Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Joc (alege unu'!) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=89842)

klein 17 Apr 2008 14:27

mm :love:

da mm sau gg?

Alex Leo Serban 17 Apr 2008 16:36

tot mm, of course! :love:

marlene d sau rita h?

Pitbull 17 Apr 2008 17:18

Marlene D.

Marlene (Dietrich), sau "Marilene" (Daneliuc)?

gheorghe orban si baba 17 Apr 2008 17:28

marlene
maggie cheung sau zhang ziyi?

Alex Leo Serban 17 Apr 2008 18:29

of, f greu... sa zicem, totusi, maggie - makr pt 'in the mood for :love: '

bibi andersson sau liv ullmann?

Pitbull 17 Apr 2008 18:37

Bibi.

Andreea Bibiri, sau Bibi / Bibanu' (Dem Rädulescu)?

klein 17 Apr 2008 19:04

Bibanu,

Toma caragiu sau amza pellea?

Pitbull 17 Apr 2008 19:21

Toma.
La un nanometru deasupra lui Amza.

Olga Tudorache sau Poldi Bälänutä?

klein 17 Apr 2008 19:27

Olga Tudorache fara rezerve nu se compara cu balanuta
carmen stanescu sau mariana mihut?

Pitbull 17 Apr 2008 19:43

Mihuta toatä ziua! :love:
(Cabotina aia afectatä si hiper-manierizatä de Stäneasca...? :(( Iiiiieeeh, oooouuuuh, eeeäääääîîîîhhhh! Aia nu-i actorie, e nechezat!)

Dan Jitianu, sau Popescu-Udriste?

klein 18 Apr 2008 09:31

:(( mie-mi place staneasca. are un stil de interpretare cei drept afectat, dar ii sta bine.
on topic? pai n-am auzit de aia de care zici (ca de ce le mai multe ori la tine) ii las pe cei care stiu

EgoN 18 Apr 2008 16:26

sa continuie cineva care stie pers. propuse de pitbull, altfel fac un search images pe google si votez la oha, cel cu o figura mai nice.

Alex Leo Serban 18 Apr 2008 16:39

n-o sa-i gasesti (cel putin, nu mutrele aferente) k sint scenografi d teatru for chrissake - p bune, pitbull are obiceiu asta bizar d a pune tot felu d personaje cunoscute de-o nisha d oameni :o

ps si mie-mi place staneaska! nu stiu dk e o mai buna actrita k mihuta (probabil k nu), da are 'cva' - smth between stamina & endurance 8)

klein 18 Apr 2008 16:41

Originally Posted by Alex Leo Serban:

n-o sa-i gasesti (cel putin, nu mutrele aferente) k sint scenografi d teatru for chrissake - p bune, pitbull are obiceiu asta bizar d a pune tot felu d personaje cunoscute de-o nisha d oameni :o

ps si mie-mi place staneaska! nu stiu dk e o mai buna actrita k mihuta (probabil k nu), da are 'cva' - smth between stamina & endurance 8)

exact merci :love:

Pitbull 18 Apr 2008 21:42

Originally Posted by klein:

Originally Posted by Alex Leo Serban:

Nu numai. Si filme. De pildä:
"Aventurile lui Babuscä" sau "Alarmä în Deltä"?
(P.S. L-am ales pe Jitianu.)

klein 19 Apr 2008 01:50

relansez daca imi dai voie, ca nu ai propus nimic
Violeta Andrei sau Marga Barbu?

Pitbull 19 Apr 2008 02:41

Ba am propus douä filme similare - aventuri pentru copii, în Deltä. Unul mai prost ca altul - dar al doilea era doar ciorbä reîncälzitä (deci, aleg "...Babuscä".)

Grea alegere... Ambele dezastruoase ca actrite, dar cumsecade ca persoane si colege... Hai Violeta, cä Stefan Andrei nu era, totusi, asa o leprä ca Barbu...

Peninsula Ibericä sau Peninsula Italianä?

klein 19 Apr 2008 10:59

Originally Posted by Pitbull:

Ba am propus douä filme similare - aventuri pentru copii, în Deltä. Unul mai prost ca altul - dar al doilea era doar ciorbä reîncälzitä (deci, aleg "...Babuscä".)

da, ai dreptate, la ora la care postam eram pe jumatate adormita. scuze :oops: oricum s-as fi stiut sa aleg, ca nu cunosc filmele decat dupa nume

on topic
cea italica fiindca o stiu
pisica sau caine?

Mala Portugal 19 Apr 2008 12:25

caine
in or out?

Pitbull 19 Apr 2008 13:02

in/out, in/out...

"Ciresarii" lui Blaier, sau ai lui Pretutingenaru?
(Si cu asta, am terminat cu filmele românesti vechi pentru copii; trec la consilierii municipali din Mauritius.)

All times are GMT +2. The time now is 17:22.