![]() |
Originally Posted by thequietsurfer:
------------------------------------------------------------------------------------- Cele mai sfasietoare soundtrackuri: "Terminator 2" / "Braveheart" / "The Last of the Mohikans" / "Lacrimi din soare" / "Speed-Cursa Infernala" / "The Terminator" / "Gladiator" / "300" (ironie :lol: ) / "Titanic" / "Resident Evil (1)" / "Legends of the Fall" / "Passion of the Christ" (si mai e loc de altele, de ex: "Marilena de la P7" / "Mihai si Cristina" samd.) |
DA, da! Passion of the Christ uite cã uitasem sã-l menþionez!
|
Donnie Darko :) si muzica din Twin Peaks
|
Da, "Mad World" de pe coloana sonora a "Donnie Darko"-ului e o melodie greu de uitat... :)
|
ehh, nu vreau sa spun ca e cel mai sfasietor, dar....am vazut de curand filmul View from the top si mi-a placut tare mult soundtrack-urile, sau coloane sonora, ce o fi :huh: as vrea sa stiu daca pot face cumva rost de asa ceva, pentru ca nu le gasesc nici pe torrent, nicaieri.. ms mult :)
|
De la Hero :) si de la Requiem for a Dream
|
Subscriu cu pasiune la Clint Mansell pentru Requiem for a Dream.
Phillip Glass pentru coloana sonora la The Hours. Si tune-ul care mi-a provocat a very divided state of consciousness, Luz Casal - Negra Sombra, main-ul de pe OST-ul la Mar Adentro. |
Once upon a time in America
|
Vangelis - La Petite Fille de la Mer :D
|
Muzica din Caracatita ramane una dintre muzicile mele favorite .. cele din categoria triste/deprimante.
|
Muzica de pe fundalul filmului "Braveheart"
|
Enya - LOTR
|
Ennio Morricone - The Mission
John Wiliams - The Deer Hunter Goran Bregovic - Time of the Gypsies (in special Ederlezi) Plus multe altele care deja au mai fost spuse pana acum. |
Shakira - La Despedida din 'Iubire in vreme de holera'
Shakira - Pienso En Ti din '-||-' Ennio Morricone - Morale din 'Caracatita' Howard Shore - Gollum's Song din 'LOTR' Requiem For a Dream Soundtrack - Lux Aeterna Counting Crows - Colorblind Rob Dougan - I'm Not Driving Anymore din '2fast2furious' Rob Dougan - Furious Angels Moby - Matrix Reloaded Theme ...sper sa va placa si voua :P |
gfdgfd
Ultimul Mohican beneficiaza de cea mai misto coloana sonora . Zic eu ... :D
|
Restul e tacere
|
Fara indoiala, soundtrack-ul din La Piovra (Caracatita) este si va ramane un monument, pt ca Ennio Morricone este de-a dreptul magistral.
Nu voi mai asterne aici intreaga lista de melodii din La Piovra, sunt toate, fara exceptie, tulburatoare, sfredelitoare. Veti fi de acord cu mine ca The Lonely Sheperd, al lui James Last si al nostru Gheorghe Zamfir, ce apare pe soundrack-ul capodoperei lui Tarantino, Kill Bill vol. 1, trebuie mentionat ca unul dintre cele mai profunde piese. Lista poate continua cu multe melodii ce apar in Kill Bill vol. 1 si 2, si de fapt majoritatea filmelor lui Quentin Tarantino sunt tributare unor melodii de mare valoare, omul este indiscutabil un geniu si stie intotdeauna pe ce muzica sa-si proiecteze filmele, sa-si ilustreze perfect viziunea fabuloasa, dar neinteleasa de plebea profana. Sunt multe, foarte multe melodii de film, demne de a fi amintite cu emotie si maxima placere. Voi incheia cu Phantom of the Opera, a lui Andrew Lloyd Webber. Cutremuratoare. Pt cine stie sa asculte, si sa simta... |
nu este vreun site cu soundtrack-uri de unde sa le poti si downloada?
|
Originally Posted by XamWaZ:
Sigur ca exista, doar ca nu face obiectul acestui topic. In plus, ce iti spune tie ca, a asculta soundtrack-uri care au atins o coarda sensibila pt altii, iti vor placea si tie??? E de la sine inteles ca cei care aducem in discutie un soundtrack, pe un topic denumit atat de sugestiv, suntem strans legati sufleteste si de filmele respective, avem unele repere vizuale, rezoneaza pt noi altfel decat ar rezona pt cel care nu a vazut filmele. Filmele ne-au indus niste stari emotionale, au transmis ceva care ne-a invadat sufletele, iar coloana sonora a completat acest proces. Incearca sa gasesti sensul a ceea ce ti-am exprimat aici. Daca afli denumiri de soundtrack-uri, uneori mai apar si filmele, dar chiar daca nu, ele se pot gasi repede, se pot face unele conexiuni pe deja celebrul si indispensabilul google, gasind astfel si filmele. Vizionare placuta !!! Apoi, facand demersuri asemanatoare, poti gasi si de unde sa downloadezi melodiile. |
Originally Posted by DreamMaker:
poate ca ma intereseaza si pe mine niste soundtruck-uri ale unor filme care mi'au placut. nu inseamna ca vreau neaparat soundtrackurile despre care vorbesti tu si sa le ascult. am vazut si pe alte forumuri si chaturi ca unii intrebau de unele soundtrackuri ale caror nume nu le cunosteau sau nu gaseau soundtrackurile respective. |
All times are GMT +2. The time now is 05:29. |