Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce te Enerveaza Ingrozitor? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96010)

ghost90 30 May 2011 20:01

Eu il stiam asa:

De ce mimeaza femeile orgasmul?
?
Cred ca noua ne pasa........:D

klaudya_e 30 May 2011 20:02

Originally Posted by ghost90:

Eu il stiam asa:

De ce mimeaza femeile orgasmul?
?
Cred ca noua ne pasa........:D

eu nu inteleg de ce ar mima:-O

dragonfly_drk 30 May 2011 20:03

Originally Posted by klaudya_e:

Originally Posted by rvn:

dragon,
nu toate partidele de sex se termina cu orgasm...cred ca nu e nevoie sa-ti spun asta..

atunci nu e bine..trebuie schimbat partererul:))

care partener?:))

@danonino...
gluma ta m-a dat pe spate... mai mai ca era sa am orgasm. daca ai fi continuat, terminam.

no, amu inainte sa imi sara toti feciorii in cap: era o gluma. Opriti-va din a va imagina chestii.>:)

dragonfly_drk 30 May 2011 20:05

[

eu nu inteleg de ce ar mima:-O

oare?:-/

ghost90 30 May 2011 20:08

Quote:

eu nu inteleg de ce ar mima

nici eu....da' sunt cu gramada...sper din tot sufletul sa se inteleaga ca nu din experiente personale :)

iiii 30 May 2011 20:09

Quote:

nici eu....da' sunt cu gramada...sper din tot sufletul sa se inteleaga ca nu din experiente personale :)

na ca ai dat-o, acum iti sar toate de pe forum in cap!!!! gud lac

Vortex 30 May 2011 20:12

Quote:

Evident din cauza "masculului"sau nu se pune suficineta dragoste in act!:D...:))

rvn 30 May 2011 20:14

Originally Posted by dragonfly_drk:

dragon,
nu toate partidele de sex se termina cu orgasm...cred ca nu e nevoie sa-ti spun asta..

atunci nu e bine..trebuie schimbat partererul:))

care partener?:))

de dans,de afaceri,de table,de rummy...
activitati cat mai variate combinate cu sex...

rvn 30 May 2011 20:15

Originally Posted by Vortex:

Quote:

Evident din cauza "masculului"sau nu se pune suficineta dragoste in act!:D...:))

care act? ala de casatorie,sau ala de divort?

Vortex 30 May 2011 20:15

sexual...:D

rvn 30 May 2011 20:18

@vortex,
masculul trebuie sa puna suficient....avant.

dragonfly_drk 30 May 2011 20:20

1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table
4. joc rummi doar cu fetele.

altceva.!!!

Vortex 30 May 2011 20:21

da...de acord,dar daca nu exista dorinta din partea unui partener,adica ala feminin, cam greu sa o duci pe culmile placerii,in cazul asta e nevoie de muult "avant"...:))

rvn 30 May 2011 20:22

1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table

altceva.!!!

las imaginatia sa lucreze.
te descurci tu..

rvn 30 May 2011 20:23

da...de acord,dar daca nu exista dorinta din partea unui partener,adica ala feminin, cam greu sa o duci pe culmile placerii,in cazul asta e nevoie de muult "avant"...:))

deja vorbesti de viol...

Vortex 30 May 2011 20:29

Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avand in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta.Eu cred ca depinde de femeie!:)

rvn 30 May 2011 20:32

Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avad in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta,eu cred ca depinde de femeie!:)

tot viol se cheama
p.s.ma uimeste cat de multe cunostinte ai.dupa poza, se pare ca nu din experienta proprie...
te pasioneaza subiectul? hai, sa trecem in topicul mai de mult deschis,special pt.asa ceva..

danonino 30 May 2011 20:37

1. nu dansez
2. nu am afaceri
3. nu joc table
altceva.!!!

Vezi, femeile nu au incredere in femei.

Vortex 30 May 2011 20:39

Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avad in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta,eu cred ca depinde de femeie!:)

tot viol se cheama
p.s.ma uimeste cat de multe cunostinte ai.dupa poza, se pare ca nu din experienta proprie...
te pasioneaza subiectul? hai, sa trecem in topicul mai de mult deschis,special pt.asa ceva..

Nu judeca cartea dupa coperta!:DE doar o poza,pe care lumea o interpreteaza cum vrea ea,deseori gresit!Daca e din experienta proprie sau nu,nu cred ca ar trebui sa-ti dau un raspuns,ca doar nu esti mama si nici nu ne cunoastem...:)
Ma pasioneaza multe...sunt atras de cunoastere in prinicipal,pentru ca inseamna putere si disciplina si oricat de tabu ar parea subiectul,e bine de stiut pentru ca sunt situatii si sitatii!:D

rvn 30 May 2011 20:43

[quote=Vortex]

pe care lumea o interpreteaza cum vrea ea,deseori gresit!Daca e din experienta proprie sau nu,nu cred ca ar trebui sa-ti dau un raspuns,ca doar nu esti mama si nici nu ne cunoastem...:)

eu doar am vazut ca esti f.tanar,deci n-ai cum sa ai ani de casnicie la activ pt.a vorbi din propria experienta.
si...NU! nici nu aveam pretentia vreunui raspuns.doar am constatat eu ceea ce am spus mai sus.
si nu cred ca m-am inselat,chiar daca am privit doar o poza..

All times are GMT +2. The time now is 13:44.