Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CineMagia pe hartie (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83745)

Ambra Blu 11 Mar 2004 21:42

Ce pula mea, nici eu n-o am.

ogto 11 Mar 2004 22:37

He He He... Multuminta lui TLD si Emanuel, o AM!!! E super nr., vil-l recomand. Gasitil cu orice pret!

neonish 13 Mar 2004 02:46

Originally Posted by Ping:

Cine a decis sa fie pusa Nicole Kidman pe coperta?
Dupa ce ati maltratat-o in turul unu la hottest woman sa faceti voi una ca asta?
Altele sunt fetele CInemagiei.....

Oricine ar fi fost, bine a facut :D Pacat ca nu pot avea revista, pt. ca stau in Rm. Valcea si nu cred c-o s-o gasesc vreodata pe-aici :x

alex2 13 Mar 2004 13:50

chiar asa...ce aveti cu pretty nicole? iar explicatia faptului ca e pe coperta e datorita filmului lansat saptamana trecuta...so...

aditza2004 13 Mar 2004 16:12

Mie mi se pare reusita coperta...cred ca au facut o alegere buna cand au pus pe coperta pe Nicole

raptor 13 Mar 2004 16:21

He-he...primul numar e Cruise,al doilea e Nicole...he-he...

A ajuns si in Cluj-iar am luat primele exemplare :D Buna treaba!

ogto 13 Mar 2004 18:23

Pe nr. trei ar trebui sa fie pe coperta stafful cinemagia sau forumisti cinemagia... Nu ziceti?

notorious 13 Mar 2004 22:19

gratie lui emanuel, am descarcat revista in format pdf de pe cinemagia. ce-i asa special la ea??

Danny 14 Mar 2004 23:47

Originally Posted by raptor:

Sa vedem ce zice si Danny... :lol:

Danny nu zice nimic. Danny a zis ce a avut de zis. Nu are inca nr. 2. Dar dupa dezamagirea profunda provocata de nr. 1, zau ca nu are chef sa umble dupa ea. Va promite insa ca daca o gaseste din intamplare sau pe jos, o s-o ia.

Danny 14 Mar 2004 23:51

Originally Posted by notorious:

ce-i asa special la ea??

notorious, cum poti sa spui asa ceva???? :o
e "SUPEEEER" revista! :P

raptor 15 Mar 2004 09:53

Poate ai tu pretentii prea mari de la priele numere...da-i putin timp.Eu nu-s in masura sa-i judec calitatea,eventual design-ul(care e chiar ok),dar oricum,fara critica,unde dreku' s-ar ajunge?Sugestia mea:sa ai rabdare.

ogto 15 Mar 2004 22:22

Originally Posted by notorious:

gratie lui emanuel, am descarcat revista in format pdf de pe cinemagia. ce-i asa special la ea??

Cea mai buna revista gratis de pe piata! E curata, bine facuta, despre filme, articole bune. O revista de (*) (*) (*) (*) (*)! Daca va avea distributie buna va avea su succes! :wink:

Online 17 Mar 2004 18:23

revista

Nici eu nu inteleg ce-i asa cool. Am vazut-o, am intrat sa vad ce ziceti:sunteti in pragul unui orgasm in grup!!! Nene, da in afara de caiete de presa reproduse uneori cu greseli, in afara de formulari pentru care limba romana nu s-a inventat...in afara de platitudini...are cineva de spus ceva in revista aia?
Si vad ca e plina de un distribuitor video. E, de fapt, a lui?
Ca nu mai inteleg nimic?!
Sau poate voi nu ati vazut in viata voastra cum arata si ce se scrie intr-o revista de film.
Zau, sunteti cam prea excitati...

Leonard 18 Mar 2004 00:14

pentru cei nemultumiti:
e o revista moka, nu trebuie sa aveti pretentii pentru o revista pe care nu dati nici un ban. Nu va place, n-o luati, scoateti-va revista voastra de film. Iar in Romania, as dori sa-mi dati si mie un nume de "revista de film" specializata, chiar platita. Normal ca in strainatate standardele unei astfel de publicatii sunt mult mai ridicate, dar aici, nu ne ramane decat sa incurajam eforturile unor oameni care sunt abia la inceput.

Leonard 18 Mar 2004 00:17

iar chestia cu formatul pdf, mi-ar face si mie placere sa am revista si astfel, dar este oarecum anti-topic ideea: "pe hartie" vs. "virtual".

Ambra Blu 18 Mar 2004 08:38

Eu va zic doar s aaveti rabdare cu revista, si sa vedeti ce frumos o sa creasca. Cel putin in cazu' Iconoclast, de un lucru sint sigur: the pieces will get ever better.

jona 20 Mar 2004 15:17

pe bune dc nu-mi place faza: se anunta Cinemaga pe hartie; apare nr.1; se discuta, se comenteaza; apare nr.2 = aceeasi poveste; se face intalnire oficiala, chestii, cu invitatii pt. forumisti; partea buna a povestii = exista unii care nici n-au pus mana pe vre-un numar. Nu e fun? :evil:

ricutza 20 Mar 2004 23:42

nu prea mi se pare corecta atitudinea ta...in definitiv, nu e vina nimanui ca tu nu ai revista...
oricum, in loc sa faci atatea reprosuri, ai fi putut sa rogi frumos pe cineva sa ti-o trimita....

jona 21 Mar 2004 00:29

1* imi cer scuze daca am parut prea impulsiva, nu am avut intentia; pe viitor, voi fi mai atenta la formulare;
2* de chestia cu trimisul nu stiam; credeam ca se da doar in cinematografe; in cazul asta, cum pot sa fac rost de ea, altfel decat de la cinema?

WraIth 23 Mar 2004 13:16

Originally Posted by ogto:

Pe nr. trei ar trebui sa fie pe coperta stafful cinemagia sau forumisti cinemagia... Nu ziceti?

I second that :D

All times are GMT +2. The time now is 05:03.