![]() |
Eu il stiam asa:
De ce mimeaza femeile orgasmul? ? Cred ca noua ne pasa........:D |
Originally Posted by ghost90:
eu nu inteleg de ce ar mima:-O |
Originally Posted by klaudya_e:
@danonino... gluma ta m-a dat pe spate... mai mai ca era sa am orgasm. daca ai fi continuat, terminam. no, amu inainte sa imi sara toti feciorii in cap: era o gluma. Opriti-va din a va imagina chestii.>:) |
Originally Posted by klaudya_e:
|
Quote:
nici eu....da' sunt cu gramada...sper din tot sufletul sa se inteleaga ca nu din experiente personale :) |
|
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
activitati cat mai variate combinate cu sex... |
Originally Posted by Vortex:
care act? ala de casatorie,sau ala de divort? |
sexual...:D
|
@vortex,
masculul trebuie sa puna suficient....avant. |
Originally Posted by rvn:
1. nu dansez 2. nu am afaceri 3. nu joc table 4. joc rummi doar cu fetele. altceva.!!! |
da...de acord,dar daca nu exista dorinta din partea unui partener,adica ala feminin, cam greu sa o duci pe culmile placerii,in cazul asta e nevoie de muult "avant"...:))
|
te descurci tu.. |
|
Nu chiar...Poate sa fie un cuplu in care a disparut sentimentul de dragoste,in care ea mai sta doar pentru copii sau marog e obosita nu are chef si el are samd.Sa zicem ca accepta,la insistentele sotului ca sa ..ahem...e clar ca nu prea are sanse barabatul sa o satisfaca,si din cate stiu eu de putine ori chiar reuseste,chiar daca ea vrea, sa o faca avand in vedere ca multi nu prea au tehnica si nici marime,de asta nu sunt sigur ca ar conta.Eu cred ca depinde de femeie!:)
|
p.s.ma uimeste cat de multe cunostinte ai.dupa poza, se pare ca nu din experienta proprie... te pasioneaza subiectul? hai, sa trecem in topicul mai de mult deschis,special pt.asa ceva.. |
Vezi, femeile nu au incredere in femei. |
Ma pasioneaza multe...sunt atras de cunoastere in prinicipal,pentru ca inseamna putere si disciplina si oricat de tabu ar parea subiectul,e bine de stiut pentru ca sunt situatii si sitatii!:D |
[quote=Vortex]
si...NU! nici nu aveam pretentia vreunui raspuns.doar am constatat eu ceea ce am spus mai sus. si nu cred ca m-am inselat,chiar daca am privit doar o poza.. |
All times are GMT +2. The time now is 13:44. |