![]() |
tot din specialitatile casei iti recomand 'pui cu portocale si branza roquefort'. really tasty :)
|
Duminica la ora 6 (pentru ca suntem cinefili, ce dreq ;) ) intalnire Cinemagia-Iasi in fata la Casa Studentilor. Lasati acasa camerele digitale, criticii de prima mana si actorii de mana a saptea.
Sa bem pentru asta! |
Sambata, 5 martie 2005, ora 18.00, in fata la Casa Studentilor - intalnire Cinemagia.
|
sunt in deplasare. spun pas.
|
can't make it :(
|
Originally Posted by WraIth:
ma ma wraith, nu dam o fuga pana la iasi.... :D |
cinemagia iasi reloaded
lume, lume, va invitam cu mic, cu mare la show-ul cinemagia de sambata 12 martie, ora 19.00, in fata la casa studentilor. din program: inghititorul de bere, trapezistul pe rime si e-donkey, magarusul buclucas. interzis tinerilor cu inima batrana! |
Cred ca vin....propun sa ne gandim de pe acum la niste alternative, in caz ca nu gasim loc in Belfast...sa nu se mai intample ca data trecuta :)...as zice "Tosca" - linistit, nu e prea mult fum de tigara....30.000 o bere, 50.000 1L de vin rosu....
|
eu propun sa ne vedem la ora stabilita la clubul studentilor si apoi sa cautam un bar pe sufletul nostru
|
Pentru cine nu l-a vazut/vrea sa-l revada:
Maine,8 Mai,orele 17.00-Centru Cultural German face proiectie cu Der Untergang.De la 19.00 va fi proiectat The Dictator(Chaplin). P.S.Am vorbit cu oamenii responsabili de la Centru si se preconizeaza ca pe viitor sa se faca si alte vizionari cu filme de limba germana(Herzog,Fassbinder,etc) |
Ok...si amaratii dintre noi care nu au cea mai mica treaba cu germana? :)...presupun ca nu au si subtitrare. :(
|
Filmul o sa fie subtitrat in romana.
|
Mergeti voi sa va anturati cu Bruno Ganz.
Noi o sa ne distram la finalul lunii cu domnul Lazarescu. Parca pe 28, la fest-ul european. |
Nu mai aveti chef de o intalnire? saptamana viitoare, pe terasa la Belfast? :)...dar nu in weekend...marti, miercuri, joi?
|
cu ce ocazie?
or just for fun? |
Ca sa bem... :w00t:
|
Atunci contati si pe mine :w00t: . Sunt curios sa-l intalnesc si pe West.
|
Nu-s eu asa important. :)
Oricum, dupa marti. |
Originally Posted by keyzer soze:
@west tot ape linistite pe respectivul forum? :lol: :sick: |
Originally Posted by West:
mie mi-ai parut....de treaba. :) |
All times are GMT +2. The time now is 08:12. |