![]() |
Va rog nu-l uitati pe BOB aka Vlad zamfirescu. :love:
|
De curiozitate ... pe voi nu va enerveaza Jennifer Tilly? ... mai ales vocea ei ? Mie imi vine sa-mi rup o mana doar ca sa am ceva cu ce sa arunc in ea.
:sick: |
Originally Posted by Gaandalf:
sa-mi zici si mie cand arunci mana aia, sa te ajut |
Daniel Radcliffe-nici dracu-n persoananu-l poate clinti pe asta de la cel mai prost actor
Alex D. Linz - man I hate that kid Orlando Boom - is singurul caruia i se pare ca e gay? Eddie Murphy Keira Kngihtley Jessica Biel the tough guys (van damme, vin diesel , chuck norris aia,aia...). |
Whoopi Goldberg - mi-e atat de nesuferita, incat ma tem ca i-am scris gresit numele. oricum, e neagra si comica si nu pot privi filmele in care joaca. sper sa nu-mi strice - doamne fereste! - seara Oscarurilor in acest an.
|
|
multumesc, esti un dragutz.
am constatat cu acest prilej ca sila nu m-a facut, totusi, sa-i scriu gresit numele. sa intzeleg ca pantera neagra este febletzea ta? :) |
o, da, e febletea mea...toata ziua mananc Whoopi pe paine si visez Whoopi :D
o "indragesc" la fel de muuuuuuuuuult ca tine :sick: |
atunci schimba avatarul, ca imi aminteste de W.G. cand il vad ma trec fiorii. contribuie si tu la buna dispozitie pe acest forum :)
|
hai ma ca avatarul meu e mai fain decat moaca lui Whoopi...admit it :D
|
@Jay: rushinica. s-a mai discutat acest subiect pe un topic de-al meu mai vechi, 'actori pe care, daca ati putea, i-ati omori'.
anyway, am un nou individ pe lista neagra, si acesta este vincent cassel. da, este din cauza mutrei, nu poate fi altceva ! si ar mai fi will smith, martin lawrence si restul gastii ciocolatii de antitalente cu ifose. si il mai avem pe edward norton a carui mutra sictirita incepe sa-mi dea migrene, si gnomul elijah wood. si multi altii, dar mai tre' sa ma mai gandesc. |
Chiar ca simteam nevoia de asa ceva
1.Sergiu Nicolaescu(un fleac,ne-a ciuruit creierul cu valoarea sa actoriceasca) 2.Mickhael Dudikoff 3.Jennifer Love (so sick of her) |
A ,era sa uit,si David Schwimmer(parca asa se scria)
|
giulia robartz
ben affleck alte dejectii din astea parfumate din subratul californiei. ELIZABETH TAYLOR!!! si mai sunt tone. i salute you all with the official :sick: !!! |
@VladRock vezi ca dublu postezi, aiurea. Ai un buton edit, sus in stanga chenarului cu continutul mesajului tau, are o cruce mica pe el in forma de X. Foloseste-l in caz ca ai de adaugat ceva mesajului tau! E posibil sa nici nu observam modificarile.
|
gemenele Olsen, Paris Hilton (desi am foarte mari rezerve in a o considera actrita), Jim Carrey (dar a spalat multe pacate in Eternal...), gov. Ah'nold, sleahta de modele si rapperi care si-au descoperit brusc talentele actoricesti...
|
gemenele Olsen si-au terminat tot talentul in serialul Full House :D
|
Originally Posted by Cinemania:
interesant... nu stiam ca au avut vreodata asa ceva |
Originally Posted by radu83:
|
Originally Posted by nume:
intamplator, pe langa colectia impresionanta de "home videos" a mai facut si filme. detalii pe http://www.imdb.com/name/nm0385296/ cu toate astea, raman la rezervele mele in ceea ce priveste caregorisirea ei drept actrita |
All times are GMT +2. The time now is 17:55. |