Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Baietii buni (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86202)

nume 06 Jun 2005 09:05

Originally Posted by GhitzaCartitza:

Se pare ca nume a avut dreptate si o sa asistam in vreo doua saptamani la finalul serialului :(( .

Nu numai ca o sa se termine, dar la toamna o sa-l dati in reluare pe pro cinema, drept un mare succes al MPP. S-au mai vazut cazuri. La Bloc si Vacanta o sa continue cu noi si noi episoade.

Baieti Buni si Fete cu Lipici. Acum o constatare, faza cu lipiciul e interpretabila.

obvious 06 Jun 2005 09:52

:D interpretabila rau...

Airlight 06 Jun 2005 10:15

Asa. Ce a fost chestia asta cu baietii.

Eu am senzatia ca lui Sarbu i-a placut Bad Boys al lui michael bay si l-a dat ca brief de executie la serialul cu pricina. Drept urmare, 'baietii' s-au inghesuit sa copie fara discernamant bucati din el si toate filmele 'de actiune' pe care le-o mai fi mentionat Bruckheimerul nostru local la sedinta de preproductie.

Rezultatul e un colaj nesigur de clisee de gen, aruncate in disperare si in lipsa de idei, cu speranta ca vor convinge macar prietenii, rudele sau apropiatii Sefului.

Nu asa se face.

Denis_stelistu 06 Jun 2005 12:28

Prima serie ia sfarsit.A doua serie prin toamna sau sfarsitul verii. 8)

Gaandalf 06 Jun 2005 15:54

Originally Posted by Airlight:

Asa. Ce a fost chestia asta cu baietii.
Eu am senzatia ca lui Sarbu i-a placut Bad Boys al lui michael bay si l-a dat ca brief de executie la serialul cu pricina. Drept urmare, 'baietii' s-au inghesuit sa copie fara discernamant bucati din el si toate filmele 'de actiune' pe care le-o mai fi mentionat Bruckheimerul nostru local la sedinta de preproductie.

cam tarziu cu aceast observatie ...

am "vizionat" si eu franturi din episodu' de aseara ... prost "frate"! - ca am auzit k voi capitalishtii sunteti FRATI cu totii - fi-mi-ar scarba de expresia voastra si de serialu' vostru' ...

cu nerabdare ashtept Duminica viitoare. Voi numara fiecare minut ... :sick:

Dino 07 Jun 2005 20:21

Originally Posted by Airlight:

..... colaj nesigur de clisee de gen, aruncate in disperare si in lipsa de idei

Cam asta e definitia cea mai exacta a BB.

Denis_stelistu 07 Jun 2005 21:10

Bah,Nenea Bucur,poate stie cate episoade are filmul,cand o sa mai ruleze.
Daca mai intra,sau a murit pe scena. :lol: :lol:

Dragos Bucur 08 Jun 2005 18:58

Traiesc!Muncesc!Iubesc!(nu neaparat in ordinea asta)Va urez acelasi lucru.Episoade...rabdare,o sa vedeti.

franc 08 Jun 2005 21:59

serialul nu e rau da nu inteleg ce cauta cabral acolo..banuiesc ca nu o sa raspunda dragos..da oricum..oricine era mai bun..poate nu raduleasca..sau marin
se vrea o combinatie de mai multe filme da faza buna e ca e prima noastra tentativa..si macar pt atat..tot respectu pt serial
si pt paru cretz...

Danny 09 Jun 2005 14:10

Originally Posted by franc:

nu inteleg ce cauta cabral acolo...

acest...will smith de romania...

franc 09 Jun 2005 14:36

will smith my ass..macar ala are in caz de esec muzica..pe al nostru cabral (al meu nu) il asteapta novelele..

Denis_stelistu 13 Jun 2005 10:29

Adio Baieti Buni,ca si-asa ai fost o porcarie.Toate s-au terminat cu bine(ca asa e normal).Sper sa nu reveniti cu o noua serie.

selfmodelino 14 Jun 2005 04:20

stream

ce-o zice prietena lu banica ? maam ce smecher esti tu banicel !!! joci ca o scofalcita dragalasa dar lasa ca ma incinge tare tare gandul ca esti vedeta... mediapro :love: :love: :love:

nu mai e mult si intram in europa... lumea e mare.

ps: numai iubirea rules !!!

