![]() |
Angelina Jolie
|
E 15-5 pt Jolie... la cat se opreste meciul asta?
|
Originally Posted by BeNnY:
|
ce-i frumos...
Jolie...
trecand peste amanuntul ca poarta 43 la pantofi...e deosebita. 8) next, pls! |
Mai trebuie un vot... Dar cum de poarta 43 la pantofi?!?!?! :o :o
|
Re: ce-i frumos...
Originally Posted by alex2:
Si ce daca poarta? Esti geloasa???? Hehehee... :D |
pt benny
imi pare rau daca ti-am zguduit putin mitul perfectiunii feminine, benny dear :) atat poarta. toti avem mici-mari hibe :lol:
dar tot frumoasa ramane!!!!! |
Nu ai stricat nimic ca eu nu gasesc femeile atractive in functie de cat poarta la picior :lol:
|
bah!!!!!!!!!!!!
au contraire...imi place...cea mai sexoasa, daca pot sa zic asa...
si ce temperament.... 8) |
Lasati-o in pace! Traieste pe picior mare!!!!
Give her a break! :D |
Jolie (asta e ultimul vot sau am pikat dupa ora de inchidere)?
|
Mdea... Joli jocker... :roll:
Si semifinalele: 1. Liv Tyler vs Kelly Hu 2. Angelina Jolie vs Monica Bellucci Stati pe aproape... In semifinale durata meciului nu va fi una fixa! Castiga doar cea mai buna din 29 urmand ca in finala sa castige cea mai cea din 49! ;) |
Ok hai sa incepem cu semifinala si in maxim o sapt am terminat cu primul turneu... Ufff 3 luni dura treaba! :P
SEMIFINALA 1 Incepe prima semifinala... in fata elfii..., pura ca soarele de pe cer...(dak soarel o fi pur...:roll: ), una din posibilele finaliste..., ...v-am prezentat pana acum pe..., LIIIV 'ELFA' TYLER ;) vs Dak a ajuns pana aici inseamna ca are... PILE :lol:, La pariuri nu sta foarte bine in meciul curent..., totusi in dam si ei o sansa mica acolo... :roll:, sa vedem dak experta..., KELLY HU ajunge in finala :P P.s: meciuri eliminatorii eliminatorii dar invinsele au parte de finala mica, ca la orice turneu care se respecta. Incepem semifinalele cu o incalzire usoara! :P |
asta-i semifinala TLD??Hu vs Tyler?anyway ..o votez pe Liv normal!!!
|
Originally Posted by Danica:
Ma o fi avut la secretariat vreo pila donsoara hu... mai stii s-o fi ratacit pe aici, nu ca o fi boatca! :P Am si zis ca-i defavorizata, cum vrei sa o dezavantajez mai rau? :lol: |
Liv Tyler!!!
|
liv.
|
Liv Tyler, indiscutabil... Vi se pare un meci corect? Cine va vota cu cealalta, probabil va vota din mila... :D
|
e deja vreo 4-0 asteptam sa o vedem pe donsoara Hu in finala mica deja! :lol:
|
Liv Tyler!!!!!!!!!
|
All times are GMT +2. The time now is 17:25. |