![]() |
Sa va ajut (pentru a cata oara?). Monica.
|
Off Topic
Originally Posted by ogto:
|
Nu... Din pacate... A fost intr-o noapte la TVR1 cred... De curand, dar era in acelasi timp cu Star Wars... Si am zis, "Cat de tare o iubesc eu pe Christina Ricci, nu pot rata sa vad din nou Star Wars...". Dar o sa iau filmul de pe net si o sa-l vad. :D Ai vazut filmul? e misto?
|
a-lo!? nu se mai intelege nimic, harababura pe topicu asta...! n-am inteles cine contra cine - da vazui monica, mai sus, si zic si io: MO-NI-CA!!!
ca doar n-o s-o votez pe broasca aia de ricci :evil: |
Meciul este intre Uma Thurman si Monica Belluci nu intre Christina Ricci si Monica Belluci :lol:
|
Hmdeh... Cum zici tu... Mie imi PLACE Ricci, daca ai vreo problema, vino la Multiplex ca sa ne batem, OK?
|
bullshit... nu vin eu la mltplx pt atita lucru, k stau in centru :P
|
Eh... gata, am rezolvat disputa. Peace all around. :D ! Gusturile se accepta... Nu se discuta... Sau ma rog, cum era, ca nu mai tin minte...
Eu zic Uma, ca actrita etc. este mai tare decat Monica... Si ca prestigiu si ca toate... Votez Uma! |
Uma Thurman :D
|
17-x pt bellucci si mie asa lene sa postez alt meci...
|
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by Gaandalf:
Ehhh... Welcome to the desert of the real Mr. Gandalf! Pe unde te trezisi prin aramata, sau te-oi fi visat iar comandant de aramat predatoreasca! :P |
Pai si care e urematorul??
|
Meciul ala ultim din sferturi, o fi sau nu nr. 4?! :roll:
Lara..., Croft... Tomb Raider... sau, Anjelina... vs Sofica... cu aceeasi poza de vreo 3 meciuri :lol:, poza 2... :P, Sofica marcica.. sau cum io zice... :roll: Votati ca mie lene sa mai scriu asta de 3 ori... :P |
Maricica :lol:
|
votez cu Angelina Jolie...
|
Angelina
|
Ce o sa se bucure emanuel cand o sa vada ca-i conduce favorita! :lol: 2-1 pt jolie parca era! :P
|
Jolie
|
Sophie Marceau
|
All times are GMT +2. The time now is 22:26. |