![]() |
Originally Posted by danonino:
|
Originally Posted by danonino:
P.S. si mai mult decat atat, femeile nu au incredere in barbati. motivele difera dar sentimentul e acelasi.>:) |
[quote=rvn]
Originally Posted by Vortex:
Ca sa-ti raspund;Ai ghicit sunt tanar si nu am ani de casnicie,nici macar unul:)).Dar cum am mai zis nu cred ca e nimic rau in a cunoaste cateva chestii pe care multi le considera tabu,in fond sa cunosti psihologia feminina si cum trebuie sa te comporti intr-o relatie poate insemna o casnicie fericita in viitor din anumite puncte de vedere!:D |
ma enerveaza cei care nu fac diferenta intre teorie si practica.
|
Originally Posted by rvn:
ta-su o cheama pe fie-sa, sora lui bula: - daca vine un arab, un italian, un smecher cu bani si-ti da 10000€ sa ti-o tragi cu el, ai accepta? - nu, cum sa accept asa ceva? dar daca stau sa ma gandesc, nu stam, pe roze cu banii, eu merg acum la studii, o sa aiba nevoie si Bula, mai platim ceva credite, ar fi o pleasca pt noi, poate ca da... apoi o cheama pe nevasta-sa, ma-sa lui Bula, cam la fel apoi pe ma-sa lui, bunica lui Bula, cam acelasi tipar si concluzioneaza: - vezi, Bula, teoretic avem €30000, practic avem trei curve;) |
|
hai ca au reusit azi sa ma spumege un pic mult ca de obcei: bagamia s picioarele in toti lobbystii de profesie care se trag din tarani neevoluati , si in toate agentiile lor de advertising care fac orice pentru contracte, si in uamenii prosti din ele care nu au coloana vertebrala x-(.
a si ca sa fi ontopic ma si enerveaza toti de mai sus |
Ma enerveaza ingrozitor sistemul fiscal din Romania si faptul ca nu se face nimic la nivel inalt pentru simplificarea efectuarii platilor in era Internetului.
|
Originally Posted by bornfree:
da io ce ti-am facut, bornfree?:-S |
nimic, pai tu nu ma enervezi,
ma refeream exclusiv la nevertebratele pe care le enumerasem in ce scrisesem mai sus si pe care acum le as lua la pumni :) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
rummi cu fetele o da , si eu :))) |
@born... are you a girl or a boy
imi cer scuze, credeam ca ai ceva si cu mine ca ziceai ceva de genu ca te enerveaza aia de mai sus... si io eram chiaar undeva deasupra...=)) |
ma "inerveaza" tot Clujul asta ca a dat navala pe cinemagia.....
medicinisti si alti(e) nebuni(e). |
Originally Posted by TheRainInSpain:
ASTA-I TARE RAU DE TOT! acuma am vazut-o! pe mine ma enerveaza toti boii care habar n-au ce taxe au de platit statului si au pretentii exagerate cand vine vorba de consultanta gratis din partea angajatilor fiscului. |
Cum asa? Cetatenii sunt de vina, nu? Adica oamenii care chiar au meserii onorabile si stau dupa functionarii publici sa-si termine shaormele la ghisee ca sa le dea bani pe care nici macar n-ar trebui sa-i dea! Bravos!
|
io ti-am zis sa vii in Cluj. stiu un club foarte misto...;) numa bun de agatat. da te las la intrare si eu ma duc acasa... ok? |
PS Ah, scuze, acum am observat ca esti pisda. >:) |
Ahhh, simt nevoia sa ma repet:
Tantarii care fac seara sex la becul meu, vara, cand e cald si stau cu geamul deschis.Macar daca ar fi silentiosi, dar sunt niste perversi bazaitori.Nu cred ca exista curve mai mari ca "tantaroaicele". |
|
Originally Posted by indiferrent:
mai indiferentule, da tu in ce zona stai? :-/ |
All times are GMT +2. The time now is 12:42. |