Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Dragomara 31 Dec 2009 13:42

Originally Posted by keepwalking:

Originally Posted by Dragomara:

IC - şi tu eşti unul dintre milioanele care iei banii degeaba-n ţara asta. :(

Dar tu ce lucrezi, dragomara?

fă un topic pe tema asta, în 2010, şi-ţi voi spune. acum am de făcut prăjituri. scuze. vezi de fă rost de un dicţionar de termeni tehnici, asta ca să pricepi mai uşor. :P
LMA!

Dragomara 31 Dec 2009 13:43

Originally Posted by Cinemania:

@Dragomara

Asa e. Ii fur din buzunarul unora ca tine, dupa care ii bag la poker, ca sa fac mai multi.

Macar o banana pot sa-ti cumpar. Sau un kil. Vrei ?

nu. ia-mi un Lamborghini de culoare galbenă, banane nu mănânc.

corinka 31 Dec 2009 13:44

Nu stiu ce si pentru cine lucreaza restul si nici nu ma intereseaza. Eu lucrez in sectorul privat si nu priveste pe nimeni cati bani iau si pentru ce. Institutia pentru care lucrez are actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Si ei fac parte din acea categorie care si-ar permite sa stea non-stop pe cinemagia sau alte site-uri pentru ca au destui bani incat sa nu (MAI!) faca nimic.:)) (:|

Cinemania 31 Dec 2009 13:47

Originally Posted by Cinemania:

@Dragomara

Asa e. Ii fur din buzunarul unora ca tine, dupa care ii bag la poker, ca sa fac mai multi.

Macar o banana pot sa-ti cumpar. Sau un kil. Vrei ?

nu. ia-mi un Lamborghini de culoare galbenă, banane nu mănânc.

Ioi. Chiar asa de multi bani nu fac.

Iarta-ma.

Dragomara 31 Dec 2009 13:49

Originally Posted by corinka:

Institutia pentru care lucrez are actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Si ei fac parte din acea categorie care si-ar permite sa stea non-stop pe cinemagia sau alte site-uri pentru ca au destui bani incat sa nu (MAI!) faca nimic.:)) (:|

iubire, aceste 2 afirmaţii se bat cap în cap!
felicitări pentru că eşti plătită fără să nu faci nimic, parcă ar fi vb de ţara mea! ioi!! repet, nu la tine m-am referit, dar tot de-aş da afară chiar dacă m-aş număra în primii 50 de miliardari ai lumii. scuze.

l.e. - ei ştiu ce faci tu în timpul programului de lucru?! din cele de mai sus deduc că nu. ce-ar fi să le spunem, asta ca să mă conving câţi bani sunt dispuşi într-adevăr să arunce pe fereastră. :"> :-?

corinka 31 Dec 2009 13:52

Institutia pentru care lucrez are actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Si ei fac parte din acea categorie care si-ar permite sa stea non-stop pe cinemagia sau alte site-uri pentru ca au destui bani incat sa nu (MAI!) faca nimic.:)) (:|

iubire, aceste 2 afirmaţii se bat cap în cap!
felicitări pentru că eşti plătită fără să nu faci nimic, parcă ar fi vb de ţara mea! ioi!! repet, nu la tine m-am referit, dar tot de-aş da afară chiar dacă m-aş număra în primii 50 de miliardari ai lumii. scuze.

Stiu ca nu la mine te-ai referit. Da-mi voie sa te atentionez ca nu stai bine cu logica. Nu faci distinctie intre actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma si actionari care sa isi faca griji pentru ca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Este o MARE diferenta.
Normal ca nu ai de ce sa te referi la mine, crede-ma chiar muncesc mult pentru banii (nu multi) pe care ii iau. Si azi frec menta pentru ca e ultima zi din an. De luni schimbam foaia, adica revenim la normal.

Dragomara 31 Dec 2009 14:00

Stiu ca nu la mine te-ai referit. Da-mi voie sa te atentionez ca nu stai bine cu logica. Nu faci distinctie intre actionari care sa isi faca griji daca arunca banii pe fereastra platindu-ma si actionari care sa isi faca griji pentru ca arunca banii pe fereastra platindu-ma. Este o MARE diferenta.
Normal ca nu ai de ce sa te referi la mine, crede-ma chiar muncesc mult pentru banii (nu multi) pe care ii iau. Si azi frec menta pentru ca e ultima zi din an. De luni schimbam foaia, adica revenim la normal.

no, io zic să-i întrebăm şi pe unii şi pe alţii (de fapt aceiaşi), cei care muncesc pentru banii lor nu au timp de altceva, CineMagia, alea-alea, îţi spune cineva care munceşte 8 ore din 8 pentru banii ei, şi lângă mine sunt încă 2000 care muncesc la fel. etc. etc.

corinka 31 Dec 2009 14:02

Dragomara, esti in concediu?

