![]() |
Originally Posted by omudindulap:
|
Stiu, nu judeca ceea ce nu poti intelege, dar nu-mi poti cere sa fiu de acord cu asemenea acte de barbarism.
|
De acord cu tine aici. Dar, sa stii, arabii au un adevarat cult al femeii, le apreciaza mult mai mult decat noi, crestinii. ;)
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
E posibil, nu le cunosc foarte bine cultura, dar eu ma refeream strict la cazuri in genul astuia. Nu poti ramane indiferent, oricat ai incerca sa te detasezi.
|
Originally Posted by indiferrent:
|
|
@om
Bineinteles ca nu poti ramane indiferent, dar poate ca tocmai ce ai spus tu ar fi o solutie - incearca sa le cunosti cultura. Nu sunt de acord cu lapidarea, in nici un caz, vreau sa fim intelesi. Dar nici eu, nici tu, nu avem dreptul sa ne dam prea intens cu parerea. Ne putem indigna, dar nu enerva ingrozitor - oricum nu ajuta cu nimic asta. Cel mai bine ar fi sa organizam o institutie care sa discute cu reprezentantii lor legali. |
Originally Posted by indiferrent:
|
A orasului Ramnicu Valcea. Parca studiai geografia :P :))
|
nu le stiu... dar daca imi spui unde esti, te pot gasi...;)
o sa ma uit la tine din satelit. numai vezi sa imi faci cu mana.:) Ma enerveaza ingrozitor liliecii care nu au ce face si au invadat orasulX( si acuma imi canta unu la geam de imi vine sa il strang de gat.X( L.E. pai, da, studiez geografia. dar ar fi chiar culmea sa invat acuma toate cartierele din toate orasele, nu?:( dar daca vrei sa iit povestesc aici despre Valcea, o fac cu cea mai mare placere.:D |
Cartiere de la Cluj - Manastur rullllllllzzzzzzzzzzzzzzzz! :D |
Originally Posted by TheRainInSpain:
da ar fi misto si daca l-ai vizita, nu?:-/ |
Acolo am crescut cumva... :P
|
|
doh... who cares? nu le-am confundat. judetul e Valcea si orasul e Ramnicu Valcea... da e normal sa le prescurtez ca doar nu stau pana maine sa scriu un amarat de comment...;)
daca ziceam Ramnicu iar nu era bine ca exista si Ramnicu Sarat, nu? no, gata, de acuma inainte, o sa folosesc doar initialele orasului. cine e sa inteleaga bine, cine nu, nu.... deci, reformulez: pe unde prin RV esti acuma, Indiferentule? @hai ma, Rainule... tu nu ai crescut in Manastur... tu ai crescut in Marasti. e o diferenta;) |
Fie vorba intre noi, in Gradistea, dar aia e in alt oras. :P
|
Oare de ce am impresia ca la ora asta stiu mai multe despre tine decat tu insuti stii despre tine, Rainule?:-/
|
Poate pentru ca nu ti-am spus destule la timpul potrivit. :P
|
Originally Posted by TheRainInSpain:
rainule, sunt atat de atoatestiutoare despre finante la fel cum esti si tu in medicina. in alta ordine de idei, mi s-au retinut din salariu in "douaj" de ani de munca,zeci de milioane de lei pt asigurarile de sanatate.daca am nevoie sa merg la un consult medical la un parlit de medic ca tine,imi trebuie o groaza de hartii si trimiteri pt.a beneficia de aceste asigurari si in final,tot va trebui sa-ti platesc pentru consultatia de rahat pe care mi-o dai... asa ca...nu stiu cine pe spatele cui traieste! |
All times are GMT +2. The time now is 14:29. |