![]() |
alien? da...
n-a ramas madame weaver insarcinata cu plodul mutant? :shock: :lol: |
Originally Posted by Dooku:
E foarte ciudata dragostea ta. :lol: Scufita Rosie?Nu l-am vazut, poate poti sa ne spui cate ceva despre el. |
Originally Posted by qwerty:
nu cred ca ne poate spune cate ceva despre Scufita Rosie, dar ne poate spune cate ceva despre tine faptu ca il intrebi despre Scufita Rosie :lol: :lol: |
Quote:
ma provoci... :) adica dragostea dintre tata si fiul, yada-yada-yoda ? printesa leia si han solo ? se indragostesc asa, la comanda, cat ai pocni din degete. |
1) Before Sunset
2) Meet Joe Black 3) Legends of the Fall 4) Edward Scisorhands |
`wild at heart` pushed my buttons
|
Originally Posted by Pitbull:
off: rusi sunt un popor fascinant. nu sunt nici mai buni nici mai rai ca alti oameni. ce le lipseste ca popor, nu este nici inteligenta (au dat multi oameni de stiinta valorosi) nici mila (sunt ca baza un popor profund ortodox, in ciuda ciumei comuniste care s-a revarsat peste ei) . au o cultura IMPRESIONANTA, cu varfuri "everestice". ceea ce le lipseste ca popor este echilibrul dintre spiritualitate si inteligenta. ca"volksgeist"", sunt neevoluati in ceea ce priveste inteligenta emotionala, si contiuna sa aiba o societate patriarhala inchisa si greu de inteles. ca popor rusii au mult din comportamentul unui animal salbatic deosebit de inteligent: nu isi cruta niciodata dusmanii, ci ii anihileaza atacandu-i cu furie si consecventa pana nu mai misca sau ii supun dintr-un simplu marait, simt profund dar imatur (se vede in literatura lor) , iubesc sincer si loial dar intodeauna de la nivel superior in jos, se iubesc foarte mult pe ei insisi, si cel mai important si de admirat, sunt popor de supravietuitori. ca in "aliens". au resurse aproape nelimitate si asta adaugate la celelalte trasaturi i-a facut invincibili in istorie. si asa vor ramane. on: the remains of the day, gara pentru doi, sense and sensibility...si mai sunt dar nu imi vin acum... |
Originally Posted by Floydman:
wow, ce enormitati emotionale! scrii de parca ai comenta o ilustrata. adevarul e altul. peste 30 de ani, la ritmul demografic de astazi + delirul alcoolic..., populatia Rusiei (now -148 mln) va scadea pana la 115 mln de suflete, iar aproape 35% vor fi musulmani... in al doilea rand, Siberia va fi locuita de chinezi, care imblanzesc prin munca & numar Siberia. cate o "picatura" chinezeasca (adica aprox. 100 000 mii) urca in fiecare an (ca la Dino Buzzati) spre adancul Siberiei, cultivand ceapa si rosii, noutati pt acele meleaguri... in aceeasi ordine de idei, ma intreb: cand am discutat eu cu Pitbull aceste subiecte?! si era necesar? on topic: poate am mai spus, pt mine cel mai bun film de dragoste din ultimile decenii este "The English Patient". daca nu ma credeti, intrebati-l pe Andrei Gorzo :) WKW-iul nu intra in calcul. acolo e altceva. "acolo-asa-i" - cum ar spune Benjy din "The Sound and the Fury". |
Originally Posted by herbert:
Originally Posted by herbert:
acolo e si altceva (ma refer la unele filme), asadar ar putea intra in calcul! |
Originally Posted by Supastar:
draga Supa - star, se poate si asa, dar poate fi si altfel (adica deloc dilematic and shocat...), mai ales daca urmaresti cu oarecare interes & consecventa comentariile lui Gorzo... uneori imi place sa cred ca WKW-iu se pregateste pt marea iubire. |
STOP ! Opriti tiparu, adaugati "the object of my affection" 8) :oops: :love:
|
Cet obscur objet du désir. love simple
|
@herbert
nu esti nici primul si nici ultimul care subestimeaza pe rusi. din fericire subestimarea ta nu conteaza. a altora da. din pacate. eu am vorbit despre istoria cunoscuta de toti. tu vorbesti despre prognoze pe care nu stiu cata lume le accepta. PS: nu se zice ''adevarul e altul'' se zice : "parerea mea este alta" atunci cand vorbesti cu cineva pe care nu il cunosti in nici un fel, a afisa aere de superioritate e ridicol....profesore! ;) |
'scene dintr-o casnicie'... does that count ? eu l-am luat ca pe un love story nemuritor, care se intinde pe 30 de ani.
|
incluzi aici si continuarea [Saraband]?
|
Originally Posted by notorious:
neaparat...neaparat |
"Irreversible", un film visceral, dur si foarte trist. Descendent, Gaspar Noe ne loveste de trei ori: intaia oara cu deznodamantul de o violenta vizuala greu de digerat, a doua oara cu prezentarea motivului pentru care deznodamantul s-a consumat si a treia oara, la nivel intelectual cu judecarea la rece a celor vazute si realizarea consecintelor (din punctul meu de vedere cea mai grea lovitura). E cam fortat sa pui acest film in categoria "Greatest love movies" dar iubirea este in esenta tema acestei povesti, o iubire esuata deoarece "Le Temps Detruit Tout". O viata este luata si patru vieti sunt distruse intr-o noapte din motive tangente: o clipa de nepasare, pasiune infranata si un strop de hazard. Efectul cathartic din ultimele cadre compenseaza cu violenta cruda la care este expus privitorul. Desi mai am destule gauri de acoperit la capitolul cultura cinematografica, pot spune cu mana pe inima ca Gaspar Noe a realizat un film extraordinar.
|
1.reconstruction
2.betty blue 3.splendoare in iarba 4.casablanca 5.before sunrise 6.meet joe black 7.romeo si julieta 8.in the mood for love 9.open hearts 10.ultimul tango la paris |
Io am asa pe lista:
A beautiful mind American beauty Barfuss Cruel Intentions(primu,restu` sunt de kkt) Jerry Maguire Love in the time of cholera(man,cat de tare a fost!) Leon(cel mai tare dupa mn!) The Godfather(toate 3,nuj de e film de fragoste,dar ce mai conteaza,ca te indragostesti pe parcurs de Al Pacino!:X:X:X) Scent of a woman Ghost Forest Gump(e si film de dragoste,nu puteti zice ca nu! :x :D ) Bridget Jones American History X(nu e film de dragoste,dar filmul asta pur si simplu nu trebuie ratat!!!!!) Against the ropes The devil`s advocate :x Love actually(inevitabil) The man who cried Vanilla Sky Dirty Dancing(pfffff...Patrick Sweazy :love: ) ...si mai sunt care mi-au placut...da nu-mi vin acu` in memoir... a da.si Memoriile unei geisha |
Päi atunci, punem si:
"Twelve Angry Men" (cä Henry Fonda :love: iubea dreptatea) "Mireasa lui Frankenstein" (cä monstrul :love: iubea mireasa) "Amintiri din copilärie" (Creangä :love: o iubea pe Ozana cea limpede si frumos curgätoare - ba chiar se despuia la nudu' gol pentru ea!) "Cu mâinile curate" (Nicolaescu :love: iubea apa si säpunul) "Träim decenii de împliniri märete" (Ceausescu era cel mai :love: iubit fiu al boborului) Radiografia plämânilor mei din 9 august 2006 (mi i-am :love: iubit asa de mult, cä m-am läsat de fumat) |
All times are GMT +2. The time now is 13:03. |