![]() |
Flow morphia slow,
let the sun and light come streaming... |
Mr. Richard O'Brien, dar cedez rindul deoarece am aflat prin metode neortodoxe...:">
|
|
nu e actor propriu-zis, e, sa zicem, realizator. pentru ce categorie de varsta, se vede.
|
thurop van orman
alta usoara, pentru continuitate ![]() |
Unul iesit din romanele lui H.P. Lovecraft...
Trebuia sa mai dai ceva indicii inainte de a trece la altceva, in asta consta farmecul jocului, clues, hints... Nopti de nesomn urmarind acele indicii...;) |
Originally Posted by Windom:
acum scrie numele actorului pe care aproape l-ai ghicit, si continua cu alta imagine. |
Nu vreau sa instaurez iar "dictatura tocilarilor". Am dat un indiciu, sa mai ghiceasca si altcineva. By the way, indiciile se dau, nu se cer...;)
|
Originally Posted by Windom:
indiciile se dau cand e nevoie. joaca-te dupa regulile tale, atunci.se pare ca ai destul timp>:) |
Suntem cativa insi care l-ar putea ghici pe Mr. Re-Animator, n-are niciun rost sa ne certam.
@Man... E autorasfat si e ridicol, dar trebuie sa recunosti ca nu e complet gratuit (vezi paginile de acum vreo saptamana, chiar inainte de a te loga tu) @Windom... Gata cu rasfatul - am incercat cu chestii simple, nu mi s-a parut ca s-ar inghesui lumea pe aici. Enough is enough. ![]() |
seaman cu piticul din Twin Peaks.
|
Seamana putin cu un actor roman, la ochi mai ales, nu-mi vine acum numele in minte. Dar sint sigur ca nu-i el...
|
When I'm directing...
|
aha, billy wilder!
|
Indeed!
|
1 Attachment(s)
|
Abbot & Costello
Cedez, ca ies pe usa :) |
1 Attachment(s)
Attachment 251
din ciclul "chicks with guns" |
am recunoscut-o imediat pe emily mortimer, din match point. aici in 30 rock, cred.
|
ushor, de sarbatori
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 12:01. |