![]() |
Originally Posted by GhitzaCartitza:
Baieti Buni si Fete cu Lipici. Acum o constatare, faza cu lipiciul e interpretabila. |
:D interpretabila rau...
|
Asa. Ce a fost chestia asta cu baietii.
Eu am senzatia ca lui Sarbu i-a placut Bad Boys al lui michael bay si l-a dat ca brief de executie la serialul cu pricina. Drept urmare, 'baietii' s-au inghesuit sa copie fara discernamant bucati din el si toate filmele 'de actiune' pe care le-o mai fi mentionat Bruckheimerul nostru local la sedinta de preproductie. Rezultatul e un colaj nesigur de clisee de gen, aruncate in disperare si in lipsa de idei, cu speranta ca vor convinge macar prietenii, rudele sau apropiatii Sefului. Nu asa se face. |
Prima serie ia sfarsit.A doua serie prin toamna sau sfarsitul verii. 8)
|
Originally Posted by Airlight:
am "vizionat" si eu franturi din episodu' de aseara ... prost "frate"! - ca am auzit k voi capitalishtii sunteti FRATI cu totii - fi-mi-ar scarba de expresia voastra si de serialu' vostru' ... cu nerabdare ashtept Duminica viitoare. Voi numara fiecare minut ... :sick: |
Originally Posted by Airlight:
Cam asta e definitia cea mai exacta a BB. |
Bah,Nenea Bucur,poate stie cate episoade are filmul,cand o sa mai ruleze.
Daca mai intra,sau a murit pe scena. :lol: :lol: |
Traiesc!Muncesc!Iubesc!(nu neaparat in ordinea asta)Va urez acelasi lucru.Episoade...rabdare,o sa vedeti.
|
serialul nu e rau da nu inteleg ce cauta cabral acolo..banuiesc ca nu o sa raspunda dragos..da oricum..oricine era mai bun..poate nu raduleasca..sau marin
se vrea o combinatie de mai multe filme da faza buna e ca e prima noastra tentativa..si macar pt atat..tot respectu pt serial si pt paru cretz... |
Originally Posted by franc:
acest...will smith de romania... |
will smith my ass..macar ala are in caz de esec muzica..pe al nostru cabral (al meu nu) il asteapta novelele..
|
Adio Baieti Buni,ca si-asa ai fost o porcarie.Toate s-au terminat cu bine(ca asa e normal).Sper sa nu reveniti cu o noua serie.
|
stream
ce-o zice prietena lu banica ? maam ce smecher esti tu banicel !!! joci ca o scofalcita dragalasa dar lasa ca ma incinge tare tare gandul ca esti vedeta... mediapro :love: :love: :love:
nu mai e mult si intram in europa... lumea e mare. ps: numai iubirea rules !!! |
Re: stream
Originally Posted by selfmodelino:
lol...Like sh*t it does... :lol: :sick: |
am sa recunosc k mi s-a parut amuzanta faza cu pasarin cu : "da cheile in gatu' matii" ... spre deosebire de Terence & Philip fart joke everyone boasting about ... :sick:
ep 8 is that plus crap! |
Fratilor, io zic c-ar trebui s-o dati mult mai pe fata decat o faceti. Altfel, sub masca anonimitatii va permiteti sa spuneti cele mai mari cretinitati. Cateva exemple care m-au frecat pe creier:
- "am asistat la filmari. Cacat cu pretentii de cinema" = frustrare. Tu cate filme ai facut, smechere? - "primul episod e tras pe pelicula" = ineptie. La ce filmari ai asistat tu? - "depozitul ciupanezului = corpul L costume" = gherla. Nu stiu cum se numeste corpul, dar e depozitul de mobila. - "episoadele le monteaza Sarbu cu manuta lui" = hahahaha. Si postul asta e scris de Traian Basescu. Incolo, numai bine. |
Mäi bhuttule mäi, da' ce te mai repezi! :) Apropo, spre stiinta matale: multi dintre noi, mai ales cei mai activi pe-aici, am depäsit de mult faza anonimatului si a ascunsului în pädurea virtualä (uite-acum, fix în juma' de orä, ne-ntälnim iar la o bercicä). Viteji d-äia de se dau rotunzi la adäpostul unui nick otz sunt cam putini si nesemnificativi pe-aici - desi nu ducem totalmente lipsä.
In orice caz, cum spuneam si la topicul cu Sergiu, preväd c-au sä sarä ceva scântei curând, si ai grijä cä o vreme n-am sä moderez, mäcar sä vezi si tu cum e sä-ti pui CineMagia-n cap... ;) Lectie de viatä (virtualä). Pe urmä, abia, am sä pun präsitoarea în functiune. |
Originally Posted by Pitbull:
despre "nume" m-ar interesa cate ceva in mod deosebit.:D Pura curiozitate. Oricum, banuiesc ca are ceva nume pe-aici, daca ma uit numai la titlu si la numar de posturi.
Originally Posted by Pitbull:
Abia astept. ;) |
Originally Posted by bhuttu:
|
Originally Posted by nume: