![]() |
Ceva clasic şi (sper) uşor de recunoscut:
![]() |
Macbeth (OW)
![]() |
Sasha Grey? :">
|
Everybody knows..
|
![]() |
Chantal Goya O:-)
|
![]() |
Nastassja Kinski, desigur
|
1 Attachment(s)
|
Sophia Loren?
|
Originally Posted by omudindulap:
Ce rau imi pare ca n-ai mai dat un indiciu. O stiam atit de bine pe Nastasia, dar evident mintile imi erau legate si nu mi-am dat seama ca e ea. E adevarat ca am vazut Tess acum 100 de ani, cred ca eram in liceu si in rest n-am prea vazut-o. N-am idee de unde ai scos prima poza, poate a trecut printr-o perioada mai nasoala, dar in 2012 inca arata foarte bine. Ce femeie frumoasa! |
No, pai ce indicii sa mai dau, am zis ca-i destul de evident ca ea ii; am pus poza doar pentru ca mi s-o parut kin(s)ki in tinuta aceea exotica. Superba fumeie, oricand, oricum, oriunde. Si ca o coincidenta, chiar azi (ieri) am vazut si eu Tess :P
In alta ordine de idei, tu n-ai vazut inca Paris, Texas? :x ![]() |
Nu :(( inca n-am vazut Paris, Texas, n-am idee de ce. Acum ma duc sa-l caut.
|
Originally Posted by marillion:
|
Daca nu e Sofia Loren e Claudia Cardinale?
|
1 Attachment(s)
Originally Posted by anaemona:
tot cea din poza, foarte tanara... Attachment 2479 |
Mai am 2 candidate: Gina Lollobrigita si Silvana Mangano.
|
prin eliminare, a mers. Gina.:-bd
|
![]() |
99,99 % John Lennon
Presedinte-jucator (am aflat si eu abia azi) ![]() |
O singura aparitie cinematografica, intr-un film de Wenders, un sequel al uneia dintre cele mai cunoscute realizari ale sale.
|
Cu atatea indicii: Gorbaciov :)
Photograph by Jerry Schatzberg. ![]() |
1 Attachment(s)
trecerea timpului isi spune cuvantul:
Attachment 2480 |
Da.
|
1 Attachment(s)
|
Ileana Iliescu as zice.
|
zici bine.
|
![]() |
Oriana Fallaci. Probabil a fumat şi în somn.
![]() |
sper sa nu fie o celebritate arhicunoscuta, iar eu sa ma fac de ras, incercand sa scot un indiciu.
pare un muzician al anilor '70 si cum rock-ul era in mare voga, ma gandesc la un chitarist sau vocalist. la fel de bine poate este un actor (inca ilustru necunoscut) la vremea aceea. ei? |
Da, membru al unei celebre trupe rock britanice.
|
Bateristul de la Queen, Roger Taylor, mai usor e de recunoscut cu parul putin mai scurt, oricum arata fenomenal in I want to break free, pe care l-a si compus.
|
El este, puteai să postezi.
|
Puteam? :) Mai pot inca?
![]() |
Ricky Gervais ?
|
El e. Ce dragutel era in tinerete.
|
![]() |
Niste indicii ajutatoare :
Iubita unui cunoscut scriitor american pe care ,impreuna cu sotul ei, l-a intretinut la Paris pe tot parcursul anilor ’ 30.Asta nu e totul pentru ca,ea insasi scriitoare, a folosit cu abilitate o a treia legatura amoroasa cu psihanalistul Otto Rank pentru finantarea primei editii a romanului „Tropicul cancerului”. In poza asta imi place de o mie de ori mai mult decat in ipostazele glamuroase din prima tinerete. |
Anais Nin. Acum citesc Plexus, in care il intretine alta in NY. Ce noroc are unii! :-O
Cedez. |
![]() |
marillion, mai zi-ne niste indicii te rog. sau zi-ne raspunsul, up to you.
eu nu stiu :( |
Daria Nicolodi, distribuită de Dario Argento în 7 filme de-ale sale. E, de asemenea, mama Asiei Argento.
|
Multumesc. Ca voiam sa pun eu poza asta.
"Searching for the meaning of life in the Himalayas." :D ![]() |
Ceylan.
Chipes. |
![]() |
Cred ca nu poate fi altcineva decat Hitchcock,nu?
|
Da, el e
|
![]() |
Ma intreb ce cara Helen Mirren in valizoiul ala.
Adevarul e ca arata fantastic la cei 69 de ani ai ei, n-am idee cit de recenta e poza, dar arata extraordinar. ![]() |
Cash?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:39. |