Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Cinemagia..ce se intampla cu revista... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=87692)

st3fan 03 Mar 2006 15:13

Il cheama Internet, un copil miraculos care incepe sa devina zeu.Hmmm...oare Internetul are barba?

films4all 03 Mar 2006 19:30

Viata...putin zis! Miracolele lumii sunt nimicuri! Tu esti miracolul! Iti intorci privirea pentru o clipa si observi ca esti altcineva...ca dragostea te ia prin surprindere, ca tu te afli in cusca ta...si incerci sa evadezi, dar e prea tarziu! Totul o ia razna. Nu am ascultat de nimeni..am ascultat de inima asa cum am facut eu mereu...

films4all 04 Mar 2006 14:18

Cand un om are dreptate...se face lumina peste tot!! Soarele iese de printre nori. Fericirea e un lucru abijnuit de acum. Iti arunci privirea in toate directiile si te miri de toate miracolele lumii acesteia. Cateodata nu ma intorc de la cele spuse..nici de la cele nespuse. De ce in dragoste e atat nesuferinta.
Si iata-ca am gasit energia sa trec peste toate astea...e bine!

GhitzaCartitza 04 Mar 2006 16:32

Cineva trebuie sa ia o atitudine :P . Acest topic se numeste "Pentru Cinemania". Cine citeste doar ultimele mesaje ar putea crede ca films4all are o pasiune neimpartasita pentru Cinemania :huh: . Lucru complet neadevarat. I HOPE!!!

Pitbull 04 Mar 2006 17:30

Päi, Films4allule, ce-ar fi sä-i updatezi titlul, si de-acum sä-i zici:
"Pentru Cinemania, o iubesc pe I.M.M."
Mai târziu, când ti-o trece, poa' sä devinä:
"Pentru Cinemania, n-o mai iubesc pe I.M.M."
Si pe urmä:
"Pentru Cinemania, o iubesc pe X.Y.Z."
"Pentru Cinemania, o iubesc pe A.B.C."
"Pentru Cinemania, ..." etc.,
Si:
"Pentru Cinemania, mä însor cu ..."
"Pentru Cinemania, sunt tätic!"
"Pentru Cinemania, sunt bunic!"
Si-ntr-un final:
"Pentru Cinemania, Testamentul meu."

Pe scurt:
"O viatä de om, pentru Cinemania"

films4all 04 Mar 2006 19:08

:lol: :lol: :lol: Da...la inceput era pt Cinemania... :lol: :lol: :lol: Dar acum vad ca s-a indreptat spre I.M.M. !! Nu nu am nimic cu Cinemania!! :lol: :lol: :lol: I.M.M. e aici..I.M.M. e acolo!! O vad peste tot si totusi nu e langa mine!! :(( :(( :((

Nightwane 04 Mar 2006 19:37

De ce sa boteze plozii Pit si Bull? Poa sa ii boteze Bull si Shit :P

films4all 04 Mar 2006 19:42

Originally Posted by Nightwane:

De ce sa boteze plozii Pit si Bull? Poa sa ii boteze Bull si Shit :P

Ce ti se pare Bull (si) Shit??? Nu inteleg?

Nightwane 04 Mar 2006 19:52

Loazele pe care o sa le ai cu retardata aia. :love:

films4all 04 Mar 2006 20:01

:lol: :lol: :lol: Esti de coma!! Stai linistit..nu te mai agita atat!! :lol: :lol: :lol:

irene marlyne monroe 05 Mar 2006 02:38

Originally Posted by films4all:

