Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Filme la care ati adormit. (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87707)

shadowofnight 30 Jan 2010 16:07

Case 39.
Trick'r Treat.
The Invisible.
New Moon.
Twilight.
Friday the 13th.
Cam astea imi vin acum in minte.

Gospin 30 Jan 2010 21:54

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (:|

shadowofnight 30 Jan 2010 22:45

Originally Posted by Gospin:

Ala chiar e numele unui film?:)) :D

Gospin 30 Jan 2010 22:46

da... nu-l stii? /:)

shadowofnight 30 Jan 2010 22:59

Ar trebui?:-S

On: Mi-a mai venit inca unul...Seven Pounds...

SoricicaMov 30 Jan 2010 23:06

Saw - prima parte; si cam asta e tot ce am vazut din seria cu pricina, jumatate din primul :)

Windom 31 Jan 2010 07:54

Originally Posted by SoricicaMov:

Saw - prima parte; si cam asta e tot ce am vazut din seria cu pricina, jumatate din primul :)

De ce jumatate?:( Primul film din franciza a devenit un cult al genului, nu merita un astfel de tratament, pe jumatate...X( Desigur, recomandarea mea e sa ramii la primul si sa nu mai continui... decit daca... ai o inclinatie (mai mica sau mai mare) spre nitel sadism...>:) Because, sometimes, the amount of blood&guts is the only pleasure you can get...

Gloria 31 Jan 2010 08:55

Ieri o amica a adormit la Dr.Parnassus :D
Spunea ca a fost asa cald si bine in cinematograf, iar ea era destul de obosita incat a adormit.

Judex 31 Jan 2010 09:07

Asa se zice acum - 'o amica'? :D
De ce nu recunosti c-ai adormit? :P

Medicate 31 Jan 2010 13:16

Originally Posted by vave:

Matrix 2 şi 3.
Stăpânul Inelelor. :-S

Stapanul inelelor ? :|
In opinia mea e cel mai bun film ever ! Nu as putea sa adorm vizionandu-l nici dak mi-ai da somnifere !
Filme ce intr-adevar iti produc somnolenta : The final destination , Get rich or die tryin' , The Unborn si lista poate continua !

NimeniAltu2k9 01 Feb 2010 14:52

Transformers 2 - cu toata actiunea lui am adormit de doua ori,la a 3 a incercare i-am dat de capat

marius_em 02 Feb 2010 13:42

Originally Posted by Gospin:

Da, filmul a fost lent. Dar foarte bun.

N-am adormit la nici un film, dar m-a plictisit unul rau de tot, in sala de cinema, incat nici nu-l mai urmaream, incercam sa observ reactiile celor din jurul meu, ma jucam cu pachetul de tigari, etc. The mummy 3, cel mai prost film pe care l-am vazut pana acum.

daiana00 05 Feb 2010 17:11

"New Moon" - eram la cinematograf impreuna cu alte doua prietene si eu stateam tolanita in scaunul ala si ma straduiam din rasputeri sa nu adorm (oricum cascam incontinuu). Ma tineau treaza doar rasetele,aplauzele si glumele facute de cei din ultimele randuri si comentariile acide ale unor iubite imaginare a lui Robert Pattinson.

In rest am mai adormit si la filme interesante, dar pentru ca nu mai puteam rezista pe la 3 dimineata si chiar daca actiunea era interesanta totusi pleoapelor mele nu le pasa.

vave 05 Feb 2010 17:49

Mi-am mai amintit de unul: Ashes and Snow.
Ce-i drept m-am chinuit un pic să îl văd fără întreruperi, probabil din cauză că filmul acesta îl includ la acelea pentru care trebuie să ai o anumita stare atunci când le vizionezi.

miercuri 05 Feb 2010 17:52

Eu azi era cat pe ce sa adorm la Parnassus, m-am dus dupa ce am iesit de la ultimul examen. :P

Pitbull 06 Feb 2010 10:34

Originally Posted by miercuri:

...m-am dus dupa ce am iesit de la ultimul examen. :P

Numai asa se poate explica... ;)

Nu mai stiu dac-am spus-o pe-aici sau nu, dar în clasa a XII-a adormeam copios la ele - tot în conditii oarecum mercuriale - sau... "miercuriale", în cazul de fatä...? ;) Mä pregäteam pentru admitere, în foc continuu: 1-3 filme pe zi la cinematecä, tot ce misca pe ecrane, 3 spectacole de teatru pe säptämânä, meditatii cu Lucian Bratu, lecturi, exercitii si analize scrise, repetitii la spectacolele din liceu... Inevitabil, o datä la câteva zile cedam, si mai adormeam în salä la Union, sau la câte-un film românesc väzut doar din obligatie ("Avaria", "Gustul si culoarea fericirii", "Drumuri în cumpänä...).

Disciple 06 Feb 2010 15:19

La Case 39 am adormit chiar la confruntarea finala cand sare Renee cu masina in lac. M'am trezit pe la credite si am dat inapoi. :))

buticut 06 Feb 2010 17:21

Apropo de adormit, Kusturica spunea in conferinta de presa ca a adormit de vreo 7 ori la Amarcord-ul lui Fellini, pentru ca incerca mereu sa il vada dupa ce facuse un zbor de lunga durata si nu rezista pana la final, fara sa inchida ochii.La un moment dat isi fixase ca obiectiv sa il vada pana la capat :)).

Eu am adormit la aproape toate filmele pe care mi le-au pus pe autocar si nu pentru ca imi era somn, ci pentru ca nu aveam absolut nicio intentie de a le vedea. C'mon, o data Alexander, de doua ori Alexander....dar a treia oara, scuteste-ma :)).

Totusi, "adormirea" cu care mi-e cel mai mult rusine e cu siguranta cea de la Blue Velvet. Don't shoot :)). Stateam in pat, era foarte cozy,patura electrica bagata in priza, ora relativ normala....si dintr-o data...mi s-a taiat filmul.

shade4free 06 Feb 2010 19:35

Motherhooh (2009)
Am reusit sa adorm in prima jumatate a filmului,
Dupa cate va zile in care am vizionat alte filme,l-am terminat si pe acesta,adevarul este ca partea a doua parca prinde alta culoare,devine mai interesant,,eu unul nu il recomand.
Dar este o vorba: gusturile nu se discuta

buticut 06 Feb 2010 21:14

Originally Posted by shade4free:

Dar este o vorba: gusturile nu se discuta

Noi nu credem in vorba asta ;).

All times are GMT +2. The time now is 14:59.