![]() |
Vaaai, dragä, da' asta cu "nu-ti place pentru cä nu-l întelegi" e pläcinta favoritä a TUTULOR fanilor de ceva, nu doar de Matrix!
|
si ca veni vorba de fani inraiti: nu vi se pare ridicol felul in care refuza sa admita greseli evidente, ascunzandu-se tocmai in spatele unor replici similare cu ce s-a zis mai sus?
|
Nu doar ridicol, ci de-a dreptul insuportabil. Când îi aud, îmi vine-n minte una din vorbele mele favorite: "am mai väzut oameni îndrägostiti de prostie, da' unii parcä vor s-o ia ei pe toatä!"
Adicä, totusi... De pildä, Matrix, cä tot era vorba de el, pe mine chiar m-a lovit la naturelul sensibil... Nu numai cä-i un SF bun, cum rareori vezi, dar s-a si nimerit în perioada când abia intrasem pe Internet, addiction, chestii-socoteli... Dar tocmai asta m-a fäcut sä fiu cu atât mai receptiv la treburile care nu se pupau. Aldat', conversam pe net c-un täntäläu din Olanda pentru care culmea piscului vârfului absolut al artei, culturii si spiritualitätii omenesti se cheamä "Mortal Kombat". Incercam sä-i explic cu binisorul cä si mie-mi plac uneori niscaiva filme cu zmetii la muian si suturi din zbor planat, da' mäcar sä fie fäcute ca lumea... Vorba lui fi-miu, clismele astea mortalkombatiste sunt "o insultä la adresa violentei". Degeaba! Amicul atingea sublimul în momentul cum îi vedea cä rup coloanele alea de carton si-si dau în cap cu ele, sau când idolul lui, Scorpion (cäruia-i mai luase si nick-ul!), dädea cu stângu-n dreptu', cädea-n cur, se cräpa asfaltu' sub el si se ducea bâldâbâc în iad. Mai era si fan "Star Wars" - ca mine, de altfel. Credeti c-am reusit sä-l conving cä "The Phantom Menace" (care abia iesise), era "cel mai neîmplinit" (eufemism diplomatic, cä dacä ziceam "labä tristä", supäram copilu') din serie, cä cel mai bun rämâne primul "Star Wars", si cel mai reusit profesional, "Empire Strikes Back"? Se declara "Star Wars Expert"! Zic: "Ia sä vedem, domnu' expert, zi si mie mäcar o gresealä din oricare film al serialului!" Liniste si-ntunecime! Mä rog, era expert nu numai în SW, ci si-n SF în general, si-n cinema în maresal (sau amiral). Väzuse "Aliens" (doiu') de vreo 275 de ori, si încä si-l mai punea în fiecare searä la culcare. Ne testa cultura cinematograficä, pe site-urile lui, cu poll-uri gen: - Who says the words: "OK, let's kick some asses!"? - Options: Ripley, Chavez, soldatu' Gulie, plutonier major Cäpsunä; (Evident, toate paginile site-urilor alea erau pline cu animatii de mutunachi rupându-se în figuri.) Isi cheltuia toate salariile, dobânzile si dividendele din actiuni pe cele mai dernier cri scule video si DVD, ecrane extraplate cât peretele, si toatä camera lui era ditamai templul tapetat cu postere si stative pline de casete, CD-uri si DVD-uri. Evident, proportia covârsitoare o reprezentau alea cu Mortal Kombat si variatiuni pe-aceeasi temä. Si, ca sä încheiem profilul: La 23 de ani, era fläcäu, îsi rädea pärul pubian cä-l stresa, iar în discutiile cu diversele girlfriende, insista obsesiv sä-si descrie unul altuia detaliile anatomice. Cool personaju', nu? |
dernier cri :D
excelenta descrierea, n-as folosi niciodata personajul insa. |
Originally Posted by Pitbull:
idem. si uite, vezi. sunt si cativa fani din astia care recunosc penibilitatile din filmele preferate si nu le aparam stupid.dar ce sa facem. ne ridicam, ne scuturam de praf, si ne intoarcem in sala de cinema. :P |
Normal!
Uite, alt apropo - care ne mai aduce nitel si înapoi la topic. "Return of the Jedi" e un film care mä unje pe suflet. Da' crezi cä-mi pare bine cä dez-mascarea si moartea lui Darth Vader sunt asa de anticlimactice? Asteptam altceva, pe bune! Si-acum, ceea ce-i chiar LUCRU RIDICOL: crezi cä pot sä-nchid ochii când îi väd ce zglobiu se zbenguiesc cu trotinetele alea zburätoare prin codru' verde de pe Endor? Care legi ale cinematicii si-ale dinamicii, care inertie...? Nu se-ncurcau ei cu fleacuri de clasa a VII-a! |
lucru ridicol a fost batalia de pe endor cu cacatii aia mici ... sunt niste secvente cand aia trag cu arcuri cu sageti in storm troopers - sunt de toata jena. Adik vezi de ce sunt in stare in Attack of the Clones ... te mai uiti la Clone Wars micro series si iti dai seama k batalia de pe endor e circ. dk vreti sa va zic greselile din star wars vb ... le stiu pe majoritatea. fan raman ... si inca FANatic. |
All times are GMT +2. The time now is 20:17. |