![]() |
...
Asa ca, cel putin pe teren biblic, Basescu va juca in deplasare :)
|
keepwalking, you really made my day!
:w00t: |
Originally Posted by jeleu:
Altminteri, un asemenea proiect nu e "imens" deloc, merge cât ai bate din palme. Uite cum: Scrii un mesaj - sä zicem: Subject: NICI MACAR ISTORIA NU VA VA JUDECA, LICHELELOR! NU EXISTATI!!! Content: DA. To: copy-paste câte adrese suportä (la hotmail.com, de pildä, sunt 50, pare-mi-se). Send. Back. Stergi adresele, copy-paste urmätoarea serie. Si tot asa. In trei-patru minute, ai trimis la TOATA LUMEA. ATENTIEl Bifezi ca email-urile sä fie SALVATE ca sent messages! Pe urmä, ori de câte ori vrei, le retrimiti la aceeasi serie, eventual schimbând doar titlurile. Merge snur! |
O adevarata operatiune CIA.
Oare adresele alea sunt...REALE??? :shock: |
Marx, consumul emotional vine din neputinta, frustrarea de a putea schimba ceva. In momentul in care legea poate fi facuta harcea-parcea in urma deselor intalniri dintre politicieni si ea, in momentul in care diversi insi, politicieni doar prin apartanenta lor la un partid politic, continua sa jigneasca constant inteligenta propriului electorat "facandu-l din vorbe", cam ce ar trebui sa simta un om NORMAL?
Intrebai cine e Nicolicea? Nici nu mai conteaza acum: a reusit sa il "suspende" pe Basescu de la radio si televiziuni. In schimb partidele politice au primit timp de "antena". Cum sa nu te infurii la culme cand vezi marlania legiuitorului. Peste noi vor trece cu tavalugul, daca presedintele Romaniei a fost doar un "ciot" pentru ei. Noi nu suntem nimic, aboslut nimic in ochii lor. Cum ar trebui sa ma simt? E tare trist ce se intampla acum. Vorbesc cu oameni din diverse medii: sunt furiosi, neputinciosi si SPERIATI. Le e frica . Poate ca tu nu vezi lucurile asa, dar crede-ma ca foarte multi altii simt ceea ce simt si eu acum. Eu nu vreau sa plec din tara asta, nu ma vad traind "fericita" in alta parte. Nu e minciuna, nu e patriotism, e ...nici eu nu stiu cum sa numesc. Si altii simt la fel. NU il apar pe Basescu, dar trebuie ca cetetan responsabil sa iau atitudine impotriva unui joc murdar. Societatea civila, responsabilizarea oamenilor, rezecarea ideii ca romanul ar fi lenes, fricos, las etc, lucruri care ni se tot spun de cand a venit Iliescu la putere, incapatanarea de a gandi logic, puterea de a aprecia corectitudinea jocului, nu scorul unui joc, toate astea vor reusi sa ne redea putin din demnitatea care ne este furata in fiecare zi. Stiu ca ti se par vorbe mari, si poate ca asa ar si fi daca nu ar avea acoperire. Trebuie sa reintroducem in vocabularul nostru :corectitudine, demnitate, loialitate. |
Bagheera are perfectä dreptate - a sintetizat totul cu inteligentä, responsabilitate si bun-simt. Mä regäsesc cel mai mult în remarca ei:
Originally Posted by Bagheera:
Prin urmare, i-as ruga pe aceia dintre voi despre care stiu cä nu sunteti nici ticälosi, nici idioti, ci doar paraleli cu politica (nu e nici o rusine în asta; si eu sunt tufä de Venetia în medicinä, sau în väzut lumea - n-am reusit sä ajung decât la Ruse, pentru trei ore - sau în comert, sau în atâtea altele) - deci, vä rog: Marx, A.L.S., Carmine, si altii. Suspendati-vä pentru un timp cochetäriile intelectuale, fiti pragmatici si mergeti pe mâna noasträ. Decât sä ne beleascä äia pe toti (si pe voi, si pe noi), mai bine sä-i beleascä Bäsescu pe ei, si noi sä scäpäm cu pielea intactä. OK? Numai pânä-l aducem înapoi - pe urmä, vä promit, ori de câte ori o zbârceste, fac si eu misto de el, aläturi de voi! |
Originally Posted by Pitbull:
o intrebare, totusi: de cand als face tripleta cu marx si carmine? |
Originally Posted by Bagheera:
nu te-am vazut deloc combativa cand trebuia sa protestezi alaturi de colegii tai pt onoarea breslei fatza de un concurs cnc. daca nu-ti aperi perimetrul tau de activitate cum vrei sa te cred ca tu esti bineintentionata pt o cauza generala? |
Marx, îti înteleg suspiciunile. Propun numai sä nu încurcäm borcanele. Färä sä stiu detalii despre proiectele C.N.C. în care a fost Bagheera implicatä, spun doar atât: dacä s-a fäcut pärtasä la matrapazlâcurile de-acolo, e foarte räu, si meritä sä discutäm despre asta, în alt context. Dar nu are nici o legäturä cu problema politicä de-aici. Marx, judecä ARGUMENTELE, nu persoana! Dacä argumentele ei social-politice sunt convingätoare, OK! Vedem noi pe urmä cum se pupä asta cu o eventualä implicare la spägile si pilele de la C.N.C. - e alt capitol.
