![]() |
Originally Posted by Im.Kino:
|
Aduce un pic cu Ida Lupino...
|
@Windom: "manute" nu inseamna musai regie... e mai aplicat de atat.
|
In acting nu prea isi folosesc femeile mînutele (decît în cazul unui anumit gen de filme:"> >:) :"> ) Desigur, mai e scenaristica, dar nu cred ca-i indicat sa ne aventuram si în zona aceea, multi se plîng ca e greu şi numai cu actori...
|
Tocmai am urmarit The Match Factory Girl de Aki Kaurismaki si am remarcat figura unui actor a carui fotografie a aparut in acest topic.
Originally Posted by keepwalking:
Din postarile de mai sus reiese ca domnul din imagine ar fi Mika Kaurismaki, Im.Kino nu a negat, desi raspunsul era gresit. De fapt, este un actor care a colaborat si cu Mika Kaurismaki: SILU SEPPÄLÄ. http://images.google.com/images?q=si...la&hl=ro&gl=ro |
George Clooney, Joe Pesci, Will Smith.
|
Ce-i cu ei?
|
@corinka - ai dreptate, nestiindu-l pe Mika decat in varsta, nevazand Zombie si stiind c-a fost punkist, am presupus ca... you know the rest (am si dat indicii in directia Mika, which was worse!).
@Windom - am zis ca dupa composer poate merge si altceva, mai ales ca doamna e famous; dar ca sa trecem peste, iata indiciu - e monteur, lucreaza constant cu unul dintre cei mai mari regizori in viata si-a fost maritata cu un mare regizor. |
Scorsese's wonder woman, Thelma Schoonmaker.
|
Originally Posted by redmen:
Sa fie Joe Pesci cel din mijloc?! |
Acum ati dat peste prima poza? E Joe, Dennis Farina & another one...
|
1 Attachment(s)
|
she's a frenchie
|
Not a frenchie. Yankee.;)
|
Originally Posted by Windom:
|
Hint 1: E fata lu' tata.;)
|
1. E fata lu' tata;
2. E regizor. |
Pai spune asa! Miss Jennifer (but definitely not a fan).
Unfortunatelly, cedez. |
![]() |
Kati Outinen? Seamana cu ea.
|
All times are GMT +2. The time now is 01:31. |