![]() |
Ninotchka's papa, Ernst Lubitsch.
![]() |
![]() this smile ..... |
Anna Karina .. ? O zeita @-)
|
intr-adevar ea este, minunata fiinta.
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
Acum l-am cautat pe Google.Daca nu reusea ca regizor sigur o facea ca model.:))
|
1 Attachment(s)
eu cred ca are calitati pentru ambele domenii.in poza aia era ceva mai tinerel....
sa continuam, pana vine ultimul ghicitor... Attachment 2014 sa vedem cat de repede se recunoaste flancul stang... |
Truffaut?
|
Truffaut, Godard si..:-?
|
cand se opreste trenul in gara, este atat de placut sa observi cum cei ce se iubesc se imbratiseaza...
|
Haha, Lelouch :)
|
1 Attachment(s)
|
Cautai ceva mai greu, dar cum nu gasii, am zis ca macar sa fie ceva frumos :D
![]() |
Mia Wasikowska?
|
Dap.
|
Cedez.:P
|
![]() |
|
Jodie?
|
Corect.
|
![]() |
Rachel Hurd-Wood
|
Dap, simpaticuta :D
|
Originally Posted by Namaste:
Sa continuam: ![]() :x |
Emmanuelle Beart?
|
Da. :)
|
![]() ![]() |
1 Attachment(s)
cine n-o cunoaste pe doamna Depp?
Attachment 2022 |
Si cine nu-l cunoaste pe domnul Canet? :D
![]() |
Jean-Claude Brialy ?
|
Hai cu poza.
|
:D
hmm. ![]() |
Norica Nicolai ????:))
|
isuse, nu X_X
regizor |
letonia. a avut filme la cannes şi la veneţia.
nu am pus-o aici pentru că e necunoscută, ci pentru că face filme mişto. |
Laila Pakalnina
|
![]() |
Regizor neamt, numeroase premii si nominalizari la Berlin, plus o nominalizare la Venetia.
|
nimeni altu' decît Christian Petzold
ascult nişte ramesses să răsuflu oleacă după munca mamii lor şi revin cu poza. u. e. : iaca ![]() |
regizor.
autoarea unui film-poem excepţional despre munca în extracţia sării în venezuela. superb realizat, acesta împarte premiul criticii la cannes cu un film de resnais. |
devine din ce in ce mai interesant jocul. abia astept sa-mi vina randul. voi posta o poza cu varul de-al doilea al vecinului frizerului unui cunoscut actor, protagonistul unui celebru scurt metraj ce a castigat premiul trei la festivalul "Pestisorul de aur" de la Taipei. :)
|
Originally Posted by Malombra:
Traducere din malombriana in romana: N-o sa ghiciti niciodata! Muhahahahaha!>:) |
margot benacerraf, iar filmul e araya.
|
Originally Posted by Mercutio:
mai bine vezi filmul. @KK, numai tu mă poţi înţelege :)) charles, sari cu poza, ca să-i dai o şansă lui mercutio. sper măcar că vărul frizerului e drăguţ, să am cu ce-mi clăti retina ;) app http://www.arayafilm.com/ premiul la cannes nu i-a fost dat din milă. cu hiroshima mon amour pe felie nu cred că stă orice lacrimi de iubire, nu? |
Sper sa nu fie cu suparare, charles, dar gasii una faina:
![]() |
un nostalgic fără mustaţă. prima oară am crezut că e colin firth :)) . nu zic mai mult, că nu am chef să pun următorul personaj.
|
*Tarkovsky*
|
hai măi omule, regula e să dai indicii, nu să te spargi la nici 2 zile de la lansarea enigmaticului individ [-( . frumos băiet, păduri cutreieram.. aş fi vrut eu să cutreier pădurile cu tark, in his pre-moustache days :>
|
una scurtă sau one easy piece
![]() |
tot regizor şi ea. unul din capii de afiş ai noului cinema din occident.
|
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |