Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

chuckyfan 11 Nov 2010 14:21

diseara.................daca nu vine sfarsitul lumii. Ei ce o sa mai rad eu in 2012>:) >:) >:)

Rapture 11 Nov 2010 18:05

Pen' ca azi am stat si am avut o discutie lunga si interesanta cu vechiul meu profesor, fratele meu astral. Mi-a lipsit mult umorul lui, m-a fericit, mereu ma fericeste. Da' cica si el era fericit de ceea ce i-a spus Ovidiu, ei bine, tot fericit. Ah, fericire, fericire! Maine am sa ma fericesc la atelier cu dragii mei colegi si mentorul. Ma rog, mai mult eu am sa ma fericesc!

andreiu7z 11 Nov 2010 20:52

I'm happy pentru că imediat e vineri și s-a mai scurs o săptămână de muncă.

danonino 13 Nov 2010 10:02

Am jucat tenis :x

chuckyfan 14 Nov 2010 08:03

Plec la vanatoare de caini, in special cei care mi-au omorat cainele>:)

FreakDoll 14 Nov 2010 15:02

Vai de tine!

chuckyfan 14 Nov 2010 16:02

de ce? Am facut ceva rau, nu mai pot da timpul inapoi:)

FreakDoll 14 Nov 2010 16:08

Cat de ingust la minte trebuie sa fii ca sa faci asa ceva?Nici macar varsta nu'i o scuza.Dar, ma rog..cum va cresc parintii, asa va au.

chuckyfan 14 Nov 2010 16:42

Da stai linistita ca nu am omorat nimic, doar iam rupt un picior, greseala mea.
Dar gandeste putin, ai un caine de 7 ani, foarte fidel omorat de niste caini vagabonzi.
Sa nu-i omori?

omudindulap 14 Nov 2010 16:43

Originally Posted by chuckyfan:

Plec la vanatoare de caini
Am facut ceva rau, nu mai pot da timpul inapoi

Te rog ca pe viitor sa tii pentru tine si prietenii tai neanderthalieni cacaturile astea sau deschide un topic in care sa-ti deversi dejectiile: Povestiri din grota. :-&

FreakDoll 14 Nov 2010 16:48

Vai de capul tau, copile!!!!In primul rand, trebuia sa ai grija de el!!In al doilea rand, cainii se cearta mereu intre ei, indiferent daca sunt de rasa sau doar maidanezi!In al treilea rand, nu e vina lor ca sunt agresivi!In al patrulea rand, degeaba ai avut caine 7 ani fiindca n'ai invatat nimic din aceasta experienta!In al cincilea rand, sa zici mersi ca nu te cunosc ca te'as fi batut pana n'ai mai fi stiut de tine!

chuckyfan 14 Nov 2010 17:06

No scuzati-ma ca mi-am exprimat supararea intr-un mod violent. O sa-mi cumpar alt caine si voi avea mai mare grija de el:).

PS: Buna ideea cu topicul dar cred ca va fi sters de moderatori:)

FreakDoll 14 Nov 2010 17:08

Doamneeeeeee!!!!:-t @-) ~X( X_X

rvn 14 Nov 2010 17:22

apropos de caini: sunt fericita ca exista Hera.

chuckyfan 14 Nov 2010 17:25

E cumva cainele din avatar? Daca da atunci pot sa spun ca e foarte dragut:x

rvn 14 Nov 2010 19:59

E cumva cainele din avatar? Daca da atunci pot sa spun ca e foarte dragut:x

sa nu spui la nimeni, ca e secret: e adevaratul pitbull!

Pitbull 14 Nov 2010 20:05

Este ACTUALUL adevarat Pitbull.
Adevaratii Pitbulli originali (mai bine zis, "adevaratele") s-au dus la Dumnezeu de ceva timp...

On topic:
Si eu sunt fericit din acelasi motiv. ;)

chuckyfan 15 Nov 2010 13:32

Mananc pufuleti:">

dragonfly_drk 15 Nov 2010 23:54

sper ca is inmuiati in sange... alfel ma dezamagesti...
on: azi am fost... o mica dracoaica... >:)
ce-mi place cand sunt rea... >:)

danonino 16 Nov 2010 06:26

Plec la vanatoare de caini, in special cei care mi-au omorat cainele>:)

Acelasi lucru l-as fi facut si eu.
Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte.

@ freak & omul

Voi traiti cu senzatia ca agresivitatea consta intr-un "ham!" si intr-o compostare scurta? Nu ati vazut nici macar o data in viata voastra o bataie intre caini?

Pudibonzilor, nu violenta... Niste maidanezi iti omoara cainele pe care il ai de 7 ani. Cum te astepti sa reactionezi? "ee, asta e. Asa e natura lor"?

"Trebuie sa ai grija de el" Da, trebuie. De exemplu, ii dai drumul din lesa ca el sa poata sa se pise sau sa se cace. In momentele lui de usurare, vine un caine sa il atace. Ma crezi, ca nu mai poti sa ii desparti? Ca atacatorul nu ii da drumul cainelui tau? Pot sa ii dai in cap cu bate ca tot nu ii da drumul.

All times are GMT +2. The time now is 00:24.