![]() |
"Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring" - Excelent film! Foarte buna povestea, locatiile alese, imaginea si muzica. 10+
|
Surviving Picasso (1996)
Picasso, artist si demon http://www.imdb.com/title/tt0117791/ Oare pentru a câta oară să mă fi REîndrăgostit de Sir Anthony Hopkins?! No, acum ştiu de unde vine numele unuia dintre parfumurile mele preferate... ![]() |
The Others - da , mi-a placut .
|
Silk (2007) "Drumul matasii" - http://www.imdb.com/title/tt0494834/awards
Ultima jumătate de oră pe care-am prins-o din acest film a fost mai mult decât suficientă în a-mi trezi dorul de Alessandro Baricco. :"> |
The boy in the striped pyjamas
Vazut, placut ! Nu face tot filmul cat face finalul ! |
Film Noir(Serbia-USA 2007).Un film foarte enigmatic dar entertaining.Animatia facuta in stilul lui A Scanner Darkly(USA-2006).Mi-a placut foarte mult.
|
....
Ultimele filme vizionate : Star Trek ( 2009 ) , Next Friday , Air force one
|
Cel mai recent vizionat film.
Ultimul meu film vizionat azi Blood Diamond (2006) un film cu Leonardo DiCaprio , Djimon Hounsou , Jennifer Connelly .Un film exceptional vi-l recomanda cu placere cititi mai multe aici . :)
|
Happy Accidents, written, edited and directed by Brad Anderson. Interesting filming and editing techniques, lovely story, very catching and wonderful acting: a must see! Starring Marisa Tomei and Vincent D'Onofrio.
|
SE7EN , vazut, revazut, placut la fel de mult ca prima oara :x
|
Antichrist (2009) de Lars von Trier.
Un film cu un mesaj religios profund, prezentat intr-un mod vulgar. Mi-a placut. Pentru cei care nu se prind despre ce e vorba in film, dedicatia de la sfarsitul filmului adusa lui Andrei Tarkovsky e mai mult decat necesara. |
Originally Posted by E.Floares:
când ai timp povesteşte-mi, te rog, şi mie despre mesajul acela. |
The Fifth Element (1997) de Luc Besson.
|
Originally Posted by Dragomara:
Nu prea am timp, dar daca ai citi Biblia, cred ca ai putea sa-ti dai seama. ;) |
Am vazut primul sezon din Twin Peaks, si mai toate animatiile lui Georges Schwizgebel, care m-au lasat fara cuvinte, de altfel...
|
în sfârşit Sayat Nova (1968)
:"> |
Sergei Parajanov, din nou. :">
Tini zabutykh predkiv (1964) |
Sweeney Todd - The Demon Barber Of Fleet Street
|
![]() ... pierdere de timp, comedia asta. :D da' ce nu fac eu pentru febleţea mea, Woody Allen?! :P |
"Ladies in Lavender". Superb. Mi-a placut. mult:)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:56. |