Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   cel mai sfasietor soundtrack (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83473)

Neuptolem 29 Nov 2007 21:20

Originally Posted by thequietsurfer:

Filmul nu merita. Ii cerusem unui prieten candva(cand n-aveam net) Training Day si baiatu(in speranta de a-mi oferi ceva nou caci TD mai vazusem) mi-a adus Man on fire ca e "tot cu ala"(Denzel).
Un film palid in ciuda distributiei sau subiectului care putea atinge nu doar tangential cateva probleme spinoase, putea sonda niste realitati salbatice. Mai bine ramai doar cu melodia aia.

"Man of Fire"??? Stiti cu cat a scapat sa il arunc catre cele mai slabe filme??? Uite-asa: 2 mm! Senzatia dupa film era una atat de sux incat :sick: ...dar subconstientul nu ma lasa sa-l cataloghez un film slab, probabil Faning si soundul, ceva din scenariu au scancit ca-s bune si pe buna dreptate (le-o dau!): filmul nu este unul prost, dar nici nu poate fi laudat, la nici un capitol! Denzel, pe cat de murdar este personajul lui, pe atat de murdar este in rol - sunt si subiectiv, actorul imi pare unilateral, si poate...este! unilateral.
-------------------------------------------------------------------------------------
Cele mai sfasietoare soundtrackuri: "Terminator 2" / "Braveheart" / "The Last of the Mohikans" / "Lacrimi din soare" / "Speed-Cursa Infernala" / "The Terminator" / "Gladiator" / "300" (ironie :lol: ) / "Titanic" / "Resident Evil (1)" / "Legends of the Fall" / "Passion of the Christ" (si mai e loc de altele, de ex: "Marilena de la P7" / "Mihai si Cristina" samd.)

aayana 29 Nov 2007 21:42

DA, da! Passion of the Christ uite cã uitasem sã-l menþionez!

oebjoerndalen 21 Jan 2008 12:40

Donnie Darko :) si muzica din Twin Peaks

morphego 25 Jan 2008 15:26

Da, "Mad World" de pe coloana sonora a "Donnie Darko"-ului e o melodie greu de uitat... :)

}desire{ 28 Jan 2008 21:44

ehh, nu vreau sa spun ca e cel mai sfasietor, dar....am vazut de curand filmul View from the top si mi-a placut tare mult soundtrack-urile, sau coloane sonora, ce o fi :huh: as vrea sa stiu daca pot face cumva rost de asa ceva, pentru ca nu le gasesc nici pe torrent, nicaieri.. ms mult :)

VaVaVuum 03 Feb 2008 11:21

De la Hero :) si de la Requiem for a Dream

Nyx 22 Feb 2008 14:21

Subscriu cu pasiune la Clint Mansell pentru Requiem for a Dream.
Phillip Glass pentru coloana sonora la The Hours. Si tune-ul care mi-a provocat a very divided state of consciousness, Luz Casal - Negra Sombra, main-ul de pe OST-ul la Mar Adentro.

redmen 22 Feb 2008 15:56

Once upon a time in America

redmen 22 Feb 2008 18:28

Vangelis - La Petite Fille de la Mer :D

redmen 22 Feb 2008 19:20

Muzica din Caracatita ramane una dintre muzicile mele favorite .. cele din categoria triste/deprimante.

cipriant 24 Feb 2008 04:52

Muzica de pe fundalul filmului "Braveheart"

savoria 09 Mar 2008 21:15

Enya - LOTR

Planmaker 09 Mar 2008 21:34

Ennio Morricone - The Mission
John Wiliams - The Deer Hunter
Goran Bregovic - Time of the Gypsies (in special Ederlezi)

Plus multe altele care deja au mai fost spuse pana acum.

