![]() |
no, se plictiseste saracu
:)) vrea sa faca puncte... :)) |
Am avut un foarte fain party de sfarsit de an, cu colegii, la Gura Humorului. 2 zile si 2 nopti, cu urcat muntele, dansat pana dimineata, and all the fun in between. <:-P
|
Originally Posted by danonino:
Haha, eu sunt abia la a doua |
Am primit de la Mos Nicolae o imprimanta!
|
...în sfârşit ninge şi în Oradea...
|
a venit vacanta... :x \m/
it's party time !!! >:) |
Trebuie sa fac un proiect pe care va trebui sa il si sustin in fata unei comisii, la sfarsit de saptamana, si eu habar nu am cu sa-l fac... ah, ce senzatie placuta!B-)
|
in sfarsit, azi numai vesti bune... asa zile, sa tot aiba omul... \m/
(remarc cu stupoare ca devin din ce in ce mai optimista pe zi ce trece... and i fuckin' like that... >:) ) |
3 Attachment(s)
I got Santa by the balls Tuseday, before Christmas, and this is the shit I found in the poor bastard's backpack:
Attachment 696 Attachment 695 Attachment 697 I ain't happy, I'm just pleased. And tired, the fat fuck fought like a bull... |
...vad rasaritul de soare, imi misc miinile, picioarele, reusesc sa gindesc, sa pot merge miine , luni la munca, s apot sta sub acoperisul casei. E mare lucru s ate bucuri in viata de micile lucruri care fac in timp adevarata fericire. !
|
azi, cred ca mi se va indeplini un vis de-o viata. am emotii incredibile pentru ca inca nu am certitudinea ca el chiar se va implini. insa sper si in speranta mea sunt fericita. si sper sa nu vin diseara acasa si sa trebuiasca sa postez la "sunt nefericit/a".
abia astept. :"> |
Sunt fericit pentru ca tocmai am terminat un proiect pentru facultate.
|
Pen' ca oficial eu si Edi suntem coordonatorii grupei. Da' si mai mult ma bucur de faptul ca mr. Ovidiu a capatat incredere deplina in noi 2. :D
|
... azi am liber :D si finally voi iesi sa dansez!!!!! weeeeee! :D
|
Am varsat un ditamai paharul cu apa pe laptop si inca mai merge.Sper sa nu'mi faca surprize mai incolo.:-SS Partea proasta e ca trebuie sa reiau quiz'ul cu filme #-o
|
Am ajuns acasaaaaaa!!!!
Am asistat la cel mai lung curs din ''cariera'' de student: de la 12 la 22 :)) |
Etttee:-O Deci de la tine mirosea a creier incins:-?
|
astazi sunt fericit , am petrecut un weekend in cluburi :) am cola si ness la birou + ca imi place cum e afara.
|
Tigari ai?
Ca sa fiu si eu fericit... :)) |
da.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:30. |