PS Ma bucur pentru tine ca poti "sparge usa" dupa 8 ore.

Dragomara 31 Dec 2009 14:04

Dragomara, esti in concediu?

vezi, şi mai zici de logica mea! =)) =)) =))

keepwalking 31 Dec 2009 14:07

îţi spune cineva care munceşte 8 ore din 8 pentru banii ei, şi lângă mine sunt încă 2000 care muncesc la fel. etc. etc.

dar sunt fabrici si uzine in cernavoda cu 2000 de angajati? :)

Pitbull 31 Dec 2009 15:09

Nu, Australia este în Cernavodä!

Dragomara 31 Dec 2009 15:16

Originally Posted by keepwalking:

îţi spune cineva care munceşte 8 ore din 8 pentru banii ei, şi lângă mine sunt încă 2000 care muncesc la fel. etc. etc.

dar sunt fabrici si uzine in cernavoda cu 2000 de angajati? :)

să înţeleg că stai prost şi la economie nu numai la literatură, nu?! :( :(
nu-ţi fă griji, nu eşti singurul, vezi cele 2 postări de mai sus. :">

Judex 31 Dec 2009 18:32

Aoleu, Drago, doar 8 ore muncesti intr-o zi? Si te mai miri ca nu castigi destul... :D
Hai La multi ani! :-*

manwithamoviecamera 31 Dec 2009 18:33

lasatzi fata in pace. suntetzi barbatzi sau nu.:|

tero 03 Jan 2010 17:17

salut nustiu ce sa intamplat dar concursul cu cei care fac comenturi bune si sunt premiati , deci regulamentu spune ca se da un premiu pe un coment din ziua de azi si castigatoru din 3.1.2010 a postat pe 2.1.2010 si in plus in regulament zice ca castigatoru se anunta la 12 noaptea acesta a fost anuntat ca a castigat pe la ora 1 dece?

Gloria 08 Jan 2010 10:00

Originally Posted by tero:

salut nustiu ce sa intamplat dar concursul cu cei care fac comenturi bune si sunt premiati , deci regulamentu spune ca se da un premiu pe un coment din ziua de azi si castigatoru din 3.1.2010 a postat pe 2.1.2010 si in plus in regulament zice ca castigatoru se anunta la 12 noaptea acesta a fost anuntat ca a castigat pe la ora 1 dece?

REGULAMENTUL spune asa (dau copy-paste):
# Zilnic cel mai isteţ comentariu făcut la un articol* publicat în acea zi va fi premiat cu un cadou constând în obiecte branduite cu numele filmelor lansate la noi în 2009, DVD-uri şi cărţi.
# Căştigătorul va fi anunţat la ora 12 a următoarei zile.

Prin urmare, cel care a postat pe 2.1.2010 cel mai bun comentariu va fi anuntat pe 3.1.2010.

ricutza 17 Jan 2010 12:47

sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?

"Daca deveniti membru in comunitatea eXPRIM aveti posibilitatea sa va spuneti parerea atunci cand producatorii sunt pregatiti sa asculte.

Mai mult, pentru a recunoaste importanta participarii dvs la fiecare sondaj, veti castiga puncte pe care le puteti apoi converti in diferite forme recompensatorii. Aceste cadouri nu sunt o forma de plata pentru timpul pe care ni-l acordati, ci un gest de recunostinta si multumire pentru implicarea dvs.

Daca cele de mai sus v-au trezit interesul, va invitam sa deveniti membru aici : http://www.cint.com/registration/Tem...c-0a01d4c40f6e

Mercury Research va asigura ca toate datele dvs personale pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si ca nu vor ajunge la terte parti. De asemenea, datele dvs personale nu vor fi asociate cu raspunsurile la sondajele la care veti participa. Va garantam ca Mercury Research nu trimite materiale publicitare.

Echipa Mercury Research"

cremaxx 17 Jan 2010 13:01

[quote=ricutza]sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?

/QUOTE]

Ar trebui sa stergi mesajul si sa dai un pm unui moderator.Eu asa am facut,nu am promovat mesajul si link-ul in continuare.

paul_aramis 17 Jan 2010 13:13

Originally Posted by ricutza:

sunt si eu curioasa. De ce primesc un astfel de mesaj privat?
...

pentru că după ce au încercat să îşi promoveze site-ul pe forum şi nu le-a mers, acum încearcă să o facă în privat, apelând la spamm de masă. asta până când le taie cineva legătura.

StefanDo 17 Jan 2010 17:59

i-am bannat la începutul săptămânii trecute

All times are GMT +2. The time now is 01:00.