ganndreea 13 Mar 2008 23:42

Shakira - La Despedida din 'Iubire in vreme de holera'
Shakira - Pienso En Ti din '-||-'
Ennio Morricone - Morale din 'Caracatita'
Howard Shore - Gollum's Song din 'LOTR'
Requiem For a Dream Soundtrack - Lux Aeterna
Counting Crows - Colorblind
Rob Dougan - I'm Not Driving Anymore din '2fast2furious'
Rob Dougan - Furious Angels
Moby - Matrix Reloaded Theme

...sper sa va placa si voua :P

Eva Braun 15 Mar 2008 13:28

gfdgfd

Ultimul Mohican beneficiaza de cea mai misto coloana sonora . Zic eu ... :D

films4all 15 Mar 2008 18:31

Restul e tacere

DreamMaker 25 Mar 2008 16:12

Fara indoiala, soundtrack-ul din La Piovra (Caracatita) este si va ramane un monument, pt ca Ennio Morricone este de-a dreptul magistral.
Nu voi mai asterne aici intreaga lista de melodii din La Piovra, sunt toate, fara exceptie, tulburatoare, sfredelitoare.

Veti fi de acord cu mine ca The Lonely Sheperd, al lui James Last si al nostru Gheorghe Zamfir, ce apare pe soundrack-ul capodoperei lui Tarantino, Kill Bill vol. 1, trebuie mentionat ca unul dintre cele mai profunde piese.

Lista poate continua cu multe melodii ce apar in Kill Bill vol. 1 si 2, si de fapt majoritatea filmelor lui Quentin Tarantino sunt tributare unor melodii de mare valoare, omul este indiscutabil un geniu si stie intotdeauna pe ce muzica sa-si proiecteze filmele, sa-si ilustreze perfect viziunea fabuloasa, dar neinteleasa de plebea profana.

Sunt multe, foarte multe melodii de film, demne de a fi amintite cu emotie si maxima placere.

Voi incheia cu Phantom of the Opera, a lui Andrew Lloyd Webber. Cutremuratoare. Pt cine stie sa asculte, si sa simta...

XamWaZ 25 Mar 2008 18:33

nu este vreun site cu soundtrack-uri de unde sa le poti si downloada?

DreamMaker 25 Mar 2008 19:57

Originally Posted by XamWaZ:

Sigur ca exista, doar ca nu face obiectul acestui topic.
In plus, ce iti spune tie ca, a asculta soundtrack-uri care au atins o coarda sensibila pt altii, iti vor placea si tie???

E de la sine inteles ca cei care aducem in discutie un soundtrack, pe un topic denumit atat de sugestiv, suntem strans legati sufleteste si de filmele respective, avem unele repere vizuale, rezoneaza pt noi altfel decat ar rezona pt cel care nu a vazut filmele.
Filmele ne-au indus niste stari emotionale, au transmis ceva care ne-a invadat sufletele, iar coloana sonora a completat acest proces.

Incearca sa gasesti sensul a ceea ce ti-am exprimat aici.
Daca afli denumiri de soundtrack-uri, uneori mai apar si filmele, dar chiar daca nu, ele se pot gasi repede, se pot face unele conexiuni pe deja celebrul si indispensabilul google, gasind astfel si filmele.

Vizionare placuta !!! Apoi, facand demersuri asemanatoare, poti gasi si de unde sa downloadezi melodiile.

XamWaZ 25 Mar 2008 20:41

Originally Posted by DreamMaker:

Originally Posted by XamWaZ:

E de la sine inteles ca cei care aducem in discutie un soundtrack, pe un topic denumit atat de sugestiv, suntem strans legati sufleteste si de filmele respective, avem unele repere vizuale, rezoneaza pt noi altfel decat ar rezona pt cel care nu a vazut filmele.

poate ca ma intereseaza si pe mine niste soundtruck-uri ale unor filme care mi'au placut. nu inseamna ca vreau neaparat soundtrackurile despre care vorbesti tu si sa le ascult.
am vazut si pe alte forumuri si chaturi ca unii intrebau de unele soundtrackuri ale caror nume nu le cunosteau sau nu gaseau soundtrackurile respective.

All times are GMT +2. The time now is 05:29.