![]() |
Meanwhile...
![]() |
![]() |
:)) cool answer.
Nu ne-ar deranja daca ai ghici si personajul Malombrei. |
Imi ceri prea mult..
![]() |
Regizor francez, prieten bun cu Godard, ghici ciupe..pper ce-i!
|
Francois Truffaut :D
ceva usor...de vara :)) ![]() actor |
Sean Connery.
(cedez) |
![]() |
Dennis Hopper
|
Inconfundabilul :D mai ales dupa barbia asta ascutita care nu stiam c-a avut-o vreodata :))
|
Originally Posted by Pepper:
in Cool Hand Luke, unul din rolurile lui timpurii, arata chiar asa. :) |
![]() |
Michael Palin
![]() |
Cetateanul din imagine este un foarte cunoscut regizor si actor american.
|
Orson Welles
iar, personajul Malombrei: Margarethe von Trotta. |
![]() |
italian. realizator de filme de un anumit gen.
|
horror
|
Dario Argento .
|
yes. cine altul? :)
|
Daca nu doreste nimeni... sa continuam.
![]() Figura importanta a silver screen-ului, producator a peste 1000 de filme. indicii: ![]() his bathing beauties ![]() personajul misterios a regizat un singur film al carui protagonist este Buster Keaton |
Mack Sennett si frumoasele in costume de baie. E tare interesant si trist in acelasi timp sa citesti despre pionierii astia.
![]() |
Yes indeed, sunt oameni care au trait vieti tumultoase, cu suisuri si coborasuri spectaculoase, si cred ca merita amintiti din cand in cand pentru a nu fi uitati de tot. N-ar strica niste filme biografice despre astfel de personalitati din perioada filmului mut; drama sigur nu ar lipsi, mai ales ca trecerea la filmele vorbite sau marele crah au avut victimele lor in lumea cinematografica.
|
Se vede de la o posta ca omul e englez, dupa parpalac, dupa nas. :)
|
Jim Carter #:-S tocmai ce l-am recunoscut in Downton Abbey.
![]() |
|
Female beauty
![]() |
N-o recunoaste nimeni pe frumoasa actrita de origine daneza? A fost distribuita intr-o ecranizare a romanului Legaturi primejdioase de catre cel ce i-a fost sot fidel timp de 2 ani, un (cvasi)cunoscut regizor francez, caruia a continuat sa-i poarte numele si dupa destramarea mariajului.
|
Ok, inca un indiciu.
![]() |
|
![]() |
pe unde umbla omulcarelestiepetoatefilmele? eu n-am idee de film, dar as zice ca seamana cu Ben Stiller.
|
Pare sa fie Agent Smith. Cedez, daca e.
|
Originally Posted by omudindulap:
Indeed it is! Hugo Weaving aka V din Vendetta si agentul Smith, aici in filmul The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, un road movie australian din '94 despre 3 drag queens. L-am prins intamplator la tv si mi s-a parut foarte bun. Recomand! |
![]() |
Almodovar impreuna cu mama lui :) am albumul foto original. doar fotografii cu regizori. se numeste [entre]metteurs en scene de Catherine Cabrol. foarte misto! |
uite, ghiceste cine e pe coperta :) :
![]() |
oh von Trier :D foarte faine fotografiile, le-am gasit pe site-ul tipei. cam putine...
ceva usor dar adorabil ![]() |
m-am uitat pe site, sunt aprope toate afisate acolo. http://catherinecabrol.com/fr/project/p_16 |
buzele Sofiei Loren sunt mostenire de familie. nu stiu daca le-ati observat si la Alessandra, nepoata lui Mussollini...
|
1 Attachment(s)
|
mmmmDavid Strathairn :D dupa modul in care tine tigara as spune ca e in Good night and good luck
![]() |
http://russia-ic.com/people/general/t/163 |
ei na :)) ce asemanare izbitoare. si totusi am avut niste dubii da' m-am luat dupa prima impresie. silly me :">
|
asemanarea izbitoare e mai mult cu cristopher plummer....dar, daca zici tu...
no problem. continuati... |
![]() |
haha
nu mi-a venit sa cred ca e chiar marlyn. fundul o tradeaza... |
1 Attachment(s)
din tara unde geometria s-a dedicat faraonilor:
Attachment 2093 |
Originally Posted by rvn:
|
da!! si uitasem ca am pus poza asta...
|
All times are GMT +2. The time now is 21:52. |