![]() |
Jennifer's Body
Year : 2009 Genre : Comedy | Horror | Thriller My Rating : 7.0 [img=http://img109.imageshack.us/img109/5213/jennifersbodyver5.jpg] Zombieland Year : 2009 Genre : Comedy | Horror My Rating : 10 [img=http://img32.imageshack.us/img32/9758/zombielandver4.jpg] |
Originally Posted by tibzone:
Tot Zombieland e si ultimul vazut de mine. Dupa ce vazusem trailer-ul ma asteptam la ceva asemanator cu Shaun of the dead, cu diferenta de stil si de umor. Din pacate m-a cam dezamagit si cred ca e cu mult in urma filmului britanic. A inceput destul de bine cu acele reguli, dar pe parcurs a devenit un fel de film adolescentin romantic cu zombie fara umorul pe care il asteptam. Cred ca am ras mai mult la Shaun of the dead cu umorul lui britanic, care de obicei ma face sa ma simt bine, dar nu neaparat sa rad in hohote. La Zombieland nu a fost niciuna, iar pe sfarsit mi s-a parut cam stupid. Nicidecum o comedie inteligenta... Nota personala: 6/10 |
Britanicii conduc cind vine vorba de umor inteligent, ii depasesc pe americani, care nu prea le au cu asta (cu exceptia fratilor Coen). Ca si la serialele politiste de altfel - Wire in the Blood sau Prime Suspect sint mult peste CSI & Co...
|
One Hour Photo (2002) , un thriller bun , Robin W. face un rol reusit
|
The Flying Scotsman (2006) prezinta povestea unui baietel care primeste o bicicleta cadou de Craciun ca sa se apere de niste batausi, si nu se mai dezlipeste de ea. Invinge boala pe care o are si devine cel mai rapid ciclist din lume!
Pe scurt, un film bun care arata a "N"-a oara ce este dispus sa faca un om pt. a-si atinge idealurile. |
Moon (2009) #:-S I-)
ce de premii pentru un film atât de (:| (:| (:| (:| pe zi ce trece îmi plac din ce în ce mai puţin SFurile; nu ştiu de ce-oi toooot insista. :-? |
Originally Posted by Dragomara:
Mie nu mi s-a parut deloc plictisitor si chiar mi-a placut cel mai mult din cele vazute anul asta, doar putin mai mult decat Inglorious Basterds. |
Originally Posted by Windom:
|
Katalin Varga.Foarte bun.Avea o aura creepy si erau niste cadre care m-au cam speriat...
|
Originally Posted by Liviu-:
|
nimic mai enervant decat umorul inteligent. :| |
|
Originally Posted by keepwalking:
Sa fie clar, cind zic umor inteligent nu ma refer la umor CE SE VREA inteligent ci la acel umor care nu te face numai sa rizi ca tembelu' (cum e cazul comediilor americane de 2 lei, alea cu adolescenti retardati), acele filme in care replicile spirituale vin una dupa alta si simti ca in spatele lor e mai mult decit impresii despre pussy & co care numai se vor spirituale. Si pentru ca vorbeam de britanici, cel mai bun exemplu care imi vine in minte ar fi Ricky Gervais. Uitasem impardonabil de Woody Allen la americani... Sexy Beast, In Bruges, Shaun of the Dead, The Big Lebowski (si toate filmele marca Coen, cu exceptia Intolerable Cruelty) - citeva exemple de filme cu umor inteligent - e la latitudinea fiecaruia sa le considere enervante sau nu... Eu nu cred ca sint. |
Mie tot mi se pare ca discriminati prea mult in favoarea britanicilor. Daca apreciezi Monty Python nu poate sa-ti placa Saturday Night Live?
E adevarat ca la americani exista un cult pentru comediile idioate, dar nu e ca si cum nu ai avea de unde alege. In ultimii ani s-a produs un fel de revival al comediei americane, odata cu Judd Apatow si epigonii sai. The standard summer comedies au devenit mai edgy si mai cu substrat (de asemenea si mai explicite ca semn de sfidare la adresa Holywoodului). Si o sa subliniez din nou ca il consider pe Ben Stiller un geniu satiric :P cu toate ca plebea nu-i pricepe poantele in totalitate, iar majoritatea celor care ar putea sa i le pricea se uita de sus la el, cum ca ar fi lowbrow entertainment... edit: ma refer bineinteles la realizarile lui ca regizor si scenarist |
şters!
|
|
şters!
|
Originally Posted by Dragomara:
BLASFEMIE!!!:-O A l'interieur e unul dintre flimele horror de top, nu e o prostie fara creier cum fac de obicei americanii (vezi Pathology;) ). E mai mult decit un horror, e un film unde arta se intilneste cu macabrul. Cei slabi de inger mai bine sa zica pas si sa ramina la comedii romantice...:P Francezii sint cei mai tari la ora actuala cind vine vorba de horror |
Eu as fi mizat pe asiatici. Ce alte filme horror bune mai au ei ca se pare ca sunt cam slab informat in privinta asta :P |
Originally Posted by Liviu-:
Martyrs, Haute Tension, Calvaire, Frontier(s), Ils... Punctul forte al asiaticilor ramine originalitatea... |
All times are GMT +2. The time now is 17:30. |