![]() |
Originally Posted by Liviu-:
una peste alta, de cand am vazut lista, eu am fost convinsa de faptul ca Reprise este sigur, alegerea lui marcus, apoi, mi-a venit ideea sa caut locul pe care vi l-am pozat si voua. voila! marcus este atras de suprarealism, asta din cat am putut sa-mi dau seama despre preferintele lui. nu am vazut inca Reprise, repet, dar cei din familia Trierilor, par a fi tocmai pe gustul lui. |
Well, eu am vazut Reprise si nu e suprarealist :P Iar Joachim Trier are extrem de putine in comun cu von-ul. Nu stiu cat de adevarat o fi ca marcus e atras de suprarealism, dar cu siguranta e atras de doza zilnica de realitate bruta. Exista si in Reprise putina, dar sunt sigur ca-n filmul lui Araki e si mai multa. Si evident i-a placut si Reprise, aproape sigur si Oslo, dar ii place sigur si Araki, iar matematica turneului il indica in directia respectiva. Anyway, sa nu luam jocul prea in serios :P
|
si daca ti-as spune ca filmul lui Araki este propunerea mea?
|
Originally Posted by rvn:
Inseamna ca T a ghicit-o pe sigalia. Eu te-am avut pe lista pentru Araki, dar tot nu-s convinsa ca tu l-ai propus. Cine a propus filmul lui Araki e un utilizator frecvent al MUBI. Si eu mai citesc acolo, dar inca nu am reflexul sa pun link catre un film pe MUBI, e prea inradacinat imdb-ul. O singura persoana a trimis link de acolo si m-am gindit initial la marcus, apoi la aniela, pentru ca mi s-ar parea si ea interesata, poate nu neaparat de filmul asta, dar de regizor. Din acelasi motiv nu-i exclud nici pe rvn, nici pe Mercutio. Cum v-am zis, e greu sa ghicesti cind nu toata lumea coopereaza :D |
este posibil ca si Robert sa fie utilizator frecvent al mubi.
|
Pe mine m-a nimerit/intuit anaemona. Am propus filmul de Cassavetes. Foarte rar as propune ceva suprarealist, alegoric, simbolic, satiric etc. Nu-s chiar genul meu.
Apropo, n-ar fi mai bine sa dam drumul la turneu in weekend? Adica de maine. Nu de alta, dar se pierd doua zile libere si placute pentru ce? |
Nu am nimic impotriva inceperii turneului mai devreme, doar ca trebuie tinut cont ca nu e bine sa fie vineri ultima zi in care se poate vedea un film. Am vazut in concursurile anterioare ca multi se uita in ultimul moment si daca ultimul moment sint 2 zile si jumate de we e cu atit mai bine. Nu ar fi fair sa-i dam primului film avantajul unui we in plus, pentru ca oricum primul film are avantajul entuziasmului celor care s-au angajat la drum. Tot in practica s-a vazut ca e mare lucru daca se mai uita 2-3 oameni la ultimele filme. Trist, stiu, dar asta e realitatea, nu-mi dau seama ce ar putea pastra entuziasmul inceputului.
|
Originally Posted by anaemona:
|
Ultima mea lista, zarurile au fost aruncate :)
marcusARCUS - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai aniela07 - Reprise (2006) Joachim Trier rvn - Fill the Void (2012) Rama Burshtein White1 - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has alali - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Twinsen - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader oneflyride - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao robertsandu - The Killing of a Chinese Bookie (1976) sigalia - La chamade (1968) Alain Cavalier Mercutio - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri |
Originally Posted by Twinsen:
Nu putem judeca pe nimeni. |
E>:P i nu!
|
Originally Posted by alali:
|
A fost o saptamana de discutii si predictii foarte distractiva, daca si filmele vor fi pe masura atunci turneul va fi printre cele mai reusite de pana acum. :)
Am sa pun acum si lista mea finala de predictii: marcusARCUS - Totally Fucked Up (1993) Gregg Araki Mr Blonde - Stray Dogs (2013) Ming-liang Tsai aniela07 - Mishima: A Life in Four Chapters (1985) Paul Schrader rvn - Fill the Void (2012) Rama Burshtein White1 - The Saragossa Manuscript (1965) Wojciech Has alali - Harry and Tonto (1974) Paul Mazursky Twinsen - Kara no Kyoukay 5: Paradox Spiral (2008) Takaaki Hirao oneflyride - Reprise (2006) Joachim Trier robertsandu - The Killing of a Chinese Bookie (1976) sigalia - La chamade (1968) Alain Cavalier anaemona - Seduced and Abandoned (1964) Pietro Germi Mercutio - Investigation of a Citizen Above Suspicion (1970) Elio Petri |
you nailed it! :)
|
I usually do. B-)
|
Omg Twinsen! N-am banuit nici o secunda ca lucrezi necinstit X( Prima mea predictie pentru tine a fost Kara no5 si Michima pentru aniela, doar ea a scris ca i-au placut cartile. De-acolo lucrurile se aseaza intr-un fel. Dar cu toate piedicile pe care mi le-ai pus tot m-am descurcat decent :))
|
As fi preferat sa fiu injurat pentru filmul de 3 ore dupa, nu in timpul. E ok si asa, presupun 8-|
|
Te-ai descurcat bine, anaemona, am folosit un pic si predictiile tale. :) Dar pe de o parte eu stiam ce au propus alte 2 persoane, direct de la ele si pe de alta parte am facut o mica diversiune care a avut un succes mai mare decat mi-am inchipuit. Era evident ca eu propusesem Kara no Kyoukai. For God's sake, eu creasem pana si un thread pe forum despre filmele alea! :)) Si trebuie sa stii un lucru despre "japanofilii" adevarati: never ever nu ar propune un film american despre japonezi. :P
|
Originally Posted by White1:
White, imi scapa sau mi-a scapat, cine te-a injurat? Twinsen, a fost fun ghicitul, sa vedem cum merge cu filmele. Chiar am vazut primele citeva minute din anime, sa vad daca rezist :)) Ah, si Twinsen, ai avut noroc ca a propus aniela Mishima, altfel in veci nu m-ai fi convins ca ai fi propus Harry and Tonto spre ex. |
|
All times are GMT +2. The time now is 17:56. |