Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   In suturi!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85829)

Pitbull 12 Mar 2005 01:37

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Originally Posted by Pitbull:

Ups! :(( Sowwy, so sowwy! :oops:

ma m***! aici se injura nu se scuza! bitch! 8)

E'te pula, se-njurä! Si dacä eu vreau sä fiu manierat în pula mea, ce pizda mä-sii te fute grija?

WraIth 12 Mar 2005 07:55

avea dreptate ricutza...capul listei : "in shuturi" :sad:

marx 12 Mar 2005 13:58

Originally Posted by Alex Leo Serban:

si-n fond, si durer (albrecht) s-a desenat in p*** goala, pe la 1500...

Si Sartre a urinat pe mormantul lui Baudelaire, prin sec XX.......

Anonymous 12 Mar 2005 15:26

Originally Posted by Nae:

totusi... pentru draga de giuculitza sau asa ceva... din partea lui nume: BAH ... LABA , DA TU DE CE p*** MEA JUDECI MUNCA UNUI REGIZOR DE FILM CAND TU NU AI FACUT NIMIC. IN PLUS, OMUL NU S-A LAUDAT PE NICAIERI...
salutari.

Nae care nu rimezi cu muie, dar esti, vad ca tu si nume sunteti nedespartiti ca niste boashe. Ai preluat oral mesajul de la el si l-ai scuipat aci pe nemestecate. Aberati fara gratie: n-aveti nici cea mai vaga idee despre mine, ce am facut sau n-am facut.
Ma distreaza ca persisti in prostia ta sa ma consideri o dra, lua-mi-ai mielu la tranta.

Sm�agol-Gollum 12 Mar 2005 20:55

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Ups! :(( Sowwy, so sowwy! :oops:

ma m***! aici se injura nu se scuza! bitch! 8)

E'te p***, se-njurä! Si dacä eu vreau sä fiu manierat în p*** mea, ce p**** mä-sii te f**** grija?

vezi ca se poate, ce pula mea! :P :lol:

notorious 13 Mar 2005 11:40

Originally Posted by nae:

totusi... pentru draga de giuculitza sau asa ceva... din partea lui nume: BAH ... LABA , DA TU DE CE p*** MEA JUDECI MUNCA UNUI REGIZOR DE FILM CAND TU NU AI FACUT NIMIC. IN PLUS, OMUL NU S-A LAUDAT PE NICAIERI...
salutari.

ei, na ! nume a zis asta ?? pai, daca asa stau lucrurile, de ce sa mai judecam munca oricui ?? de fapt, de ce mai stam pe forum, daca nu pt a critica ?

Nae 13 Mar 2005 14:06

draga notorious...
n-ai inteles cum sta treaba... giulkiuz sau cum il (/o) cheama, l-a atacat pe pitbull judecand ce-avea el in cv. de aia ne-am suparat (eu si nume) asa de rau pe el (/ea). simplu.
sigur, un film poate fi judecat, si criticat, no doubt, si da, de aia suntem si noi pe forum. insa sa zici ca un om care n-a mai facut filme de 10 ani n-are ce cauta pe forum, si ca e un ratat, este o tampenie... this was the probelm...
acuma judeca si tu, daca dragul de FFC este un ratat, pentru ca n-a mai facut nici el filme de 10 ani....
punct.

Anonymous 13 Mar 2005 14:20

Originally Posted by Nae:

insa sa zici ca un om care n-a mai facut filme de 10 ani n-are ce cauta pe forum, si ca e un ratat, este o tampenie... this was the probelm...

Futic, n-am spus NICAIERI ca potaia n-are ce cauta pe forum. Ai inteles ce ai vrut tu. Pechinezu insa nu are autoritatea sa rada de alti regizori pt ca e dpdv cinematografic e mic rau de tot. Ca e ratat, da, am spus si nu e nimic nou. Am argumente cacalau: se vede cu ochiu liber din CV.
In legatura cu dilema ta referitoare la sexul meu sa-mi bei un ou de sub el ca sa te edifici. 8)

Nae 13 Mar 2005 14:33

bai laba trista de copil... tu stii sa faci si altceva inafara sa scrii de-n pulea? pana acuma vad ca nu. esti pe forum ca s-o sugi. hai, scrie si tu ceva mai destept, ca sa-mi arati si mie ca esti in stare sa critici regizori, si filmele lor...
nu-i asa giulkuz ca FFC este un mare ratat ca de 10 ani s-a apucat de faca vin... mama, ca ratat!!! trebuie impuscat, nu?

