![]() |
a, s-a spart vaza cu muraturi.....
|
Mda, bagaboanda a vazut ca se scutur frunzele de nuc, se ashterne umbra in buzunare, ciuturi scot din chiuveta namol, ramuri bat in geam - e administratorul care vrea intretinerea si e greu sa te ascunzi de el sub o frunza de pelin- si atunci intelectuala din ea, frumoasa ca umbra unei idei, icoana cu picioare lungi, s-a hotarat sa-si puna capul la contributie si sa faca pe bani ce altadata facea din placere.
----------------------- Viitorul suna ocupat. |
Cata poezie, cata poezie...
|
Cata poezie, cata poezie...
|
Da, de 4 X poezie. Pentru ca eu sunt un delicaaat.
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Merci pentru delikatesele alea de linkuri delicaaatule :P
"In cautarea lolitei pierdute" a luat sfarsit. Asta era pana la urma :) http://siab2k3b.3x.ro/04_11_2003/slides/107_0722.html |
Bah, frumoasa alegere! Numaru' de telefon il ai? :P
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Mah...nu-l am...dar ma gandeam ca-l ai tu si mi-l dai si mie... :P
Desi nu tin neaparat sa vorbesc cu ea. :wink: |
Originally Posted by Danny:
Man, nu merge s-o faci total pa muteshte, ceva tot tre sa vorbesti, macar un mami, ai fost extraordinara, iti chem un taxi? :P ------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Mai bine ii spun ca mersul pe jos face bine la ten...si scap si eu mai ieftin. :)
|
Apropou de momentele de dupa sex... un banc mijto...
In discoteca, un tip se duce la o gagica supermijto si ii zice buna, mami, vrei sa jucam magic? Ea intreaba ce e aia. El: Pai, mergem la mine, ne-o tragem salbatic si dupa aia tu dispari. :P ------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Care-i diferentza intre WC shi un cuib ? In cuib ouale stau pe cand in wc atarna... :lol: :lol: :lol:
|
Daca tot am ajuns la capitolul bancuri...
Patru IT'isti se hotarasc sa dea o petrecere. 1: bah...eu aduc beutura... 2: bah...eu aduc haleala... 3: bah...eu aduc muzica... 4: bah...eu aduc femei! 1+2+3: :o WOW! Cool!!! Cate aduci??? 4: Cam 700Mb... :D |
mie acest banc mi se pare sec...Danny spune ca nu e asa! vreau si eu sa stiu cine are dreptate! :D
|
Bancul nu e sec...dar nu e pt. tine :P
Oricum.."bancurile" mele favorite sunt urmatoarele...desi cred ca le stiti: SHOPPING MATH A man will pay $2 for a $1 item he needs. A woman will pay $1 for a $2 item that she doesn't need. LONGEVITY Married men live longer than single men do, but married men are a lot more willing to die. PROPENSITY TO CHANGE A woman marries a man expecting he will change, but he doesn't. A man marries a woman expecting that she won't change, and she does. GENERAL EQUATIONS & STATISTICS A successful man is one who makes more money than his wife can spend. A successful woman is one who can find such a man. HOW TO STOP PEOPLE FROM BUGGING YOU ABOUT GETTING MARRIED Old aunts used to come up to me at weddings, poking me in the ribs and cackling, telling me, "You're next." They stopped after I started doing the same thing to them at funerals. |
danny, bancurile care nu sunt pentru mine sunt bancuri proaste sau seci!
oricum, celelalte glumite ale tale au fost destul de dragute, desi prima nu sunt chiar convinsa ca e asa cum ai spus-o tu! |
Excelente bancurile, Danny. Reactia Ricutzei confirma ca este asa...
|
Mie mi s-a parut genial urmatorul banc mai vechi:
Anul 2020. Jocurile olimpice se organizeaza la Bucureshti. Ceashca, preshedintele Romaniei, citeshte discursul de deschidere. Ceasca(cu foile in mana): Oooo, oooo, oooo! Un tovarash: Tov. Ceaushescu, trecetzi mai departe ca alea sunt cercurile olimpice! --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
"If u ever drop ur keys into a river of malten lava - forget 'em man cuz they're gone!" duuuuh! - asta-i ala sec ....
Trixie one : "A fish runs into a wall - Damn!" - v-atzi prins ? "And God said : Let there be light! ... then suddenly a voice from the Oblivian: "Cool DUDE! - U do parties ?" |
A lousy Gandaalf tried to speak a dirty english language but he was to dump te realise that. Funny, isn't?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:18. |