Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

iiii 02 Jun 2011 11:27

Originally Posted by White1:

Ma enerveaza ca eu nu am vazut poze la avatar cu persoane pe jumatate sau chiar trei sferturi dezbracate:D

ce chestie... cred ca e molipsitoare >:)

Anna-Maria 02 Jun 2011 12:09

Originally Posted by White1:

Ma enerveaza ca eu nu am vazut poze la avatar cu persoane pe jumatate sau chiar trei sferturi dezbracate:D

Sincer, mie mi se pare ca esti fericit! :-j

danonino 02 Jun 2011 12:24

Originally Posted by Anna-Maria:

Ma enerveaza faptul ca am astazi lucrare la franceza, dupa ce o luna intreaga am stat de pomana!
Ma enerveaza ca una care isi pune poze la avatar pe jumate sau chiar pe trei sferturi dezbracata se oripileaza ( :)) ) cand ii spune cineva ca e pitipoanca...
Ma enerveaza toti cei de pe forum care nu gasesc decat nod in papura la postarile altora si nu in sensul ca ne argumentam opinia despre subiectul discutat, ci trebuie neaparat sa ajungem la injurii!

Ma enervezi.

White1 02 Jun 2011 12:37

Sunt fericit la gandul ca, totusi, exista:P

bornfree 02 Jun 2011 13:11

Originally Posted by TheRainInSpain:

Atunci taci. Probabil esti d-ala de-si bate nevasta cand vine de la bodega si se pisa pe el de fericire in acelasi timp ca niste oameni si-o iau urat de tot in freza pentru ca el sa-si "cumpere" prajitor de paine si sa mearga-n Vama.

de ce, in lumea ta toti isi bat nevestele de generalizezi asa brusc ?

dragonfly_drk 02 Jun 2011 15:28

ma enerveaza ca dupa o noapte nedormita, azi am avut primul examen si o sa il pic... defapt, mai mult sunt trista... defapt, dupa 4 cafele nici nu imi mai pasa.:))

Anna-Maria 02 Jun 2011 18:47

Originally Posted by danonino:

Originally Posted by Anna-Maria:

Ma enerveaza faptul ca am astazi lucrare la franceza, dupa ce o luna intreaga am stat de pomana!
Ma enerveaza ca una care isi pune poze la avatar pe jumate sau chiar pe trei sferturi dezbracata se oripileaza ( :)) ) cand ii spune cineva ca e pitipoanca...
Ma enerveaza toti cei de pe forum care nu gasesc decat nod in papura la postarile altora si nu in sensul ca ne argumentam opinia despre subiectul discutat, ci trebuie neaparat sa ajungem la injurii!

Ma enervezi.

Ma bucur :))) =))
Originally Posted by dragonfly_drk:

ma enerveaza ca dupa o noapte nedormita, azi am avut primul examen si o sa il pic... defapt, mai mult sunt trista... defapt, dupa 4 cafele nici nu imi mai pasa. :))

Sunt sigura ca nu il vei pica! Si chiar de l-ai pica, nu ai mai avea altceva de facut decat sa te resemnezi ca ai facut tot ce ai putut! [sper ca nu te-am suparat cu remarca mea :D]

dragonfly_drk 02 Jun 2011 18:59

nu m-a suparat remarca ta... nu ma simt afectata de o restanta chiar daca pana acum nu am avut niciuna din toata istoria mea de studenta... dar stii cum e, pentru toate exista un inceput.:P

Anna-Maria 02 Jun 2011 19:04

nu m-a suparat remarca ta... nu ma simt afectata de o restanta chiar daca pana acum nu am avut niciuna din toata istoria mea de studenta... dar stii cum e, pentru toate exista un inceput.:P

exista si un sfarsit... spera ca asta va fi prima si ultima :D

marllenn 02 Jun 2011 19:14

Nu simți că ești student, dacă nu ai macăr o restanță

dragonfly_drk 02 Jun 2011 19:18

eu credeam ca e ceva de genu: nu simti ca esti student daca nu te imbeti macar o data inainte de examen... :))

chuckyfan 02 Jun 2011 19:21

eu credeam ca e ceva de genu: nu simti ca esti student daca nu te imbeti macar o data inainte de examen... :))

Deci, sa presupunem ca asta ai facut azi noapte? ( :D )

marllenn 02 Jun 2011 19:22

Si asta imi aduci aminte ce-am facut in ultimul an de facultate :)) la licenta seara karaoke bauta a doua zi :-& (:| (:| (:| (:|

dragonfly_drk 02 Jun 2011 19:24

nu azi noapte... azi noapte chiar am muncit pe branci pe proiecte... inca nu am reusit sa ajung la performanta de a merge mahmura la examen... in schimb, am ajuns o data... sau de doua ori ametita la seminarii...:-S

dar jur ca n-a fost vina mea. nu dormisem toata noaptea si aveam vreo doua ore libere intre seminarii asa ca am fost cu fetele la o cafea... numai ca numai cafea nu am baut... :-S

marllenn 02 Jun 2011 19:29

Offf facultatea asta si masterul asta :-& :-& (:| (:| (:| (:| facultatea este pt a te distra :))

Cristina_ 02 Jun 2011 19:33

nu azi noapte... azi noapte chiar am muncit pe branci pe proiecte... inca nu am reusit sa ajung la performanta de a merge mahmura la examen... in schimb, am ajuns o data... sau de doua ori ametita la seminarii...:-S

dar jur ca n-a fost vina mea. nu dormisem toata noaptea si aveam vreo doua ore libere intre seminarii asa ca am fost cu fetele la o cafea... numai ca numai cafea nu am baut... :-S

Asa am facut in anu 1:)) Eu de dimineata aveam examen la Biologie celulara si toata noaptea inainte pana pe la 5 dimineata am fost in club:)) Am reusit sa ajung acasa sa fac un dus si sa imi schimb hainele.Stiu ca a primul meu examen picat :)) De abia ma mai tineam pe picioare, nu o sa uit niciodata momentu ala.:))

ghost90 02 Jun 2011 19:36

Poi io mai nou imi duc de fiecare data cu mine halatul in Stuf.De acolo direct la laborator :)

marllenn 02 Jun 2011 20:11

Stiti ceva ;) ;) ;)
Las-o ba ca merge asa

indiferrent 02 Jun 2011 21:01

Sistemul de invatamant din tara asta.

rvn 02 Jun 2011 21:03

Originally Posted by indiferrent:

Sistemul de invatamant din tara asta.

sa nu spui ca ramai repetent.

All times are GMT +2. The time now is 01:28.