Anonymous 13 Mar 2005 14:50

Vad ca ti-ai dres glasu cu oul meu. Sau vorbesti pe cur de data asta? Acum vad nu mai sunt dra sunt pustan, facea-mi-ai laba la cacat. Il compari pe maidanezu cu 2 filme in cv cu FFC? Cat de distrus poti sa fii!

Bulumulu 13 Mar 2005 15:37

let's see.. giulkuz se da superimportant cu cica ce a facut... zi-ne loredana... k sa stim sa te stimam pe cinste, ca vad ca e doar vorba de tine. in rest filmele facute nu trebuie sa fie reprezentative pt cultura cinematografica a omului si astfel nu poti sa-l critici pe OM pt filme... poti sa-l critici ca regizor, e normal dar nu ca OM.
keep that in mind, daca mai e loc de prostiile dinauntru.

Anonymous 13 Mar 2005 15:46

Originally Posted by giulkiuz:

Eu n-am scris nicaieri ca nu stiu ce filme fac sau am facut eu.

Bulumac, ca sa citez din clasici, ce fulga esti, bah.

Bulumulu 13 Mar 2005 16:30

Originally Posted by giulkiuz:

Eu n-am scris nicaieri ca nu stiu ce filme fac sau am facut eu.

si:
" n-aveti nici cea mai vaga idee despre mine, ce am facut sau n-am facut."

ar fi chiar trist daca n-ai sti ce filme ai facut sau faci :huh:
de-aia sa ne zici tu (read above, moron)

giulchizda matii, citeste, gandeste si apoi incearca sa raspunzi, mai intai de proba pe hartie... to see if it makes sense ;)

Nae 13 Mar 2005 20:02

chiar asa giulchizda, ia spune-ne si tu, ce-ai facut tu asa de misto si de bengos ca sa ai dreptu' sa te iei de pitbull... sigur, n-a mai facut el filme de 10 ani, dar asta nu inseamna ca e un regizor prost, sau un ratat... l-am comparat pe FFC cu el, exact din cauza asta... pentru ca nici unu' si altu' n-au mai facut filme de 10 ani... intelegi acu'?... nu crted... too small brain, too much information... uita-te la 'asociatii...diverse', o de vezi acolo... tu esti pikatchu.
asa ca mai da-te-n gatu' ma-ti, si arata-ne ce stii...

Anonymous 14 Mar 2005 09:49

bulumac si naie, ati inceput cu trimiteri la in familie? OK

balamuci, ce am facut sau nu se referea la ma-ta si nu la filme. Deci statea fulga aia de ma-ta cracita ca masa de biliard cu gaurile in sus si am fut-o si cu pula si cu bocancii pana i-a trecut menopauza.

naie dintre coaie, ma iei de pula si mi-o bagi in ma-ta si cand obosesc te apuci de incest si eu iti dau suturi in cur k sa intri mai bine, distrusule, sa simta si baba ceva.

in rest numai de bine.

obvious 14 Mar 2005 09:51

aaaah...the air of idiocy in the morning.

Longshot 14 Mar 2005 10:01

poate da, poate nu. e on-topic omul insa.

notorious 14 Mar 2005 14:02

eu zic sa-l lasam pe acest giulkiuz sa-l astepte pe santa claus.

Gaandalf 14 Mar 2005 15:37

Originally Posted by notorious:

nu mey ... o sa fuga de el.
Ii este frica. :lol:

bullet 14 Mar 2005 18:43

Originally Posted by notorious:

grai notorel, acest sancho panza, scutier universal al forumului, cunoscut si, drept "inventatorul neo-modernismului italian".

All times are GMT +2. The time now is 17:38.