![]() |
1 Attachment(s)
Attachment 245
nu stiu de ce imi tot taie din poza.X( De cind tot postez inca nu m-am prins de faza asta... |
@ im.kino
nope, nu l-am vazut. dar acum nu ma mai intereseaza nimic, nu-mi pot aminti actrita care seamana cu acesta, americana sigur, aer de hippioata, era tanara atunci in perioada respectiva, si a avut niste roluri ...grele . sa vedem ce a pus windom, ca oricum nu stiu:P |
Nu Sissy Spacek, sper...
|
Originally Posted by Im.Kino:
iar la windom nu pot spune mai mult decat ca pare europeana, slav-frantzuzoaica:D |
@ man... pentru tine era Sissy.
la Windom esti nitel departe, ca e "oirish" si "horrorish". |
o fi, dar nu stiu cine e, si nici nu-mi trezeste interes. si nu se inghesuie nimeni sa o recunoasca.:-?
|
Of, daca tu n-ai interes si Windom a pus poza, atunci Nora-Jane Noone.
Trecand peste socul provocat de cum arata, ![]() |
Gary?:-O
|
Gary who? :)
|
Gary fuckin' Oldman?:-O :-O
|
Hai ca m-ai speriat... Nu, thank God, nu-i Oldman dar, daca ma gandesc la cameleonismul domnului, could be... Nu, in cazul de fata e, pur si simplu, nature's tragic course.
|
Timothy Hutton maybe?
|
Nope!
|
ar putea fi richard dreyfuss?
|
nu seamana cu dreyffuss.cred ca e regizor.
|
E actor si va ramane pe veci sinonim cu un anume "personaj" (jucat, e drept, cand arata nitel altfel).
|
Originally Posted by Windom:
Gary avea un inceput de chelie... din cate imi amintesc ... asta sta bine la capitolul pilozitate |
seamana cu santy claus si nu stiu ce personaj a jucat el, serial, serial killer, politist, subreta. altfel pare frustrant de familiar:D
|
If it's not Gary, it must be the closest thing. Tom Hulce.
|
amadeus este...:)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:42. |