![]() |
Originally Posted by nume:
|
|
|
te doare nu irene? te doare....
|
Originally Posted by Nae:
|
Mai du-te fah in p*** mea de jegoasa ! Rapciuga dracu' !!! Lasa-ne in m**** ma-ti de jegoasa !! Esti exasperanta !!!
Ai inteles ? Suficient de subtil pt. creierul tau de bibilica ? Esti varza, nu te vrea nimeni, plictisesti, pleca in p*** mea pe centura !!! Circareaso !!! |
aoleu ce tare! :lol: :lol: :lol:
Direct: highlight-ul serii , Best Of Cinemagia! :lol: |
go nume, go!!!!
|
:w00t: looooool :w00t:
o fata cu idealuri in viata |
@in reluare sunt in costum albastru si dansez in prim plan...
:w00t: .... .... .... :(( |
|
irene, nu te supara, crede-ma, lui nume ii place de tine... de cand a aflat ca dansezi din buric se gandeste sa te invite la o nunta tiganeasca, cica o sa cada aia pe spate cand o sa te vada... dar n-are curaj sa-ti zica... serios, e un tip mai timid, de-aia face asa... tu gandeste-te serios la ce ti-am zis, s-ar putea sa iasa bani frumushei... 8)
|
Mi-au zis Nume si Nightwane ca vor sa te invite pe 14 februarie intr-un gang (e faimos gangul asta, culmea, are si un nume: ) bang, serios, ne adunam mai multi sa vedem cum lucesti :)
...poate ar fi o idee buna sa inchideti topicul |
tipic
totusi e amuzant ca la mai pune mana pe o carte se discuta dsp pus mana p irene in cadrul unui gangbang |
Daca nu revenit la subiect si la carti, voi inchide topicul.
|
[quote="irene marlyne monroe"]chiar sunt divinizata
Esti pe mortii tai... |
Originally Posted by emanuel:
Eu nu pot sa ma abtzin sa nu rad shi sa nu comentez. Ea traieshte intr-o lume a ei. E funny. Dar nu pe topicul asta. Aici ai dreptate. |
Originally Posted by cherryblossom:
|
btw, a citit careva "Das Glasperlenspiel" (habar n-am cum suna varianta tradusa la noi) de Hermann Hesse...am primit-o cadou si m-as apuca de ea...oh...sorry...did I interrupt something?! :D
PS: intrebarea despre carte ramane valabila..astept un raspuns valabil |
YES. Jocul cu margele de sticla. E una din cartile care m-a lasat in transa/colaps (pozitiv) mental total din cat imi aduc eu aminte.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:43. |