![]() |
Dustin Hoffman, Michael York!
Dar actori romani preferati nu aveti! Exista actori romani exceptionali, din pacate nu au cota internationala (box office... deh!) decat cu putine exceptii: Marcel Iures, Maia Morgenstern. |
Tom Hanks,Robert De Niro,Keanu Reeves si multi altii,iar ca actrite:Cate Blanchett,Uma Thurman,Robin Wright,Charlize Theron,etc.
|
Originally Posted by mafalda:
:love: |
Danny de Vito :love:
|
Humprey Bogart,James Cagney,Jimmy Stewart,Dustim Hoffman,Jack Nickolson,Jack Lemmon,Paul Newman,Gene Hackman,Al Pacino,Robert de Niro,Harvey Keitel,Michael Douglas,Peter O'Toole,Bruce Willis,John Turturro,Steve Buscemi,Sean Penn,Tom Hanks,Johnny Depp,Mel Gibson,Morgan Freeman si lista poate continua :)
|
Originally Posted by redmen:
Ha!Nu pot sa cred ca i-ai mentionat pe John Turturro si pe Steve Buscemi.Cei doi sunt foarte buni 'character' actors, exceleaza in a juca personaje problematice. Fratii Coen au o calitate extraordinara de a-i pune pe actori in valoare prin roluri care li se potrivesc, iar acesti doi nu fac exceptie. De John Turturro mi-a placut cel mai mult in Barton Fink, iar Buscemi mi s-a parut genial in Ghost World. Buscemi e bun in schimb si in spatele camerei de filmat, a regizat cateva filme chiar 'de vazut'. Lista mea de actori preferati e mai lunga si vreau sa scriu pe larg despre ei, nu doar sa fac o insiruire de nume, asa ca o sa imi fac timp zilele astea ;). |
Be my guest :)
|
Christopher Walken.
|
|
al pacino, will smith (pentru ca ii negru fain :) ) si charlize theron
|
artist
Preferatul meu este Jim Carrey :lol: ,ace ventura,etc...
|
Adica "preferatii" ca ai mai multi!
|
Adica era tot el..
|
Vincent Cassel.
|
Al Pacino!
Dupa ce l-am vazut in "Negutatorul din Venetia" mi-am dat seama ce se poate inscrie in galeria marilor actori shakespearieni: Garrik, Irving, Paul Scofield, Laurence Olivier, John Gielgud... |
Tobey Maguire...Spider-Man... :D
Macaulay Culkin.....Singur acasa... :D Martin Lawrence....Bad Boys.... 8) |
hmmm...ii prefer pe anthony hopkins, jodie foster, johnny depp, nicole kidman
|
:love: Romain DURIS
:love: Fabrice LUCHINI :love: Heath LEDGER |
Steve Buscemi, Christian Bale, Meryl Streep, Susan Sarandon, Jodie Foster, Uma Thurman etc.
|
... si Robert de Niro! Ii vin ca o manusa atat rolurile dramatice, cat si cele comice.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:40. |