Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   In curand (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84667)

Mifune 27 Jul 2004 07:45

Jim stie! Imi place. La noi cred ca ajunge in vara. Asa sunt obijnuit mai nou. :sick:

Gaandalf 27 Jul 2004 08:24

Remake la Infernal Affairs de Scorsese cu Matt Damon shi Leo Di Caprio.
The Departed povestea super: 2 oameni: 1 politzai(leo) infiltrat in triade, 1 gangster(matt)infiltrat in politzie... afla unul de altul si de aici povestea devine picanta. 2005

christi 27 Jul 2004 15:27

Originally Posted by Gaandalf:

The Departed povestea super: 2 oameni: 1 politzai(leo) infiltrat in triade, 1 gangster(matt)infiltrat in politzie... afla unul de altul si de aici povestea devine picanta. 2005

Suna interesant. Pacat ca-i cu Di Caprio :lol:

Gaandalf 27 Jul 2004 15:35

Originally Posted by christi:

Suna interesant. Pacat ca-i cu Di Caprio :lol:

Pe leo nu shtiu daca sa-l fac bashinos sau pur shi simplu un om care shtie ce vrea. Mie imi place mult de Scorsese shi faptul ca ishi alege rolurile - in special filmele regizate de Marty - ma face sa cred ca apreciaza doar catziva regizori de la Hollywood. Asta este deja al 3lea film cu cei 2 la bord. Nua re cum sa fie un eshec. Ce dracu' ... vb de Marty aici.

The Mole 29 Jul 2004 10:30

Eu nu pot sa zic decit ca astept cu nerabdare un eventual film "Happy Tree Friends".... m-ar face foarte fericit :)

Lady_Skar 29 Jul 2004 12:17

Originally Posted by The Mole:

Eu nu pot sa zic decit ca astept cu nerabdare un eventual film "Happy Tree Friends".... m-ar face foarte fericit :)

mai stii... s-a facut power puff girls.
HEY!
Ce idee mi-a venit... dupa Alien vs Predator poate o sa se faca Power puff girls vs Happy Tree Friends! :D

PS:
Underworld 2 este la inceput de drum. Filmarile incep la toamna.

Gaandalf 29 Jul 2004 12:43

Originally Posted by Lady_Skar:

Underworld 2 este la inceput de drum. Filmarile incep la toamna.

Este prequelul sau sequelul asta care se filmeaza akum ?

Gaandalf 29 Jul 2004 12:45

Orlando Bloom va juca rolul tanarului James Bond - de pe vremea cand a fost exmatriculat din facultate sau shcoala. In 2006 iese James Bond 21 shi intre timp mai scot unul cu Orlando knd era "bebelush" ... :lol:

Gaandalf 30 Jul 2004 08:23

Batman Begins : Teaser Trailer

MinRep 30 Jul 2004 08:59

Arata interesant, da' care e faza cu calatoria initiatica a lui Bruce Wayne (I traveled around the world... - right!). In rest, parca logo-ul cu liliacul arata ceva mai naspa decat in ultima serie, dar asta nu conteaza atat de mult.

Gaandalf 30 Jul 2004 09:04

Originally Posted by MinRep:

Arata interesant, da' care e faza cu calatoria initiatica a lui Bruce Wayne (I traveled around the world... - right!). In rest, parca logo-ul cu liliacul arata ceva mai naspa decat in ultima serie, dar asta nu conteaza atat de mult.

Cum am zis shi la Super Friends : "Un teaser mai trailer" ca asta chiar n-am mai vazut.
In comic books - parintzii mor shi se nashte Batman ... probabil ca aici nashterea are loc dupa o calatorie initziatica care "ultimately" il va aduce pe calea dreptatzii, dreptatea intunecata a lui BATMAN. Alta eplicatzie chiar nu vad sau sesizez.

LadyEowyin 30 Jul 2004 11:41

White Chicks :lol:

ArsDeViu 30 Jul 2004 19:47

In curand: Spider-Man 3, Hulk 2, Punisher 2, X-Men 3, Batman 5, Alien 5, Spawn 2, Ghost Rider, Crow 4, Captain America, Men in Black 3, Bad Boys 3, Superman, Iron-Man, King Conan, Sin City, Hellboy 2 si inca cateva

MinRep 30 Jul 2004 20:38

Originally Posted by ArsDeViu:

In curand: Spider-Man 3, Hulk 2, Punisher 2, X-Men 3, Batman 5, Alien 5, Spawn 2, Ghost Rider, Crow 4, Captain America, Men in Black 3, Bad Boys 3, Superman, Iron-Man, King Conan, Sin City, Hellboy 2 si inca cateva

Cam multe continuari si remake-uri... Of... :?

ArsDeViu 31 Jul 2004 09:46

Eu zic ca e un lucru bun. Macar sa se faca jumate din ele si eu sunt multumit.

Sm�agol-Gollum 31 Jul 2004 20:37

nu se va face o continuare la "Liga" ?

MinRep 01 Aug 2004 09:37

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

nu se va face o continuare la "Liga" ?

Asa ziceau, dar inca nu s-a anuntat nimic...

LadyEowyin 02 Aug 2004 06:51

:shock: WOW! :shock:

iepurilah 02 Aug 2004 10:29

Defineste plz si u notiunea de "in curand"....nu de alta, dar daca Spiderman 3 e in curand....nu prea-i bine! :P :D

BeNnY 02 Aug 2004 12:11

In curand Shrek 3 ... :sick:

All times are GMT +2. The time now is 18:19.