Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Monotone 17 Jan 2011 10:35

pentru ca imi permit

portofel 17 Jan 2011 18:52

Sunt fericita pentru ca imi traiesc viata asa acum imi doresc acum.Doar sa nu-mi aduca neplaceri pe viitor fericirea asta:-S

bremen1980 18 Jan 2011 10:57

In sfirsit BBC iPlayer disponibil pentru tot poporul .Sper insa sa nu-l taxeze:
http://www.thetechherald.com/article...onally-in-2011

dragonfly_drk 01 Feb 2011 20:16

1.in sfarsit, o noua afacere se pune pe picioare... (speram ca asta sa ne tina) :-S
2. sunt al naibii de obosita... doar in ultimele doua saptamani, nu cred ca dormeam mai mult de 3 ore pe noapte (:| (dar sunt prea happy si high ca sa dorm acum)>:)
3. fuck... ma simt libera chiar daca inca nu sunt (oficial...)
4. today i am a 8->

Chambord 17 Feb 2011 00:00

Am avut o seara hyper cu cativa prieteni intr-un pub studentesc din Iasi (in Tudor) unde sub influenta berilor si a atmosferei generale (toti ochii, toate ecranele si toate inimile erau pe Arsenal - Barcelona) am pariat o suma consistenta pe Arsenal. A fost magic. Cand o suta de oameni vibreaza din plin pentru o chestie care nici macar nu are legatura cu Romania, atunci it's one kind of wonder. A fost superb.

the_fairy 17 Feb 2011 09:19

Sunt fericita pentru ca...... o sa pot fi alaturi de o persoana care imi e tare draga intr-o zi mai aparte din viata lui :) ( si nu am mai fost de mult fericita ca acum!!! :D )

Rapture 20 Mar 2011 23:21

..e 21 martie, ziua in care primavara a venit odata cu mine :)) .

princess_peach 21 Mar 2011 09:58

Azi e oficial primavaraaa!:x ...
[cu toate ca la mine inca e zapada pe jos si a nins noaptea asta!X(]

verapower 23 Mar 2011 13:37

Sunt fericita pentru ca este soare afara...

MariaMona 25 Mar 2011 12:56

Sunt super fericita fiindca azi am cumparat carti de vreo 360 de lei din care 291,78 vor fi platiti de catre stat! Iupiiii!!!

Chambord 25 Mar 2011 16:38

^Ha, profesoara ?! :-O LOL I know the type, i have one myself @ home.

MariaMona 25 Mar 2011 16:39

Not anymore... Astept vremuri mai bune in invatamantul romanesc sau scoli private cu program de dimineata. Pana atunci... Asistent manager si teacher at home.

Chambord 25 Mar 2011 16:43

k, i'll take back my LOL then.

BikeRider 26 Mar 2011 00:42

Originally Posted by MariaMona:

Sunt super fericita fiindca azi am cumparat carti de vreo 360 de lei din care 291,78 vor fi platiti de catre stat! Iupiiii!!!

Bravo!!!!!!!!!!!!!!
Urmatoarea miscare: luat toti banii de la pedei plus curva de Udrea si bagati in educatie si cultura.

Rapture 27 Mar 2011 11:24

Ahaaah!!! A ajuns "Aurora" in Bacau!!! <:-P

Si totusi, nu pot merge azi :(.

dragonfly_drk 28 Mar 2011 14:54

sunt fericita pentru ca am cunoscut un om fenomenal... pe care simt ca il iubesc tot mai mult si simt ca e the one... nu am mai simtit asa ceva niciodata...:">

bremen1980 28 Mar 2011 18:24

Originally Posted by dragonfly_drk:

sunt fericita pentru ca am cunoscut un om fenomenal... pe care simt ca il iubesc tot mai mult si simt ca e the one... nu am mai simtit asa ceva niciodata...:">

Totul e bine atit timp cit nu află şi nevasta lui.:D .

Am trecut si in seara asta pe inauguratul H&M din Unirea .Lume ca la Boboteaza ;m-am ratacit printre rochii si fuste si mi-am luat coate de la o gramada de gagici mistoace .Am facut o baie de frumuseţe şi m-am intors acasa mai fericit .
Pacatul pentru femeile astea frumoase din Romania este ca au parte de o gramada de mitocani.Nu prea vă merităm ,fă. :(
Iata mentalitatea multor barbati din Romania:

Windom 28 Mar 2011 18:37

Originally Posted by bremen1980:

Pacatul pentru femeile astea frumoase din Romania este ca au parte de o gramada de mitocani.Nu prea vă merităm ,fă. :(
Iata mentalitatea multor barbati din Romania:

Si vicevarsa: păcat de bărbatii dăştepti din Ro care au parte de atîtea panarame. Nu prea ne meritati. Fă.:(

dragonfly_drk 28 Mar 2011 21:01

Originally Posted by bremen1980:

Originally Posted by dragonfly_drk:

Totul e bine atit timp cit nu află şi nevasta lui.:D .

ce funny esti... daca era insurat nu ziceam ce e the one...

anyway, verry true ce zici in restul postului (pe care nu l-am mai quote-at)

jansic 30 Mar 2011 20:06

:-O Wtf? Paharul se umple singur!!! :D

All times are GMT +2. The time now is 19:30.