:lol: :lol: :lol: Esti de coma!! Stai linistit..nu te mai agita atat!! :lol: :lol: :lol:

salutare salutare,bai sa nu exagerati,nitel.pe cinemagia se produce telenovelia,.totul e si posibil.de exemplu dupa cum scrie mesajele NUME il ador desi nu stiu cine e.poate si baiatului i se intampla sa fie intradevar asa sau doar o ilusie a sa ,sa creada ca ii place cineva cand poate fi doar ceva trecator fara a fi intradevar ceeea ce simte.sunt obosita.va-zic unde am fost astazi?o sa aflati urmare in pagina mea"vreau sa stiu-vreau sa fiu actrita".daca baietelul face asa eu dece nu as sta pe pagina mea.auzi la el ca am mai multe mesaje.pai eu nu intru pe cinemagia sa fac concurenta ci ca imi place sa mai discutam una alta ,despre filme,si tampeni...si apoi de cand sunt eu pe cinemagia aa,mesajele acele nu s-au facut intr-o zi ci in timp si ani ,zile negre sau frumoase,cinemagia de toate cunoaste.ok v-am pupat si v-am lasat pe pagina mea v-am asteptat sa va zic o intamplare.

films4all 05 Mar 2006 18:10

Originally Posted by irene marlyne monroe:

salutare salutare,bai sa nu exagerati,nitel.pe cinemagia se produce telenovelia,.totul e si posibil.de exemplu dupa cum scrie mesajele NUME il ador desi nu stiu cine e.poate si baiatului i se intampla sa fie intradevar asa sau doar o ilusie a sa ,sa creada ca ii place cineva cand poate fi doar ceva trecator fara a fi intradevar ceeea ce simte.sunt obosita.va-zic unde am fost astazi?o sa aflati urmare in pagina mea"vreau sa stiu-vreau sa fiu actrita".daca baietelul face asa eu dece nu as sta pe pagina mea.auzi la el ca am mai multe mesaje.pai eu nu intru pe cinemagia sa fac concurenta ci ca imi place sa mai discutam una alta ,despre filme,si tampeni...si apoi de cand sunt eu pe cinemagia aa,mesajele acele nu s-au facut intr-o zi ci in timp si ani ,zile negre sau frumoase,cinemagia de toate cunoaste.ok v-am pupat si v-am lasat pe pagina mea v-am asteptat sa va zic o intamplare.

Sau poate ca nu..ceea ce conteaza cu adevarat este ca te plac si tu (I.M. M) nu vrei sa accepti asta!! Fine...alegerea e libera!! Nu poti sa pui si nu ai voie sa pui la indoiala sentimentele unui am daca nu-l cunosti...
Oare asa sunt toate fetele??? Daca da... :(( :(( :(( atunci nu suna bine..cred ca specia umana e pe cale de disparitie! Imi pare rau sa spun asta dar... :(( . Paote ca aceasta incertitudine a ei vine din adancul inimii mele si acela ca nu am fost sigur de ce anume m-am indragostit: de ea sau de modul ei de a scrie?? Poate ca asa a fost sa fie...poate ca lumea e mare...poate ca viata e lunga si nu e loc de graba! Poate ca intr-o zi am sa o cuceresc cu bani! Poate am sa o cuceresc cu filmul sau cartea pe care am sa o scriu! Sau poate doar imi fac sperante ...
Cred ca e suparata si are de ce: am pus-o in postura de a spune, din ceea ce a vazut ea, ce ar putea fi cu mine!
Multi ne grabim...multi facem greseli dar intr-o zi acele greseli ne vor ajuta intr-un mod sau altul...trebuie decat sa deschidem ochii...sa aruncam priviri in jur si sa ne intrebam: oare am meritat toate ce se petrec?
Nu-mi ramnane decat sa-mi cer scuze fata de I.M.M.!! Imi pare rau I.M.M. ...