M0n0 14 Jun 2005 08:21

Re: stream

Originally Posted by selfmodelino:

ps: numai iubirea rules !!!

lol...Like sh*t it does... :lol: :sick:

Gaandalf 17 Jun 2005 18:38

am sa recunosc k mi s-a parut amuzanta faza cu pasarin cu : "da cheile in gatu' matii" ... spre deosebire de Terence & Philip fart joke everyone boasting about ... :sick:
ep 8 is that plus crap!

bhuttu 18 Jun 2005 12:41

Fratilor, io zic c-ar trebui s-o dati mult mai pe fata decat o faceti. Altfel, sub masca anonimitatii va permiteti sa spuneti cele mai mari cretinitati. Cateva exemple care m-au frecat pe creier:

- "am asistat la filmari. Cacat cu pretentii de cinema" = frustrare. Tu cate filme ai facut, smechere?
- "primul episod e tras pe pelicula" = ineptie. La ce filmari ai asistat tu?
- "depozitul ciupanezului = corpul L costume" = gherla. Nu stiu cum se numeste corpul, dar e depozitul de mobila.
- "episoadele le monteaza Sarbu cu manuta lui" = hahahaha. Si postul asta e scris de Traian Basescu.

Incolo, numai bine.

Pitbull 18 Jun 2005 16:26

Mäi bhuttule mäi, da' ce te mai repezi! :) Apropo, spre stiinta matale: multi dintre noi, mai ales cei mai activi pe-aici, am depäsit de mult faza anonimatului si a ascunsului în pädurea virtualä (uite-acum, fix în juma' de orä, ne-ntälnim iar la o bercicä). Viteji d-äia de se dau rotunzi la adäpostul unui nick otz sunt cam putini si nesemnificativi pe-aici - desi nu ducem totalmente lipsä.
In orice caz, cum spuneam si la topicul cu Sergiu, preväd c-au sä sarä ceva scântei curând, si ai grijä cä o vreme n-am sä moderez, mäcar sä vezi si tu cum e sä-ti pui CineMagia-n cap... ;) Lectie de viatä (virtualä). Pe urmä, abia, am sä pun präsitoarea în functiune.

bhuttu 18 Jun 2005 17:04

Originally Posted by Pitbull:

Viteji d-äia de se dau rotunzi la adäpostul unui nick otz sunt cam putini si nesemnificativi pe-aici - desi nu ducem totalmente lipsä.

despre "nume" m-ar interesa cate ceva in mod deosebit.:D Pura curiozitate.
Oricum, banuiesc ca are ceva nume pe-aici, daca ma uit numai la titlu si la numar de posturi.

Originally Posted by Pitbull:

sä vezi si tu cum e sä-ti pui CineMagia-n cap... ;) Lectie de viatä (virtualä).

Abia astept. ;)

nume 18 Jun 2005 17:46

Originally Posted by bhuttu:

Tu cate filme ai facut, smechere?.

210 pana acum.

- "primul episod e tras pe pelicula" = ineptie. La ce filmari ai asistat tu?.

Racolarea bagaboantelor pentru Italia de catre Cristi Iacob. Secventa filmata in subsol, sub platoul de sunet - unde se trage acum Teo (ultimul dinspre parcul Stirbei, cel cu 2 intrari la ambele capete si asezat perpendicular cu platourile mari).

- "depozitul ciupanezului = corpul L costume" = gherla. Nu stiu cum se numeste corpul, dar e depozitul de mobila.

Bai bula, tu imi spui mie ca nu stiu ce am acasa ? Eu acolo am copilarit tristess.

- "episoadele le monteaza Sarbu cu manuta lui" = hahahaha. Si postul asta e scris de Traian Basescu.

Era dintr-un link din presa.

Incolo, numai bine.

Siktir.

bhuttu 18 Jun 2005 17:57

Originally Posted by nume:

Tu cate filme ai facut, smechere?.

210 pana acum.

FACUT, nu VAZUT.

- "primul episod e tras pe pelicula" = ineptie. La ce filmari ai asistat tu?.

Racolarea bagaboantelor pentru Italia de catre Cristi Iacob.

In rarele ocazii in care am trecut pe la primul episod din BB, numai DSR570 am vazut. La secventa de care zici n-am fost, da' ma indoiesc ca au ales-o tomna p-aia s-o traga pe pelicula.

Bai bula, tu imi spui mie ca nu stiu ce am acasa ? Eu acolo am copilarit tristess.

Bravo tie. Si de ce nu i-ai zis "depozit mobila"? "tristess" :D

Era dintr-un link din presa.

Ala de-o da aici isi asuma resposabilitatea si pentru ziaristii tampiti pe care-i citeaza, nu asa e normal?

All times are GMT +2. The time now is 08:16.