![]() |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
E'te pula, se-njurä! Si dacä eu vreau sä fiu manierat în pula mea, ce pizda mä-sii te fute grija? |
avea dreptate ricutza...capul listei : "in shuturi" :sad:
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Nae:
Nae care nu rimezi cu muie, dar esti, vad ca tu si nume sunteti nedespartiti ca niste boashe. Ai preluat oral mesajul de la el si l-ai scuipat aci pe nemestecate. Aberati fara gratie: n-aveti nici cea mai vaga idee despre mine, ce am facut sau n-am facut. Ma distreaza ca persisti in prostia ta sa ma consideri o dra, lua-mi-ai mielu la tranta. |
Originally Posted by Pitbull:
vezi ca se poate, ce pula mea! :P :lol: |
Originally Posted by nae:
ei, na ! nume a zis asta ?? pai, daca asa stau lucrurile, de ce sa mai judecam munca oricui ?? de fapt, de ce mai stam pe forum, daca nu pt a critica ? |
draga notorious...
n-ai inteles cum sta treaba... giulkiuz sau cum il (/o) cheama, l-a atacat pe pitbull judecand ce-avea el in cv. de aia ne-am suparat (eu si nume) asa de rau pe el (/ea). simplu. sigur, un film poate fi judecat, si criticat, no doubt, si da, de aia suntem si noi pe forum. insa sa zici ca un om care n-a mai facut filme de 10 ani n-are ce cauta pe forum, si ca e un ratat, este o tampenie... this was the probelm... acuma judeca si tu, daca dragul de FFC este un ratat, pentru ca n-a mai facut nici el filme de 10 ani.... punct. |
Originally Posted by Nae:
In legatura cu dilema ta referitoare la sexul meu sa-mi bei un ou de sub el ca sa te edifici. 8) |
bai laba trista de copil... tu stii sa faci si altceva inafara sa scrii de-n pulea? pana acuma vad ca nu. esti pe forum ca s-o sugi. hai, scrie si tu ceva mai destept, ca sa-mi arati si mie ca esti in stare sa critici regizori, si filmele lor...
nu-i asa giulkuz ca FFC este un mare ratat ca de 10 ani s-a apucat de faca vin... mama, ca ratat!!! trebuie impuscat, nu? |
Vad ca ti-ai dres glasu cu oul meu. Sau vorbesti pe cur de data asta? Acum vad nu mai sunt dra sunt pustan, facea-mi-ai laba la cacat. Il compari pe maidanezu cu 2 filme in cv cu FFC? Cat de distrus poti sa fii!
|
let's see.. giulkuz se da superimportant cu cica ce a facut... zi-ne loredana... k sa stim sa te stimam pe cinste, ca vad ca e doar vorba de tine. in rest filmele facute nu trebuie sa fie reprezentative pt cultura cinematografica a omului si astfel nu poti sa-l critici pe OM pt filme... poti sa-l critici ca regizor, e normal dar nu ca OM.
keep that in mind, daca mai e loc de prostiile dinauntru. |
Originally Posted by giulkiuz:
Bulumac, ca sa citez din clasici, ce fulga esti, bah. |
Originally Posted by giulkiuz:
ar fi chiar trist daca n-ai sti ce filme ai facut sau faci :huh: de-aia sa ne zici tu (read above, moron) giulchizda matii, citeste, gandeste si apoi incearca sa raspunzi, mai intai de proba pe hartie... to see if it makes sense ;) |
chiar asa giulchizda, ia spune-ne si tu, ce-ai facut tu asa de misto si de bengos ca sa ai dreptu' sa te iei de pitbull... sigur, n-a mai facut el filme de 10 ani, dar asta nu inseamna ca e un regizor prost, sau un ratat... l-am comparat pe FFC cu el, exact din cauza asta... pentru ca nici unu' si altu' n-au mai facut filme de 10 ani... intelegi acu'?... nu crted... too small brain, too much information... uita-te la 'asociatii...diverse', o de vezi acolo... tu esti pikatchu.
asa ca mai da-te-n gatu' ma-ti, si arata-ne ce stii... |
bulumac si naie, ati inceput cu trimiteri la in familie? OK
balamuci, ce am facut sau nu se referea la ma-ta si nu la filme. Deci statea fulga aia de ma-ta cracita ca masa de biliard cu gaurile in sus si am fut-o si cu pula si cu bocancii pana i-a trecut menopauza. naie dintre coaie, ma iei de pula si mi-o bagi in ma-ta si cand obosesc te apuci de incest si eu iti dau suturi in cur k sa intri mai bine, distrusule, sa simta si baba ceva. in rest numai de bine. |
aaaah...the air of idiocy in the morning.
|
poate da, poate nu. e on-topic omul insa.
|
eu zic sa-l lasam pe acest giulkiuz sa-l astepte pe santa claus.
|
Originally Posted by notorious:
Ii este frica. :lol: |
Originally Posted by notorious:
grai notorel, acest sancho panza, scutier universal al forumului, cunoscut si, drept "inventatorul neo-modernismului italian". |
All times are GMT +2. The time now is 17:38. |