![]() |
12-8 si nu va mai frecati ataat pe njpemii de pagini! Dak vreti rica dati-o pe privat! ;)
|
Originally Posted by Danica:
Asa e. Intra lume de vorbeshte de sex care e complecsatzi, de cine cat o are, de ce le mai trece prin cap, fiecaruia dupa posibilitati. Eu zic ca trebe sa fim mai organizatzi si dau un ecsemplu in aceasta directie, adica cum e la straineji ca orcum e pushi ajtia pe noi sa ne integreze: http://chilax.com/forum/index.php?c=4 --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Monica Bellucci.
|
Uma
|
13-9 si ar mai fi nevoie de inca 4 voate pt monicutza! :roll:
|
TLD nu influenta "juriul"! Power 2 Uma! :lol:
|
Uma Thurman
|
Mai oameni buni , Uma sus , Uma jos, da ce vedeti voi la asta ca io chiar nu pricep.
De la mine un vot pt Monica , si poate nu-mi da un pupic :roll: |
Tra la la la la 14-10 Bellucci tra la la la la :roll:
|
>> IceyU, fain avatar!! :D
|
Uma si de la mine. Cine stie, poate intra amandoua la baraj.
|
k sa trisam putin.
Bellucci |
ms Ilila da toti nu ma lamureste si pe mine careva care-i faza ?
totusi vreau si io sa stiu ce vedeti la uma.Mie la belucci imi plac sa zicem "formele" :D , voua la uma ce va trage cu ochiu' ? |
Si meciul nu se mai termina, si nu se mai termina... E 15-11 pt Bellucci! :P
|
Bah ia lasa meciul tau ca io vreau sa vad ce are Uma si io nu am vazu iar astia vad ca nici nu ma baga in seama :(
|
Originally Posted by crydead:
Altul care incearca sa-shi mareasca numarul de posturi!!!!!sper ca nu faci parte din cei care" e complecsatzi"..nu??? |
Sunt un mare fan a lui Christina Ricci, zic ca sa-r cam P##A pe Nicole Kidman... Are niste Ochi dinaceia, care-i ti minte toata viata, foarte magnetici si atractivi. EU zic ca este Gorgeaus, si este o actrita FOArte buna. Pt. cei care nu-s familiari cu filmele ei, a jucat In: Adams Family, Mermaids, Monster (mai nou), Prozac Nation si multe altele...
|
Originally Posted by ogto:
ai uitat sa amintesti de rolurile ei din Buffalo 66 si Anything Else. |
Da, a-i dreptat... Si din Ice Storm, The Man who Cried, The Opossite Sex plus multe altele... Are 24 de ani si e o tare actrita... Sper sa ma marit cu ea intr-o zi! Sunt sigur ca va castiga un oscar intr-o zi.
|
monica , the only one
|
All times are GMT +2. The time now is 05:32. |