![]() |
Originally Posted by omudindulap:
|
Nu am spus ca e un film bun, e mediocru, dar omul merita felicitat, nu injurat, pentru ca SI-a bagat banii in film. Atata tot. Aa.. Elevator e ala cu tipii blocati in lift, nu? Pentru un film de tipul asta nici nu era nevoie de mai multi bani, ci doar de inspiratia/talentul regizorului/scenaristului. Insa un film ca WSS, drama/action, necesita ceva mai multe resurse.
|
Ok, si eu apreciez initiativa, poate ca m-ai inteles gresit, meritele filmului ca poveste fiind scazute. ;)
|
Originally Posted by andu7zu:
Ce ti s-a parut horror la filmul ala? :)). Tot filmul nu vezi decat o usa care e misca singura si un cearceaf fluturand prin pat :)) . Si in final apare aia in fata camerei, nu are nimic special. Daca si ala ti s-a parut film horror....:-j . Cum am mai spus: Este cel mai prost film horror pe care l-am vazut. |
Vorbesti si tu sa sune.
|
The Hole (2010)
|
Din ce motive? Nu l-am vazut, dar niste argumente ar fi binevenite. ;)
|
MIRACLE: MENANTANG MAUT
Nu e " Al mai prost horror" dar totusi cred ca aici se potriveste. Detalii film : Indonezia , 2007 Pe scurt despre el: Una nonhot chick ( with mustache ) se pregateste sa mearga cu clasa intr-o excursie cu autobuzul cand BAM, BAM, BAM:..................are o viziune in care vehiculul sare in aer si mor toti cei din el ( sa mor daca nu e ca-n Final Destination ). O apuca o criza, iese afara din autobuz cu inca,,,,, cativa, tragedia se petrece ( without gore, maybe "un poco":( ) iar dupa, toti cei care au scapat incep sa moara in moduri violente ( la unu-i cade raftu'n cap, altu' se curenteaza cu chitara etc etc) [ ACUM CHIAR CA E FINAL DESTINATION ] In final avem nush ce discurs despre dragoste mult prea lung ( vro' 7 minute ) la care am derulat inainte iar eroina cu mustata scapa. De ce e un horror prost: Pentru ca femeile in Indonezia au mustata:| ( asta imi aminteste de filmele alea italiene cu galben [ Giallo parca:-? ] |
Originally Posted by Disciple:
|
Mega Piranha (2010) .
O capodopera a prostiei!Merita vizionat pt. o portie uriasa de ris. Film mai aberant ca si asta nu am mai vazut. |
Imi plac filmele horror. Ma refer la cele care trec dincolo de planul fizic.
Sunt satul si urasc clasicul criminal in serie cu masca care are puteri supraomenesti si numai moare. Topoare trecute prin capatani, adolescenti care de la prea mult ras mor pe capete. Si bineinteles curajul de care dau dovada cand personajele se despart intr un palat plin cu fantome sau monstri :)) Mereu astept si ma interesez de filme horror. Incep sa apara tot felul de idiotenii. Amintesc numai o porcarie destul de noua pe piata cinematografiei: "The human centipede" etc fara numar. |
Hai ma ca The Human Centipede a fost chiar original, abia astept Second Sequence
|
Continui sa cred ca horror-ul se gusta in functie de gradul de cultura cinematografica, sensibilitate, abordare personala a conceptului de teroare, etc. De ex, pentru unii, Buried poate fi un film extrem de sufocant si terifiant, cand altii il gasesc o varza. Altii gasesc placeri orgasmice in a vedea schingiueli si mutilari ca-n Saw sau Hostel, iar altii tremura la horror epidermic, gen Hellraiser. Personal, nu rezonez decat la filme care presupun un efort de imaginatie din partea realizatorilor (si-a mea, ca spectator), cele care nu fac uz in exces de mijloace vizuale si in care primeaza atmosfera (pentru ca daca nu faci sa-i pese spectatorului de personajele tale, ai putea la fel de bine sa le casapesti pe toate dintr-un foc, ca tot nu se va observa).
The Shining - si aici vorbesc de o farama de geniu (ca sa modifici litera lui King si sa transpui altfel teroarea pe ecran... e o chestie!) The Others - exercitiu stilistic perfect de imbinare a atmosferei, muzicii, jocului actoricesc si sugestiei. [REC] - claustrofobie prin definitie. P.S. Tind sa cred ca The Blair Witch Project si Paranormal Activity au fost atat de hulite si puse la zid pentru ca si-au facut treaba la punct si virgula: au speriat. Ca au facut-o cu asa economie de mijloace cred ca nu a placut... Just my two cents. |
Originally Posted by Unterhaltung:
Buried nu-i horror:)
Originally Posted by Unterhaltung:
Adevar graiesti>:) desi nu resping filmele Gen Paranormal Activity care au fost................ |
Paranormal Activity 1&2 cele mai slabe filme horror pe care le-am vazut in ultimul timp.
|
Beyond the Limits (2003)
Nu cred ca voi vedea vreodata un horror mai prost decat acesta. |
Originally Posted by lestatika_29:
|
Hai ma, du-te de aici ca scrie tastatura fara tine:p
|
Eu nu inteleg ceva: titlul acestui topic este "Al mai prost horror" si,cu toate astea,unii de pe aici isi spun parerea despre cele mai bune filme horror,cum vine asta??:-?
apropo,cred ca cel mai prost horror vazut de mine ar fi Srpski film :| |
dupa parerea mea, cele mai proaste horror-uri p kare le-am vizionat din pliktiseala sunt srpski film shi are you scared 2:P
|
All times are GMT +2. The time now is 18:17. |