Uite un exemplu: exact martea trecutä, între ea si mine a avut loc o ciocnire foarte urâtä, în Atelierul de scenaristicä (nu mai e acolo, am sters mesajele). Douä zile, am fost ca doi dusmani de moarte. Dar joi, imediat ce a avut loc lovitura de stat, si au început sä circule mesaje si SMS-uri, ne-am regäsit si am fäcut pace imediat. Problema nationalä era mult mai importantä decât orgoliile noastre de forum. Pästrând proportiile, cam la fel stä treaba si cu C.N.C.-ul. Dä-l în mä-sa, de äla depind doar niste filme tâmpite si niste miliarde furate - dar de criza asta politicä depinde incomparabil mai mult. Avem toate motivele sä fim solidari! @Herbert: Marx, A.L.S. si Carmine nu fac tripletä - dar, de pe pozitii în esentä diferite, toti trei sunt mai mult sau mai putin anti-Bäsescieni sau mäcar neutri (ceea ce e tot aia, dacä duce la invalidarea referendumului si perpetuarea suspendärii). |
Dragii mei colegi de forum,
Din seria de lucruri mici si multe pe care am promis ca le fac, va propun azi un exercitiu. Pana la votarea referendumului, am ales sa ma reprezint cu imaginea pe care o vedeti. Va propun, celor care inca mai sustineti cauza Constitutiei in Romania, sa faceti la fel, in ceea ce sper eu sa devina o demonstratie simpla si vizuala. Nu enunt aici, acum motivele pentru care fac asta. Nu vreau sa polemizez cu nimeni, sper doar intr-o abordare inteligenta din partea voastra a crizei in care suntem. |
....
Am inteles ca intrebarea de pe buletinul de vot va fi "Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Basescu?"
Nu aveti impresia ca multi dintre noi au reflexul de a spune mai degraba DA decat NU atunci cand li se cere un acord, un accept? Nu stiu de ce, dar modul asta de a pune intrebarea are un mesaj subliminal care iti transmite indemnul de a te gandi mai intai la DA... |
Pitbull a scris
Marx, A.L.S. si Carmine nu fac tripletä - dar, de pe pozitii în esentä diferite, toti trei sunt mai mult sau mai putin anti-Bäsescieni sau mäcar neutri (ceea ce e tot aia, dacä duce la invalidarea referendumului si perpetuarea suspendärii). als va fi la Cannes si - mai mult ca sigur - nu va vota. dar daca tot s-a pomenit intr-o lista cu galanta carmine, ar trebui sa faca tot posibilul si sa voteze revenirea lui Base... asa, pentru a contrazice o intamplare... |
Originally Posted by keepwalking:
e iarasi un mic mare fault, ca toate celelalte din jocul dur al baietilor cu scoala rusa (si astia chiar stiu). Intrebarea escamoteaza faptul ca basescu a fost suspendat si creaza iluzia demiterii, apoi e la un pas distanta de tipul de abordare "nu e asa ca..?". Problema e ca o fac fara nicio jena, pentru ca pot. Dom'lor, E PE FATZA. |
Airlight, îti multumesc cä esti aläturi de noi!
(Dar altfel cum - un om inteligent, rezonabil, lucid si de bun-simt ca tine?) Dupä cum se vede, ti-am preluat sugestia färä sä stau pe gândri! |
ia vedeti cum doarme PORKUL in parlament: http://www.hotnews.ro/articol_70844-...referendum.htm
si dupa ce va cruciti, cititi acest comentariu - lucid si la obiect - de Patapievici: http://www.evz.ro/article.php?artid=302226 optiunea proBasescu este de neevitat! |
Re: ....
Originally Posted by keepwalking:
Pentru cei care tot timpul sunt nemultumiti si tot timpul au tendinta sa se impotriveasca...nu cred ca vor zice DA! De altfel, cum ar fi trebuit formulata intrebarea? Il vreti pe Basescu ? |
Originally Posted by Airlight:
Mi se pare o EXAGERARE! Imi aduc aminte de inimioarele Maggie pe geamuri 8) |
meditati un pic si la c spune doamna asta - k nu e kiar oricine:
http://www.romanialibera.ro/a93514/t...ul-balaur.html cine nu are batrini, sa-si cumpere! ;) |
Originally Posted by aayana:
Asa este, aayana. Cu deosebirea ca nu e o inimioara, ci o Constitutie. nice pic btw :) |
aayana
exact...sau la cei cu instinct de Gica Contra...aia care au tendinta de a nega orice.
|
All times are GMT +2. The time now is 08:43. |