![]() |
Azi am mai facut un pas in fata. La naiba, da' bine ma simt printre artisti!
|
... a batut BUTE, bravo Luciane! E vreun topic despre box, eu nu l-am gasit:D ?
|
unde ai vazut meciul, ai fost in Malaezia, eu n-am mai gasit bilete de avion;)
|
In Polonia, si aia acolo il iubesc pe Bute:)...
|
Iar am inceput sa visez. Eu cu 3 tipi ne-am pus in gand sa debutam pe simezele galeriilor cu o expozitie de grup. Asta ar insemna sa ne punem pe treaba si sa ne tinem de cuvant...si ah, sa avem un sprijin cum ar fi...Ovidiu (dar asta ar insemna sa-l surprindem placut!)
|
Originally Posted by Rapture:
Prima data cind am citit am inteles ca e vorba despre ceva cu siameze in grup :)) .La a doua lectura m-am lamurit cum e treaba. Succesuri si la mai mare .\m/ |
am mai dat un kil jos... =D>
dar azi am primit chiucalata din Spain... si parca vad ca il pun la loc in doua zile... o saptamana de foamete se va duce pe apa sambetei... no stress... :)) |
Quote:
Bafta.............la slabit. sau la ingrasat?:-/ Am gasit o copie a unui film care il cautam de vreo 3 ani |
Am castigat 100 ron la pariuri sportive :))
|
Originally Posted by chuckyfan:
la slabit chucky, la slabit... cine naiba sa vrea sa se ingrase in ziua de azi? :)) on: am papat ciocolata... :)) am atata energie ca imi vine sa ma urc pe pereti. asta e un lucru bun, nu? |
Originally Posted by redmen:
pot spune acelasi lucru... ma saturasem sa adorm dimineata la 6 si sa ma trezesc dupa-amiaza la 2 :( de o saptamana reusesc performanta de a ma trezi in fiecare dimineata la 7:30-8:00 :D and it feels good! |
Originally Posted by marllenn:
|
Mi-am luat laptop! :D
|
Am fost la botezul fiului unui prieten de la Finante si am cunoscut o anume domnisoara... :D
Se-aude, rvn? :)) |
pentru tine sunt surda si oarba.
ai priceput? muta,nu! asa ca....nu ma calca iar pe bataturi. ai toate sansele sa pierzi... |
Hai sa vedem cine pierde. :P
|
Cind sa ies dintr-un magazin nu aveam pe unde .In usa magazinului doi tigani se chinuiau sa manevreze un banner (mesh) de 5/3 m pe care zimbea Gabriel Cotabita .Acum nu stiu daca brunetii aia vroiau sa promoveze concertul lui Cotabita sau pur si simplu furau bannerul . =))
![]() |
Cata creativitate in acest afis.
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
Nu ai ambitie si nu gandesti. Nu vei reusi sa slabesti, sa ajungi sa arati ca un model. |
ba, voi reusi... sa slabesc... sa ajung la 45 de kile... cat mi-am propus... :))
de model nu am cum sa ajung model ca nu am inaltimea necesara... :)) poate model pentru maini... :)) |
All times are GMT +2. The time now is 07:26. |