irene marlyne monroe 05 Mar 2006 18:57

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Sau poate ca nu..ceea ce conteaza cu adevarat este ca te plac si tu (I.M. M) nu vrei sa accepti asta!! Fine...alegerea e libera!! Nu poti sa pui si nu ai voie sa pui la indoiala sentimentele unui am daca nu-l cunosti...
Oare asa sunt toate fetele??? Daca da... :(( :(( :(( atunci nu suna bine..cred ca specia umana e pe cale de disparitie! Imi pare rau sa spun asta dar... :(( . Paote ca aceasta incertitudine a ei vine din adancul inimii mele si acela ca nu am fost sigur de ce anume m-am indragostit: de ea sau de modul ei de a scrie?? Poate ca asa a fost sa fie...poate ca lumea e mare...poate ca viata e lunga si nu e loc de graba! Poate ca intr-o zi am sa o cuceresc cu bani! Poate am sa o cuceresc cu filmul sau cartea pe care am sa o scriu! Sau poate doar imi fac sperante ...
Cred ca e suparata si are de ce: am pus-o in postura de a spune, din ceea ce a vazut ea, ce ar putea fi cu mine!
Multi ne grabim...multi facem greseli dar intr-o zi acele greseli ne vor ajuta intr-un mod sau altul...trebuie decat sa deschidem ochii...sa aruncam priviri in jur si sa ne intrebam: oare am meritat toate ce se petrec?
Nu-mi ramnane decat sa-mi cer scuze fata de I.M.M.!! Imi pare rau I.M.M. ...

stai linistit si fara ati cere scuze ,nu ai de ce.am dat si eu cu presupus ,ti-am vazut ca esti sensibil sper sa traiesti fericit fara dezamagiri.eu apreciez f.mult ca iti sunt placuta dar nici nu vreau sa iti folosesti energia iubitoatre aiurea ci cand atunci cand intradevar sunt sentimente adevarate si daca se poate si reciproce.pupici

films4all 05 Mar 2006 19:37

Oh...I.M.M. :(( Sper sa-mi treaca si sa ma trezesc am lucruri mult mai iportante de facut cum ar fi sa termin un film!! Dragostea vine si pleaca...oh..ce zic eu aici..prima dragoste nu se uita niciodata! :(( :((
Acum...sper sa fie bine!! Iti multumesc ca esti atat de buna...diva!!

films4all 06 Mar 2006 15:24

Daca e un luru in viata asta care-mi displace este acela de a vedea lucruri neterminate!! La treaba... 8)

films4all 06 Mar 2006 19:28

vreau sa o uit si nu pot!

films4all 06 Mar 2006 19:29

vreau sa o uit si nu pot! (Imi pare rau ca am transformat forumul asta in nimic-moderatorul poate sa-l inchida!!!!)

raptor 06 Mar 2006 19:33

.dude. cu parere de rau, degeaba te zbati.orice ai face, esti tot pe locul 2 in clasamentul imparicopitatelor cu ascendentul in celuloid. IMM ia locul 1. primo, din bun simt, pentru ca ea e fata si se cuvine sa fie ea intai. secundo, pentru ca e amuzanta, intr-un fel stupid al ei de a fi, in timp ce tu esti...hmmm :hmm: care era cuvantul...?.... :w00t: penibil. asta e.

Pitbull 06 Mar 2006 19:35

Dacä se-atinge cineva de topicul ästa, eu vin la el! :x
Nu e un "nimic" - dimpotrivä: topicul ästa, împreunä cu "Vreau sä fiu actritä", devin douä dintre cele mai marfä chestii de pe CineMagia - luate la un loc, formeazä un forum aparte: ViataMagia! :happy: :love: :love: :happy:

[immediately later edit]
Raptore, vin la tine! :x

irene marlyne monroe 06 Mar 2006 19:40

Originally Posted by raptor:

.dude. cu parere de rau, degeaba te zbati.orice ai face, esti tot pe locul 2 in clasamentul imparicopitatelor cu ascendentul in celuloid. IMM ia locul 1. primo, din bun simt, pentru ca ea e fata si se cuvine sa fie ea intai. secundo, pentru ca e amuzanta, intr-un fel stupid al ei de a fi, in timp ce tu esti...hmmm :hmm: care era cuvantul...?.... :w00t: penibil. asta e.

MERCI ,MERCI ESTI DRAGUT,DAR MAI USOR SI EL E FOARTE DEOSEBIT SI SPECIAL.SI IN ACELASI TIMP ESTE FOARTE SENSIBIL.asa ca nu il jigniti ca sufera dupa.E FOARTE rOMANTIC INCA CRED,DAR CE POS SA II FAC EU?SPER SA FIE ATENT SA NU SUFERE!OK PUPICI

All times are GMT +2. The time now is 12:38.