![]() |
Synecdoche, New York - nu pot spune decit atit - WOW. Asta nu e un film, e manual de filozofie... Nu stiu daca a mai adus cineva experienta asta cinematografica in discutie, oricum e foarte greu sa vorbesti despre ceea ce ai vazut. Necesita MULTE vizionari pentru ca exista atitea lucruri acolo incit si daca l-ai vazut de 10 ori, ramine o experienta proaspata...
Charlie Kaufman rules, Philip Seymour Hoffman rules (as always)... N-am mai trecut printr-o asemenea experienta de la Inland Empire. Un film despre viata. Dar nu numai... Categoric, unul dintre filmele anului... |
Repo:The genetic opera
Nu ma intereseaza ce au zis criticii,mie mi-a placut foarte mult.Este original,imaginea e de senzatie ,personajele bine jucate,e gory,iar musica suna foarte bine.Nu ma asteptam sa imi lase o impresie asa de buna,dar acum sunt sigur ca va deveni un film-cult. |
"Taken" . De mult nu am mai vazut un film cu Liam Neeson ! 8->
|
Ti-a placut?:D
|
Desigur :).
|
Taken = Another Mindless Action Made In Hollywood(:|
|
^ yeah , yeah , dar il ador pe Liam :P .
|
Am nimerit si eu Taken pe HBO, l-au facut pe saracu' Liam un fel de superhero cum alerga el dupa limuzine pe cheiurile Senei. M-am amuzat foarte tare cu mama, plus finalul incredibil de sec.
|
Exclusivistilor,caterincosilor,intelectualilor,...
Pe mierCURea si pe windom ii vizam=)) |
Vazut recent The Straight Story, la recomandarea lui Chambord caruia ii multumesc.Cu adevarat un film bun care`mi scapase.
The Machinist (2004) bai Christian Bale asta e fenomenal, desi vazusem filmu' la premiera mi s-a parut la fel de bun. The iluzionist (2006) Un film cu ritmul foarte bun, care te surprinde si te mentine atzintit cu ochii'n monitor pana la final. Parca mai bun mi s-a parut The Prestige care este si adaugat in topul personal pe 7 :D. |
Maraton,Gospine...:D
G.I. J.O.E - 2009 in regia lui Stephen Sommers cu Channing Tatum,Sienna Miller,Dennis Quaid si altii... Genul de film in care nu mai tii cont ca povestea este o porcarie ordinara ci te axezi foarte mult pe fazele de super-actiune care tre' sa admit ca sunt lucrate dibace.Explozii intr-o veselie,impuscaturi cu nemiluita,masini distruse si urmariri din belsug,karate si o povestioara pusa acolo ca sa existe si o poveste.Nu? Un mix amuzant de efecte speciale excelente si un concept hollywoodian ranced si degeaba. M-am distrat!:D |
The Taking of Pelham One Two Three (1974)
Nu am vazut inca remake-ul lui Tony Scott, dar nu cred sa se ridice la inaltimea originalului. Chiar daca a fost realizat in anii '70, filmul poate face de rusine orice action realizat "in zilele noastre" pentru ca e facut cu cap si te tine cu sufletul la gura pina in ultimul moment, ceea ce nu mai poti afirma despre ceea ce se face astazi, oricit de hype ar incerca sa para... Alaturi de Dog Day Afternoon si The French Connection, ramine unul dintre action-urile de referinta ale anilor '70 si nu numai... L-a vazut si Tarantino inainte de Reservoir Dogs... O intrebare pentru cei care deja au vazut ambele versiuni - in afara de Denzel, care ar fi motivele sa vezi si remake-ul? |
Originally Posted by Gospin:
Cu placere. Ma bucur ca ti-a placut. |
Originally Posted by Windom:
John Travolta! |
The Right Stuff (1983)
regia: Philip Kaufman cu: Sam Shepard, Ed Harris, Dennis Quaid Un epic de peste 3 ore despre istoria Programului Spatial american. Genul acela de film grandios, nerusinat, funny si badass pe care doar americanii il pot scoate. Nu ramai cu multe dupa dar ... it works great as a fun-ride. nota: 7 / 10 (mediu, spre bun) |
Public Enemies (second viewing)
Continua sa ma uimeasca cum filmeaza omul asta... Un candidat serios la Oscaruri, if there is any justice in this world... |
8½ (1963) - http://www.imdb.com/title/tt0056801/
În sfârşit am găsit şi eu un film care conţine scene în care muzica clasică şi acţiunea se îmbină perfect, conturând o atmosferă ce te face să trăieşti odată cu personajele; eu am trăit odată cu Guido. În unele momente nu faci deosebire între cei fantezie sau real, în acest film, la prima vedere ai tendinţa să spui că totul e un haos şi complet lipsit de sens, dar nu e, iar la sfârşitul filmului vei realiza că a crea un haos adevărat e o artă. |
|
absolut plictisitor, şi o aşa risipă de sânge...
din comoditatea de-a schimba canalul, şi unde uitaseră ăştia să scoată "premieră" din sigla HBO: Anaconda III Progenitura (2008)
|
Si eu am vazut Choke aseara.E foarte trist si e foarte bun dar are bubele lui.
|
All times are GMT +2. The time now is 13:18. |