care tanjesc atat de rau incat crek o sa imi fac pana la urma acasa dimineata :( 3in1 mi se pare "ceai", e slaba si prea dulce

fleurdelautomne 04 Aug 2010 23:07

imi place cafeaua pentru ca dimineata e un moment relativ unic, cand stai, iti bei cafeaua [neagra, foarte tare, pentru mine] si iti pui la punct ziua in curs rontaind biscuiti :D

rrs85 04 Aug 2010 23:12

... sa fie ceai, de orice fel, dar sa fie ceai... pentru mine cea mai buna cafea este ceaiul, ma revigoreaza imediat...:)

dragonfly_drk 04 Aug 2010 23:44

cafea mai rar... dar si cand e sa fie foooaaaarte dulce... ;))

Chambord 05 Aug 2010 09:01

Eu o servesc cu cateva grame de sange proaspat (atentie ! trebuie sa fie necoagulat alfel se duce naibii gustu), frishca si o picatura de venin de vipera (doar o picatura puneti alfel va poate durea kapu sau mai bine nu mai punetzi voi de asta k putetzi krapa draq daca nu suntetzi obishnuitzi). Beau o ceshkutza dimineatza si una dupa masa de pranz. Efectul e traznettt !!!!!!!! Sunt invincibil toata ziua iar noaptea cand fac sex rezist intre 5 si 10 ore !!!

dragonfly_drk 05 Aug 2010 09:28

Originally Posted by Chambord:

Eu o servesc cu cateva grame de sange proaspat (atentie ! trebuie sa fie necoagulat alfel se duce naibii gustu), frishca si o picatura de venin de vipera (doar o picatura puneti alfel va poate durea kapu sau mai bine nu mai punetzi voi de asta k putetzi krapa draq daca nu suntetzi obishnuitzi). Beau o ceshkutza dimineatza si una dupa masa de pranz. Efectul e traznettt !!!!!!!! Sunt invincibil toata ziua iar noaptea cand fac sex rezist intre 5 si 10 ore !!!

=)) ce gluma buna... :O

redmen 04 Nov 2010 01:55

E 3 noaptea si as bea o cafea mare si aromata.Foarte enervant.

copila_satanista 04 Nov 2010 07:06

ca o copila ce sunt, eu m-am obisnuit sa beau laptic cand ma trezesc(ditai cana,incalzit bine), iar cafeaua o beau la munca :D

mazette 07 Nov 2010 12:22

cu lapte..

Rapture 08 Nov 2010 19:29

Spre nefericirea mea, am ajuns sa beau cafea zilnic. Si ca sa fiu on:

Calda, cu lapte si lichior. Cred ca am descoperit secretul cremei de whisky.

redmen 08 Nov 2010 20:23

Cafea,lapte si lichior toate in acelasi timp?Bleahhh.Not my cup of tea.I mean coffee.

copila_satanista 08 Nov 2010 21:17

:)) ai incercat macar? cu baileys merge cel mai bine. sau .. cu putin whiskey pentru o irish coffee veritabila ;)

All times are GMT +2. The time now is 04:56.