![]() |
rusnac? imi pare atat de cunoscut si nu stiu de unde sa-l iau...
|
E foarte, foarte cunoscut, atat de cunoscut ca nici nu stiu ce indicii sa dau sa nu fie prea usor. :)
Nu e rusnac. Se zice ca din postura lui *luminata* a pus umarul la caderea comunismului. |
1 Attachment(s)
totusi, am fost destul de aproape de alura slava. Papa Ioan Paul al II-lea.
bine ca ai pus ghilimelele alea. au fost mai bune decat orice indiciu direct. Attachment 2459 indiciu: nu sunt eu. |
Imi aduce a Sarah Jessica Parker.
|
la ce?la coafura?
|
hai, ca-i mai simplu decat Papa.
|
Originally Posted by rvn:
Ochii, gura, fata lunguiata. |
Sharon Stone?
|
1 Attachment(s)
Originally Posted by varu:
varule, ai vazut filme la video, inainte de Revolutie? Attachment 2460 |
Elisabeth Shue.
![]() |
@rvn
Nu ma mai intreba din astea, auzi & tu, daca am vazut filme inainte de revolutie, asta e intrebare pentru pensionari, eu nu ma nascusem atunci. :P (Da, din alea cu Van Damme) @omul Serge Daney ![]() |
Sper sa nu se supere varu :) pun eu o poza, daca se ghiceste prea repede, my bad.
![]() |
Originally Posted by varu:
@anaemona, asta-i o Audrey ceva mai batraioara? |
Nicidecum, e de origine belgiana, dar a jucat in citeva filme frantuzesti ale unor regizori foarte cunoscuti.
Eu speram sa zica cineva Juliette Binoche :) mie pe ea mi-o inspira. |
Anouk Grinberg
|
Pai da, si poza?
|
![]() |
Agnes Jaoui
![]() P.S. marillion, vrei sa stii ceva creepy? Chiar azi m-am uitat la niste poze de-ale ei, nu asta, pentru ca mi s-a parut ca mustaciosul din poza omului de la ghiceste filmul seamana cu sotul ei :) evident ca nu prea seamana, dar si dialogul era ceva ce ar fi putut fi in unul din filmele ei, daca filmul omului n-ar fi fost italienesc , cu siguranta ar fi fost regizat de ea :) |
Chiar nu incearca nimeni? Hai, dati-va cu parerea, eu de atitea ori am fost pe linga, dar am perseverat.
|
Prea simplu :P Pierre Clementi
![]() |
Scriitor pedobear.
|
Nabokov
![]() |
american?
|
Celebru scriitor român din perioada interbelică.
|
Camil Petrescu? daca nu e, puteti arunca cu pietre.
|
El e. Păstrăm pietrele pentru altă ocazie. :)
|
1 Attachment(s)
buna idee!
Attachment 2461 |
Ana Blandiana?
|
nu, Ana!
nu-i romanca, dar are sange latin. ii place pe covorul rosu. si daca nu ma insel, sufera de miopie. |
Isabel Coixet? Nu stiu daca sufera de miopie, dar are ochelari foarte draguti si se imbraca extravagant :) (citeodata)
|
Bingo! eu asa banuiesc, ca ochelarii pe care-i poarta, sunt pentru miopie, dar am zis-o doar pentru a da un indiciu clar.
|
Am o rugaminte, nu va uitati la pagina web de unde vine poza. Am tot incercat, fara folos sa uploadez o poza si pe tinypic si direct aici si nu pot. Ori am ceva pe calculator, ori n-am habar de ce.
Poate se ghiceste repede. ![]() |
Joaca intr-un serial care-mi place mie si Pepperitei :)
|
Got it :D Robert Morse. Din pacate cedez.
|
![]() |
Fellini cu cineva. :P Zici ca-i cineva de la the Beatles.
|
Haha, si mie mi-a trecut tot asta prin cap cand am vazut poza, ca-i John Lennon.
Dar nu! Ala micu' e unul mare de la Hollywood. Think big. You can even think about Cannes. ;) |
Fellini + Spielberg
|
Ha....ce hippy era Spielberg. Oare ce-a patit intre timp? Pot sa pun si eu una? :D
![]() |
Emil Hossu extrem de tinar?
|
Noup. Regizor cunoscut de la Hollywood. Lucreaza inca si are 52 de ani.
|
E Fincher. Barbat bine :D
|
faraimaginatie, ramin la ideea mea, seamana extrem de bine cu Hossu, chiar ar putea fi el :)) si nu-l vad deloc ca un Fincher.
|
Nici mie nu mi s-a parut ca seamana....da asa l-am gasit intr-un articol. Daca minte google-ul, mint si eu. :D
|
![]() |
Clint Eastwood?
|
El e.
|
![]() |
Tadzio? :)
|
dap :)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:47. |