![]() |
Originally Posted by White1:
|
Originally Posted by White1:
|
Originally Posted by Anna-Maria:
Ma enervezi. |
Sunt fericit la gandul ca, totusi, exista:P
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
de ce, in lumea ta toti isi bat nevestele de generalizezi asa brusc ? |
ma enerveaza ca dupa o noapte nedormita, azi am avut primul examen si o sa il pic... defapt, mai mult sunt trista... defapt, dupa 4 cafele nici nu imi mai pasa.:))
|
Originally Posted by danonino:
Ma bucur :))) =))
Originally Posted by dragonfly_drk:
Sunt sigura ca nu il vei pica! Si chiar de l-ai pica, nu ai mai avea altceva de facut decat sa te resemnezi ca ai facut tot ce ai putut! [sper ca nu te-am suparat cu remarca mea :D] |
nu m-a suparat remarca ta... nu ma simt afectata de o restanta chiar daca pana acum nu am avut niciuna din toata istoria mea de studenta... dar stii cum e, pentru toate exista un inceput.:P
|
|
Nu simți că ești student, dacă nu ai macăr o restanță
|
eu credeam ca e ceva de genu: nu simti ca esti student daca nu te imbeti macar o data inainte de examen... :))
|
Deci, sa presupunem ca asta ai facut azi noapte? ( :D ) |
Si asta imi aduci aminte ce-am facut in ultimul an de facultate :)) la licenta seara karaoke bauta a doua zi :-& (:| (:| (:| (:|
|
nu azi noapte... azi noapte chiar am muncit pe branci pe proiecte... inca nu am reusit sa ajung la performanta de a merge mahmura la examen... in schimb, am ajuns o data... sau de doua ori ametita la seminarii...:-S
dar jur ca n-a fost vina mea. nu dormisem toata noaptea si aveam vreo doua ore libere intre seminarii asa ca am fost cu fetele la o cafea... numai ca numai cafea nu am baut... :-S |
Offf facultatea asta si masterul asta :-& :-& (:| (:| (:| (:| facultatea este pt a te distra :))
|
Asa am facut in anu 1:)) Eu de dimineata aveam examen la Biologie celulara si toata noaptea inainte pana pe la 5 dimineata am fost in club:)) Am reusit sa ajung acasa sa fac un dus si sa imi schimb hainele.Stiu ca a primul meu examen picat :)) De abia ma mai tineam pe picioare, nu o sa uit niciodata momentu ala.:)) |
Poi io mai nou imi duc de fiecare data cu mine halatul in Stuf.De acolo direct la laborator :)
|
Stiti ceva ;) ;) ;)
Las-o ba ca merge asa |
Sistemul de invatamant din tara asta.
|
Originally Posted by indiferrent:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:28. |