![]() |
Joi sigur nu pot sa vin :(
|
Poate vin, depinde ora. Gandlaf iar sun insistent :( , dar can scrii si tu despre episode 7 ?
|
Originally Posted by Ionutz55:
+ am o lene la scris ... da nu shtiu de ce ... :cry: |
Engleza sau Romana. Sa stiu pregatesc dictionarul sau nu
|
|
Asta seara la 22:30 sa va uitati pe PRO TV la Star Wars Episode I: The Phantom Menace
|
Stiu dar vad ca intarzi. E ora 10:47 si nimic :(
|
Filmul incepea la 22:45 nu la 22:30, ma scuzati
|
Ma Ionutz55.....am shi eu o nelamurire.
Tu ai scris ca este 10.47 DAR mesajul tau a fost trimis la 22.42!!! :roll: :wink: |
Nu puteai sa gandesti un pic? Trebuia sa mai postezi o data pentru ceva care necesita 2-3 secunde de gandire? In caz ca chiar nu poti gandi atat de "profund" si sa gasesti solutia ... ceasul lui era cu 5 minute inainte fata de ceasul de pe forum.... intelegi?
|
10:42 sau 10:47 tot erau in intarziere :evil:
Multumit gollum?? |
Nu erau in intarziere ci am spus eu ora gresita. Filmul incepea la 22:45 si nu la 22:30 vezi ca am mai scris o data asta!
|
Filmul a inceput oricum la shi 42 de minute....toate ceasurile indicau ora respectiva......
|
Aha, nu am vazut, dar fie oricum lam vazut. Bine filmul oricum este o combinatie de sf, comedie si io stiu actiune. Gunganul al jar jar bincks nu stiu sigur daca asa se scrie deci scuzti-ma daca nu e asa strica filmul :cry:
|
|
Asa e... Darth Maul e preferatul meu din toate episoadele si dupa aia vine Yoda ...
|
Multi au zis ca jaru a stricat primul film.. Insa per ansamblu primul a parut mai pt copii. Banii si i-a scos oricum (nici nu ma mir la cat au asteptat fanii...). Sa speram ca hepisodui 3 o sa mai salveze ceva dint trilogia prequel... :roll: |
Originally Posted by BeNnY:
|
Cea mai tare faza respiratia lu vader din nu stiu ce trailer pt atacu clonelor... Sau oricum un trailer nu se mai stie care... Iar eu astept de la hepisodul 3 muuulte efecte!
|
Yoda is The Best (*) (*) (*) (*) (*)
|
All times are GMT +2. The time now is 12:53. |