![]() |
Exagerate exagerate dar nu poti sa spui ca Schumi e un ratat! :o
Nici mie nu-mi place de el, dar trebuie sa-i recunoastem si meritele. |
Nu spun ca speram sa se retraga Schumi anul acesta, dar nu m-ar fi deranjat. Pana la urma, mai ales cand vine vorba de masina, e nevoie de bani. Asadar, de unde are Ferrari atatia?
|
Originally Posted by Ionutz55:
Prin cuvintele pe care le folosesti devii singur un ratat... No comment! ;)
Il cunosti tu asa de bine, sau te pomenesti ca oi fi fisu' si te oftici ca nu ti-a luat cadou de pasti... :roll:
Hai ma ca ma plictisesti... Asta e o alta scuza tampita... Le plangi de mila altora pt norocul pe care l-a avut... Dak nu erau un pilot bun atunci ferrari nu il mai cumpara in 97' cand au venit toti la ferratri si a inceput reconstructiz echipei! P.S: La faza cu Senna si Schumacher NU AI CUM SA COMPARI DOI PILOTI DIN GENERATII DIFERITE, CU MASINI DIFERITE, CU CARACTERE DIFERITE.... Ghinionu lu senna ca a murit, si dak traia probabil ca ar fi luat cel putin cate titluri a luat si schumi, nu zic nu la faza asta, dar gata pana aici, nu ma bag in comparatii stupide! :roll: |
Originally Posted by TLD:
schumi alerga din perioada cand senna castiga titluri, asa ca ciocu mic cum de nu a reusit atunci sa castige ceva, cand nu avea cea mai buna masina, cum facea senna atunci cand avea masini mai slabute daca te-ai uitat vreodata la f1 in perioada senna ai vazut sigur cursa intrerupta de la monaco, unde desi avea CEA MAI PROASTA MASINA si plecase dupa 23 ( iar la monaco tre sa fi ace ca sa depasesti atatea masini) si a ajuns pe 2 in turul 20 si ceva parca. deci dai lu schumi un minardi si pe orice circuit vrei tu daca ajunge pe loc. 3 este un adevarat ace |
Aia a fost acum mult timp cap-patrat! INTRE TIMP S-A PERFECTIONAT! DUUH! :evil:
|
Discutia asta mi se pare lipsita de sens. Este oricum aiurea sa compari doi piloti care au avut perioada de glorie(din motive variate) la 10 ani diferenta. Lucrurile s-au schimbat si e clar ca daca Senna se afla intr-o masina precum cele de azi, nu am mai discuta despre un "ceea ar fi fost daca".
|
Originally Posted by BeNnY:
esti comic benny, el nu sa perfectionat, ci doar masina :lol: :lol: :lol: |
Nu vezi simbioza? :)
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
:lol: :lol: :lol: (*) |
Quote:
Este clar ce se va intampla sezonul asta. Imi pare rau de KIMI dar sezonul asta e incheiat. Deja imi dau impresia cei de la McLaren ca pregatesc masina pentru la anul iar sezonul asta e unul de compromis. Pe Coulthard il platesc degeaba, e o pierdere de vreme, ce mai. Oricum pe zi ce trece F1 devine tot mai mult o afacere. |
Era un tare, dar mai veche, intr-un ziar. Oamenii intelectuali intrebandu-se cum poate fi infrant Schumi, pe langa obisnuitele sugestii de a isi face singur alimentarea cu benzina si schimbarea de pneuri, sau sa ia cate un autostopist pe tura, au formulat urmatoarea afirmatie: Sa fie obligat sa il asculte pe M. Alexandrescu comentand cursa. :D
|
Fani Formula 1 treziti-va!!! Va fi invins oare Schumi in cursa de maine??? Eu mi-o doresc foarte mult...
|
Ehh...cine nu-si doreste. Trebuie insa sa tinem cont de faptul ca Schumi ar fi iesit in pole daca nu ar fi facut acea greseala...
Va mai gresi oare si in cursa...? :oops: 1 Jenson Button (GBR) BAR Honda 1:19.753 2 Michael Schumacher (GER) Ferrari 1:20.011 + 0:00.258 3 Juan Pablo Montoya (COL) Williams-BMW 1:20.212 + 0:00.459 4 Rubens Barrichello (BRA) Ferrari 1:20.451 + 0:00.698 5 Ralf Schumacher (GER) Williams-BMW 1:20.538 + 0:00.785 6 Fernando Alonso (ESP) Renault 1:20.895 + 0:01.142 7 Takuma Sato (JPN) BAR Honda 1:20.913 + 0:01.160 8 Mark Webber (AUS) Jaguar 1:20.921 + 0:01.168 Cert este ca pe circuitul asta nu prea ai unde sa depasesti, asa ca Button ar putea sa-i tina piept...macar cateva tururi. Cat sa-l enerveze. |
Originally Posted by marcu:
Pariez ca si aici tot schumacher va castiga, are experienta mai mare ca button, are si masina mai buna... A si mai e si avantajat ca alearga oarecum pe circuitul de casa al scuderiei! :P |
Spunea ca ar dedica victoria lui Senna. Dar oricum banuiesc ca asta nu conteaza pt detractori.
Poate ar fi mai frumos sa castige Barri :? |
Eu creed ca o sa castige Schumi... Button o sa ia un loc pe podium, asta e sigur... Despre Montoya, nu stiu ce sa zic... Mi-ar place (placea?) sa faca o cursa buna si sa intre pe podium, da nu stiu daca o sa reuseasca. Asa ca eu zic ca pe podium or sa fie iar astia de la Ferrari si Button.
P.S.: Evident, Raikonnen nu ne mai poate surprinde... Pacat... :( |
Deja sezonul de anu asta a inceput monoton rau de tot. Iar cashtiga schumi pe banda rulanta.
Hai sa fim serioshi ... nu prea are cum sa-l tina Button pe Schumi in spate toata cursa. Shi daca nu are cum sa-l depasheasca tot il ia la intrarile la pits. Oricum o sa-l enerveze putin daca reusheste sa nu fie depashit la start. Eh eu tot cu speranta in Alonso raman. |
Ideal ar fi sa ia si Montoya un start klumea in viata lui si sa-l depaseasca pe Schumi...poate asa am avea sanse sa vedem ceva spectacol.
|
Un gand bun pentru Alonso. Sa vedem ce va face Schumi cu "parerile" si "doleantele" noastre. Poate, acolo sus, Senna are si el o parere...
|
Fir-ar sa fie, ce chestie! Iar am castigat...
Start tensionat-indiferent de cum da cu pliscul Montoya, el oricum n-a aratat nimic, si nu ma refer la Schumi ci la Button- si o faza interesanta cu Alonso si Ralf(forza Alonso!); cam atat, nu? Si ati vazut din nou ca nu ajunge sa fii in Ferrari? |
All times are GMT +2. The time now is 01:31. |