![]() |
Originally Posted by rrs85:
|
S-a facut frig, in sfarsit acum astept ninsoarea:)
|
pentru ca cv-ul meu si-a facut loc prin alte sute, si am fost sunat chiar astazi. i start my 4th job, and the best until now, in january. good day today, really good !
|
sa-ti fie de bine :)
|
Originally Posted by Chambord:
p.s. daca vrei sa vezi si pozele mele ti le trimit cu placere, numai sa-mi spui. |
Originally Posted by rvn:
Cred ca visezi !!! Daca am spus ca m-am plimbat prin Regensburg inseamna ca m-am plimbat REAL nu virtual !!! Adica ce, crezi ca m-am uitat la niste poze pe un site si dupa aia am zis ca am fost acolo ?!?! :)) Oh dear #-o Ma scuzi ca am indraznit sa ajung si eu in orasul matale. |
s-a produs o neintelegere, intrucat ai folosit sintagma cu site-ul, nu cred ca a fost vorba despre o rautate.
|
am boxe... :x
(gratie cui? :-O dihorului... :"> ) |
ma bucur ca te-am putut ajuta si sper sa te pot ajuta si pe viitor. sa te bucuri de ele si sa faci chefuri faine... :x :-*
|
bine, si te angajez ca DJ...
si asa o sa avem muzica, boxe... mai trebuie milcovdrionul si o sa fie super. on: ascult melodia mea preferata... :x |
Sa nu uitam ca milcovdrionul nu merge fara un pepsidrion :)) Griji de tine....
|
ok, si tu. merci inca o data pentru tot...
zbye, zbye!!!:-h |
Ningeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
|
ih, chucky... mi-ai luat vorba de pe limba.
e asa frumos afara... :x |
Originally Posted by dooma:
UNESCO site inseamna locatie UNESCO adica un spatiu natural sau cultural de o importanta deosebita pentru Umanitate si pe care forul mentionat mai sus (parte din ONU) le protejeaza in mod special. Exista si la noi in tara asemenea site-uri (anul din paranteza e cel al adaugarii lor pe lista Protejatelor): Cultural * Churches of Moldavia (1993) * Dacian Fortresses of the Orastie Mountains (1999) * Historic Centre of Sighişoara (1999) * Monastery of Horezu (1993) * Villages with Fortified Churches in Transylvania (1993) * Wooden Churches of Maramureş (1999) Natural * Danube Delta (1991) http://whc.unesco.org/en/statesparties/ro ... Nu mi-am inchipuit ca cineva ar putea intelege web-site :)) Mai ales ca specificasem ca m-am plimbat in stanga si-n dreapta, am si muncit :P , am mancat si am baut, am facut cumparaturi, poze. #-o |
second life @ regensburg :D
oricum a fost o eroare, nicidecum o ironie a colegei noastre... |
Ok, I apologise then. Si ii dedic pozele puse la topicul de Calatorii :)
|
chambord,
imi recunosc ignoranta.chiar am facut o confuzie egala cu o mare gafa. si eu iti dedic pozele... |
am primit a 3a cerere de prietenie din partea lui alex_il_fenomeno
|
Dar ce are acest user atat de special in afar' de faptul ca duce lipsa creier:-/
|
All times are GMT +2. The time now is 08:34. |