![]() |
Originally Posted by BeNnY:
De ce sa schimbi ceva care in trecut nu a deranjat pe nimeni... Pur asi simplu mie mi-a placut modul in care noone scria parodia la matrix si uite asa am continuat in stilul lui... Nu consider ca acele elemente de umplutura sunt degeaba puse... Te invit sa-mi prezinti o parodie facuta de tine la orice film nu conteaza... Sa vedem cat de mult o sa rad atunci. ;) Am recitit primul act din parosdie dupa mai bine de juma de an... A fost scrisa si pusa bine la pastrare pt vara asta... Nu mi-a mai ocupat din timp parodia... Asta e are gauri... nimeni si nimik nu a fost facut perfect pana acum... Sarim direct la partea cu ideile.... "better luck next time!" ca nu o s aam reapuc sa o editez... In cel mai bun caz inceputul nu a fost pe placul unora... dar poate ca pe parcurs va plac ideeile din ea... |
Am scris o parodie insa nu am considerat ca e destul de buna ca sa "iasa in lume", am preferat sa nu o arat nimanui.
Vedem pe parcurs cum merge... |
Benni ieshi de aici ca deja devii enervant de bagator in seama. Daca esti prea ignorant lasa-ne in boala noastra. Trebuie sa ai tu ceva de comentat. Aia nu e buna, aia nu e buna, dar lui galadriel i-ai zis BRAVO! si nici macar nu ai stat sa o citeshti pe asta. Te-ai grabit sa-l ataci pe om ca nu te intelegi tu cu el. Ignornat bastard! As sugera sa fii dat afara de pe forumul acesta.
|
VARZAAAAAA! Stitzi voi cine!In rest parodia: "Nani nani puishor!" :lol:
|
A facut Gandalf parodie la LOTR si te grabesti tu repede sa faci si tu una.
E de prost gust. Si nu ma lua TLD cu smecheri dinastea de handicapat. Ilustrule? Nu-ti dovedi in continuare incapacitatea de a scoate un cuvant inteligent. Taci. |
Originally Posted by ogto:
|
Originally Posted by Mifune:
Lol. Asa, si? On topic: am citit ce s-a scris pe prima pagina... Si mai ales ce e scris de NoOne e super misto! Din cauza situatiilor comice si si glumele pe care sunt facute acolo nu m-a mai deranjat limbajul pentru ca nu-mi mai iesea in evidenta pentru ca radeam incontinuu! Faza din lift cu "Un Smith, Alt Smith, Ultimul Smith" mi se pare super tare... si faza cu Posta Romana... Ce sa mai, nu se compara ce a scris NoOne cu ce a scris TLD... Parca sunt pe 2 subiecte diferite. |
Originally Posted by Gaandalf:
Aceea scrisa de NoOne e mai veche si e MULT mai buna fata de asta scrisa de TLD. |
Aha... Gandalfe ia zi mai scoti parodii ca sa stiu dak mai te copiez si ma apuc si eu de parodie la alice in tara minunilor.. ca am auzit ca are o poveste sufer sfunky trendy si cum logic ca n-am ce face o sa stau toata ziua pe net sa o pun pe forum si sa raspuind la anumiti carora nu le place parodia.. deci nu am ce sa le schimbi... La urma urmelor GUSTURILE nu se discuta! ;)
Handicapat imi pari mai mult tu... da sa nu dezvoltam subiectu ca iara se lasa c u injuraturi..... Sa nu raspund.. da sefu stau cuminte si dau din codita.. dupa sar la O_O. Nu ti-am spus tactica mea... Mai bien numai incerca tu sa scoti vreun cuvant ca-ti arati inteligenta nativa... Acu ma lasi cu aberatiile tale sau vrei sa-ti mai rasp? Mai am cuvinte preg special pt tine! ;) |
Acuma sincer baieti... Nu va place parodia.. am inteles, ati criticat-o.. nu tre sa mai intrati aici dak nu va place... Parerea v-am auzit-o, v-am si rasp... Sho sho de pe aici... ACUM SI MAI SINCER... n-o sa planga nimeni dupa posturile voastre... ba chiar cre ca forumul va fi mai fericit cu cateva aberatii in minus pe ziua curenta... |
Originally Posted by TLD:
|
TLD io nu inteleg de ce te agitzi la ce spune benny si ogto, io zic ca nu ar trebuie bagatzi in seama
Continua sa scrii in continuare si sa le postezi pe forum ca ne cam plictisim, cel putin eu |
Da, ca ei spune multe oricum.
|
Originally Posted by Ionutz55:
Le mai scriu pt ca am amuza ce perle scot... dar sa nu uitam ca le-am promis indiferenta pe alt topic... Eu o sa continui cu parodia.. iti dai seama nu o sa ma opresc din cauza a 2 plangeri.... (deja incepusem sa plang dupa criticile lor :D ), dar am zis pe sapt cate o postare idn parodia pr zisa.. intre timp ma distrez si eu cu cine posteaza critici "pertinente". Ce n-am voie? ;) 8) |
Vrei sa spui ca critica mea nu e pertinenta? (ah si btw, eu nu vad cam pe nimeni scriind ceva DESPRE parodie ci doar se iau de mine)
|
let's muuuv on! TLD drop it like it's hot!
|
Stai asa mah.. sa se calmeze lumea... In plus ce e mult prea mult strica... :P Ori doua posturi la parodie in aceeasi sapt deja e prea mult... O sa lansez partea a 2-a vineri... ca sa am timp sa mai citesc comentarii la parodie in weekend ca de sapt viitoare mare... (vin peste tine gandalfe :D).
P.S: Eu inca mai astept comentarii dastea pertinente ... impertinente ... cum le zice :lol: |
P.S. - am uitat k ai postat Luni. Pe vineri atuncea...cu parodia shi pe Luni cu marea. Oricum ne strangem mai multzi. You'll see! :D |
Vad ca se inghesuie lumea, nu gluma... |
|
All times are GMT +2. The time now is 05:31. |