Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Sunt fericit/a pentru ca... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95657)

Rapture 15 Oct 2010 21:17

Azi am mai facut un pas in fata. La naiba, da' bine ma simt printre artisti!

rrs85 16 Oct 2010 10:58

... a batut BUTE, bravo Luciane! E vreun topic despre box, eu nu l-am gasit:D ?

chuckyfan 16 Oct 2010 12:04

unde ai vazut meciul, ai fost in Malaezia, eu n-am mai gasit bilete de avion;)

rrs85 16 Oct 2010 12:43

In Polonia, si aia acolo il iubesc pe Bute:)...

Rapture 25 Oct 2010 20:47

Iar am inceput sa visez. Eu cu 3 tipi ne-am pus in gand sa debutam pe simezele galeriilor cu o expozitie de grup. Asta ar insemna sa ne punem pe treaba si sa ne tinem de cuvant...si ah, sa avem un sprijin cum ar fi...Ovidiu (dar asta ar insemna sa-l surprindem placut!)

bremen1980 26 Oct 2010 10:35

Originally Posted by Rapture:

Iar am inceput sa visez. Eu cu 3 tipi ne-am pus in gand sa debutam pe simezele galeriilor cu o expozitie de grup. Asta ar insemna sa ne punem pe treaba si sa ne tinem de cuvant...si ah, sa avem un sprijin cum ar fi...Ovidiu (dar asta ar insemna sa-l surprindem placut!)

Prima data cind am citit am inteles ca e vorba despre ceva cu siameze in grup :)) .La a doua lectura m-am lamurit cum e treaba. Succesuri si la mai mare .\m/

dragonfly_drk 30 Oct 2010 15:08

am mai dat un kil jos... =D>
dar azi am primit chiucalata din Spain... si parca vad ca il pun la loc in doua zile... o saptamana de foamete se va duce pe apa sambetei...
no stress... :))

chuckyfan 30 Oct 2010 17:26

Quote:

am mai dat un kil jos...
dar azi am primit chiucalata din Spain... si parca vad ca il pun la loc in doua zile... o saptamana de foamete se va duce pe apa sambetei...
no stress...

Bafta.............la slabit. sau la ingrasat?:-/

Am gasit o copie a unui film care il cautam de vreo 3 ani

marllenn 30 Oct 2010 18:08

Am castigat 100 ron la pariuri sportive :))

dragonfly_drk 30 Oct 2010 22:27

Originally Posted by chuckyfan:

Quote:

am mai dat un kil jos...
no stress...

Bafta.............la slabit. sau la ingrasat?:-/

Am gasit o copie a unui film care il cautam de vreo 3 ani

la slabit chucky, la slabit... cine naiba sa vrea sa se ingrase in ziua de azi? :))

on: am papat ciocolata... :)) am atata energie ca imi vine sa ma urc pe pereti. asta e un lucru bun, nu?

the_fairy 30 Oct 2010 23:21

Originally Posted by redmen:

Azi`noapte am adormit pe la 4.La 5 jumate m`a sunat cineva sa ma intrebe cum se numeste o melodie de`a lui Michael Jackson.I`am servit o portie de injuraturi si am mai stat o jumate de ora sa adorm iarasi.Dupa o perioada in care m`am trezit numai la 1 si 2 ziua,sunt fericit ca am reusit sa ma trezesc la 9 dimineata.

pot spune acelasi lucru... ma saturasem sa adorm dimineata la 6 si sa ma trezesc dupa-amiaza la 2 :( de o saptamana reusesc performanta de a ma trezi in fiecare dimineata la 7:30-8:00 :D and it feels good!

copila_satanista 01 Nov 2010 09:45

Originally Posted by marllenn:

Am castigat 100 ron la pariuri sportive :))

vezi sa nu faci dependenta :)

SNOWMAN34 01 Nov 2010 12:45

Mi-am luat laptop! :D

Judex 01 Nov 2010 20:06

Am fost la botezul fiului unui prieten de la Finante si am cunoscut o anume domnisoara... :D
Se-aude, rvn? :))

rvn 01 Nov 2010 20:11

pentru tine sunt surda si oarba.
ai priceput?
muta,nu!
asa ca....nu ma calca iar pe bataturi. ai toate sansele sa pierzi...

Judex 01 Nov 2010 20:12

Hai sa vedem cine pierde. :P

bremen1980 02 Nov 2010 15:54

Cind sa ies dintr-un magazin nu aveam pe unde .In usa magazinului doi tigani se chinuiau sa manevreze un banner (mesh) de 5/3 m pe care zimbea Gabriel Cotabita .Acum nu stiu daca brunetii aia vroiau sa promoveze concertul lui Cotabita sau pur si simplu furau bannerul . =))

redmen 02 Nov 2010 16:57

Cata creativitate in acest afis.

danonino 02 Nov 2010 22:53

Originally Posted by dragonfly_drk:

am mai dat un kil jos... =D>
no stress... :))

Nu ai ambitie si nu gandesti. Nu vei reusi sa slabesti, sa ajungi sa arati ca un model.

dragonfly_drk 03 Nov 2010 00:55

ba, voi reusi... sa slabesc... sa ajung la 45 de kile... cat mi-am propus... :))
de model nu am cum sa ajung model ca nu am inaltimea necesara... :)) poate model pentru maini... :))

All times are GMT +2. The time now is 07:26.