![]() |
mm :love:
da mm sau gg? |
tot mm, of course! :love:
marlene d sau rita h? |
Marlene D.
Marlene (Dietrich), sau "Marilene" (Daneliuc)? |
marlene
maggie cheung sau zhang ziyi? |
of, f greu... sa zicem, totusi, maggie - makr pt 'in the mood for :love: '
bibi andersson sau liv ullmann? |
Bibi.
Andreea Bibiri, sau Bibi / Bibanu' (Dem Rädulescu)? |
Bibanu,
Toma caragiu sau amza pellea? |
Toma.
La un nanometru deasupra lui Amza. Olga Tudorache sau Poldi Bälänutä? |
Olga Tudorache fara rezerve nu se compara cu balanuta
carmen stanescu sau mariana mihut? |
Mihuta toatä ziua! :love:
(Cabotina aia afectatä si hiper-manierizatä de Stäneasca...? :(( Iiiiieeeh, oooouuuuh, eeeäääääîîîîhhhh! Aia nu-i actorie, e nechezat!) Dan Jitianu, sau Popescu-Udriste? |
:(( mie-mi place staneasca. are un stil de interpretare cei drept afectat, dar ii sta bine.
on topic? pai n-am auzit de aia de care zici (ca de ce le mai multe ori la tine) ii las pe cei care stiu |
sa continuie cineva care stie pers. propuse de pitbull, altfel fac un search images pe google si votez la oha, cel cu o figura mai nice.
|
n-o sa-i gasesti (cel putin, nu mutrele aferente) k sint scenografi d teatru for chrissake - p bune, pitbull are obiceiu asta bizar d a pune tot felu d personaje cunoscute de-o nisha d oameni :o
ps si mie-mi place staneaska! nu stiu dk e o mai buna actrita k mihuta (probabil k nu), da are 'cva' - smth between stamina & endurance 8) |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by klein:
"Aventurile lui Babuscä" sau "Alarmä în Deltä"? (P.S. L-am ales pe Jitianu.) |
relansez daca imi dai voie, ca nu ai propus nimic
Violeta Andrei sau Marga Barbu? |
Ba am propus douä filme similare - aventuri pentru copii, în Deltä. Unul mai prost ca altul - dar al doilea era doar ciorbä reîncälzitä (deci, aleg "...Babuscä".)
Grea alegere... Ambele dezastruoase ca actrite, dar cumsecade ca persoane si colege... Hai Violeta, cä Stefan Andrei nu era, totusi, asa o leprä ca Barbu... Peninsula Ibericä sau Peninsula Italianä? |
Originally Posted by Pitbull:
on topic cea italica fiindca o stiu pisica sau caine? |
caine
in or out? |
in/out, in/out...
"Ciresarii" lui Blaier, sau ai lui Pretutingenaru? (Si cu asta, am terminat cu filmele românesti vechi pentru copii; trec la consilierii municipali din Mauritius.) |
All times are GMT +2. The time now is 17:22. |